Bra bemötande men hantverkarna visste inte vad som skulle göras så jag fick berätta. Efter de dom var klar enligt hantverkarna så hade dom missat att sätta brädfoder runt två dörrar och runt fönstren. Dom bytte fönster två stycken och två ytterdörrar. Nu visade det sig att det läker in vatten i ena sovstugan runt karmen och listen under dörren när det regnar. Hade stora förväntningar på er men blev lite besviken när det inte uppfylldes arbete enligt beställningen. Fick kontakta er för att få det ordnat. Resultatet sedan är vi nöjda med.
Umeå Fönster
43 omdömen om Umeå Fönster
Sedan starten hos Reco 2023
Vi blev tipsade om Umeå Fönster av Den gamla butiken i Örsbäck som var supernöjda med UF. Efter en intresseanmälan på nätet blev jag uppringd av Mattias som några dagar senare kom på besök och gav oss en offert. Vi nappade på den. När det sen blev dags för fönsterbyte hörde Mattias av sig i god tid innan så vi hann röja undan allt som skulle flyttas på. Vi hade bytt fönsterna på nedervåningen 7 år tidigare,då med en annan firma som vi inte var särskilt nöjda med. Det kunde väl bara bli bättre med UF tänkte vi. Och...
Jättenöjda men kundbemötande, kontakt, noggrant utfört jobb. Innan montering: Hade önskat att få frågan om vi skulle ha öppningsbara fönster. Befintliga var det och på offerten fanns ex inte ”öppningsbart ja/nej” Det var en bild på fönstret från utsidan. Omöjligt att förstå att det inte var öppningsbart. Detta insåg vi först när fönstren var ditmonterade. Så nu måste vi antingen köpa nytt igen eller fixa mer ventiler så att man kan lufta vid behov.
Första montören hade stora brister, helt enkelt väldigt dålig. Däremot den som kom vid några tillfällen för att rätta till allt, får högsta betyg. All kontakt, från försäljning till löpande kontakt under installationstiden får högsta betyg.
Väl utfört arbete .Städat och bra efter fönsterbytet
Zacke hade många bra ideer och förbättringar som gjorde att vi blev mer än nöjd. Kan varmt rekommendera Umeå Fönster.
Trevligt bemötande vid allra första kontakten . De två snickarna var proffsiga och snabba. Jag är mycket nöjd med resultatet.
Fantastiskt bra service samt väl utfört arbete
Vi är mycket nöjda med fönsterbytet som Umeå Fönster gjorde i vårt Fritidshus. Kompetent och kunnig personal som gjorde ett bra jobb. Företaget rekommenderas.
Vi bytte altandörr och ett fönster på toaletten.Allt kändes bra från första kontakten till färdigt resultat.
Allt ok bra bemötande och service
Vi blev bra och positivt bemötta vid beställningen av fönster och ytterdörrar. De som monterade var lätta att ha göra med och var duktiga hantverkare. De lyssnade på oss om vi hade invändningar och andra frågor.
Trevligt och kompetent bemötande. Allt flöt på mycket bra utom lite småfix som snickarna glömde. Det löste sig också på bästa sätt och med god kommunikation. Jag kan varmt rekommendera Umeå fönster för fönsterbyte. Prisvärt dessutom! Annika Tovedal
Bemötandet från säljaren o. montörerna från Umeå Fönster har varit mycket bra! Förväntningarna var höga, men när det blir imma utvändigt på fönstren vid temperatur växlingar höst o. vår känns inte bra. Kallras på 2st sovrumsfönster på övervåningen.
De hade en trevlig säljare och kommunikationen fukade bra från första början och levererade de produkter jag förväntade mig.
Trevliga och bra på att svara vid frågor. Blev jättebra med nya fönstren!
Professionell, kunnig säljare. Bra kvantitet på fönster och altandörr. Mycket nöjd! 😊 Avser nya fönster på hela huset+ en altandörr.
Snabba och kunniga.så jag rekommenderar dom starkt.
