Trädgårdsfabriken i Limhamn

5.0

8 omdömen om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Lisa M
Skrev om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Otroligt nöjda med det trädgårdsarbete Ross gjorde för oss. Pålitlig och engagerad!

Jonny W
Skrev om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Trevligt bemötande, förtroendeingivande Motsvarade våra förväntningar Kunnig, bra bollplank.

Mikael S
Skrev om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Alltid ett perfekt och engagerat utfört arbete.

Magnus H
Skrev om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Ross är bäst! Fantastiskt utfört jobb som alltid. Rekommenderas varmt!

Svar från Trädgårdsfabriken i Limhamn

Hej Magnus och tack för omdömet! Kul med nya, glada kunder :-)

Ulla A
Skrev om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Nyligen anlitade vi Trädgårdsfabriken och är mycket nöjda. Väldigt trevligt bemötande och insatser som speglar lång yrkeserfarenhet och ett utpräglat estetiskt sinne . Perfekt klippta häckar, perfekt skurna kanter mm. Synnerligen utmärkt! Ett företag vi med glädje kan rekommendera. Ulla Andreas Anthony O´Driscoll

Svar från Trädgårdsfabriken i Limhamn

Tack så mycket Ulla för det fina omdömet! Det glädje mig med nya, glada och nöjda kunder. Mvh, Ross

Lulu C
Skrev om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Roos ha hjälpt mig i flera år med häckklippning , trädfällning, klippt äppelträd, lagt plattor osv. Jag är alltid väldigt nöjd och återkommer därför år efter år. Roos är väldigt duktig och därtill mycket trevlig. Kan varmt rekommendera trädgårdsfabriken.

Svar från Trädgårdsfabriken i Limhamn

Tack så mycket för omdömet Lulu. Mitt namn är lite felstavat men det gör inget. :-)

Karl Anders N
Skrev om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Ross hjälpte oss att snabbt och smidigt få en ny häck planterad när vi precis flyttat in i vårt nya hus. Han var lyhörd för våra önskemål och hade även många egna bra idéer. Vi kan varmt rekommendera Ross.

Svar från Trädgårdsfabriken i Limhamn

Hej Karl och Tack! Hör av dig bara om det är något mer jag kan hjälpa med. Med vänlig hälsning, Ross

Olof Erik Edward B
Skrev om Trädgårdsfabriken i Limhamn

Ross har hjälpt oss med vår trädgård i mer än tjugo år. Fällt träd, klippt häckar, ansatt buskar och utfört stenarbeten m.m.. Vi är mycket nöjda med allt Ross har gjort och fortfarande gör.

Svar från Trädgårdsfabriken i Limhamn

Tack Olof för det fina omdömet. Det är kul att återkomma år efter år. :-)