Professionell och väl genomförd utbildning med kunniga instruktörer och tydligt upplägg. Bra balans mellan teori och praktik samt smidig administration. Rekommenderas varmt.
Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning
Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget AB
94 omdömen om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning
Man blir bra bemöt vid ankomsten, trevliga lokaler Bra utbildning ledare
Marco var en fantastiskt bra, trevlig och underhållande instruktör som gjorde kursen både rolig och lärorik!
Jätte trevliga personal som jobbar ! Trevlig fika rum med frukt och kakor samt dricka och kaffe! Läraren som jobbar där är jobbar bra med att förklara allt på rätt sätt samt gör det enkelt att förstå!! jag rekommenderar stort !!!
Det var en bra utbildningslokal (teoridelen), ankomsten underlättades av att det fanns parkeringsmöjligheter, dock så hade det behövts lite mer tid för dom praktiska delarna.
Mycket bra lärdom och bra information
det känns bra att ha utbildning hos Utbildningslandslaget
Blev vänligt mottagen En mycket bra kursledare som visste vad han pratade om. Kursen var arbetsplattform och fallskydd. Kursen var över förväntan med tanke på kursledaren. Stort tack för denna dag.
Väldigt trevligt o givande kurs. Bra stämmning o lite humor under dagen jag upplever att man lär sig mer och lyssnar bättre om det är en trevlig/rolig och kunnig lärare som Marco som vi hade idag Mvh Jari
Kul och informativt. Väldigt pedagogisk och trevlig lärare också.