Fönsterbyte på villa. Bra försäljare som inte kändes överdriven. Duktiga hantverkare som löste problem som uppstod. När vi upptäckte slarvfel i efterhand fixades det snabbt utan diskussion. Mycket nöjd med slutresultatet.
Ett grymt bra och snyggt arbete! Trevliga och kunniga snickare Vi är supernöjda!
Dom var bra, fick en offert men den gick att prispressa genom att förhandla med ett till företaget. Valde Umeå fönster då de matchade deras offert. Allt blev bra men en några fönster brädor var förbeställda, detta löstes efteråt
Väldigt service inriktade och trevliga.
Vänligt, trevlig och professionellt bemötande.
Smidiga i kontakten och kunniga. Bra utfört arbete i utlovad tid.
Mycket trevlig duktig personal!!
Vi blev bra bemötta. Vi hade höga förväntningar och Skelleftefönster Levde upp till dem. Köpte fönster till hela huset. Gick fort och bra, säljaren kom förbi i slutet och kollade hur det gick.
Superbra service och bemötande. Proffsigt genomfört arbete. Rekommenderar varmt MVH/Ibbe
De drar fortfarande i köksfönster , även efter att chefstekniker varit där för att åtgärda, säljaren svårt att nå efter installation.
Suveränt från offert till utförande, proffsigt rakt igenom där allt uppfylldes enligt offert! Så kan vart rekommendera Umeå fönster till alla som ska byta fönster😀
Blev mycket bättre än förväntat! Proffsiga hantverkare!
Proffsiga och lyhörda, vi är jättenöjda och återkommer gärna som kunder framöver
Enkelt snabbt och snyggt. Inget tjafs utan bara full fart mot kundens behov/
Trevligt bemötande både av säljare och montörer. Otur av felleverans av en dörr och några fönster. Allt löstes på ett tillfredställande sätt
funkade bra blev nöjd av monteringen snabb leverans
Trevligt bemött och bra information. Inga problem att åtgärda det som saknades efter installationen av fönstren Vi kan varmt rekommendera Umeå Fönster
Fantastisk säljare, kom med bra förslag på åtgärd. Snabbt genomförande och slutresultatet blev fint. Möjligtvis kanske jag önskat utbyte av delvis panel på utsidan av huset runt fönstret istället för att det blev lite snett skuret. Svårt att komma åt att måla ändträ mm. Men det kanske inte var görbart och kan bero på min okunskap
Bra service och jättefint resultat
Fick betala innan jobbet var utfört pga rotavdraget.Det skulle inte hinnas innan årsskiftet. I övrigt bra.
Trevliga, hjälpsamma,professionella, engagerade, fast det var unga 😜 med både fönster o balkongdörr .
Snabbt jobbat och bra priser. Väldigt bra service och snabba på komma tillbaka när jag hade lite problem med dörren.
Beställde ett fönster och det blev superbra. Kunnig och trevlig personal!
Vi är supernöjda med vårt fönsterprojekt! Arbetet omfattade både byte av befintliga fönster och montering av några helt nya, totalt 19 fönster, samt två altandörrar och en ytterdörr. Zacke, vår säljare, var väldigt professionell, kunnig och hjälpsam genom hela processen. Han gav ett seriöst och tryggt intryck, svarade tydligt på våra frågor och hade bra koll på både produkter och lösningar. Utöver det hjälpte han oss även vidare med en bra kontakt för byte av garageport, vilket uppskattades mycket. Snickarna gjorde också...
Anlitade Skellefteå Fönster AB (samma org.nr. men kanske en annan "avdelning"?) för fönsterbyte, dörrbyte och byte av en altandörr. Man kanske får skylla sig själv som inte kollade upp företaget före köpet - absolut. Men man förväntar sig att folk har lite yrkesstolthet. Ska man verkligen behöva stå och övervaka att ett arbete man betalar för utförs på ett korrekt sätt? Tyvärr blev det ju att göra om allt. Fönstren var ej korrekt monterade och isolerade, listningen är extremt dåligt utförd och fakturan var ju också ett,...