Torslanda Bilförsäljning AB

Torslanda Bilförsäljning AB, sid 3

Varmt välkommen till Torslanda Bilförsäljning. Torslanda Bilförsäljning arbetar med att köpa och sälja begagnade personbilar i alla prisklasser, men det är i huvudsak; Audi, BMW, VW, Volvo, Ford och Saab. Är du intresserad av att provköra eller titta på en bil så uppskattar vi det om du ringer innan så att vi kan se till att finnas på plats samt ha bilen tillgänglig. Vi kan även erbjuda service i form av att vi hämtar och lämnar bilar i närområdet.

Torslanda Bilförsäljning har funnits sedan 2010 men det finns gedigen erfarenhet sedan 1997. Vi säljer mellan 300-350 bilar/år och har många återkommande kunder, vi är väldigt noggranna med att du som kund hos oss ska bli helt nöjd med ditt köp, då vi lever för ett gott rykte. De flesta bilar vi tar in kommer tidigare från leasingbolag, finansbolag eller inbytesbilar hos större bilfirmor i Västsverige. När du köper bilen är den givetvis besiktad, genomgången samt rekondad. Samtliga bilar är leveransklara så du kan ta med dig din nya bil hem på en gång. Välkommen att kontakta oss!

Utmärkelser

109 omdömen om Torslanda Bilförsäljning AB