Läs vad 12 Läs vad Handledarutbildning
2020-06-21Insamlad av företaget
Jag gick introduktionsutbildning, och Tumba trafikskola var trevliga när jag kom dit. Hade inte så många förväntningar, men de jag hade levde trafikskola upp till. När jag kom dit fick jag först gå till receptionen och göra id-kontroll, sen fick jag gå och sätta mig vid mitt namn. Det var lätt att hänga med i utbildningen, läraren var lätt att förstå och PowerPointen var bra.
2020-06-21Insamlad av företaget
Introduktionskursen var mycket bra och informativ. Läraren hade förmågan att göra undervisningen på ett pedagogiskt sätt och var även rolig och bra att lyssna på. Vi möttes av ett trevligt bemötande och det var en ok lokal att vara i.
Handledarutbildning.
Bra bemötande och konstruktiv information.skrev om -
2020-06-18Insamlad av företaget
Var på introduktionsutbildning för att kunna övningsköra privat.
Tycker utbildaren gjorde det bra och fick mig peppad att ta körkortet. Utbildningen var upplagt på ett intressant sätt och med en del humor.
Överlag mycket nöjd och kommer använda mig av körskolans utbildningar som ett komplement till min privata övningskörning!skrev om -
2020-06-18Insamlad av företaget
Jag gick på handledarutbildning! Jag tyckte dem var väldigt duktiga. Läraren gjorde utbildningen intressant och lättsam vilket gjorde att man orkade koncentrera sig genom hela kursen. Han var tydlig och pedagogisk!
2020-06-16Insamlad av företaget
Introduktionsutbildning. Mycket bra bemötande. Bra med pauser med kaffe, frukt och dricka. Motsvarade mina förväntningar. Värdefulla, konkreta tips som är mycket användbara. Jag lärde mig.
skrev om