Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning

Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget AB

80 omdömen om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning

Sedan starten hos Reco 2020
Thomas J
Skrev om Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning en del av Utbildningslandslaget AB

det var så bra utbilaren var så bra

Jekaterina A

Bra och tydligt utb. Erfaren utbildare

Reshat M

Människorna som arbetar där är väldigt vänliga och förklarade allt för oss i detalj.

Denys R

Superbro kurs jättefin lärare tack

Patrik L

Jättebra utbildning. Mkt säkerhetstänk. Nöjd.

Björn L

Hej! Har varit här flertalet gånger och är alltid nöjd. Ska tilläggas att liftutbildningen med Marco var riktigt bra. Marco var väldigt pedagogisk och belyste risker och åtgärder på ett pedagogiskt sätt

Svar från Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning

Stort tack för din fina återkoppling! Vi blir glada över att höra att du alltid är nöjd när du kommer till oss. Extra roligt att du uppskattade liftutbildningen med Marco – vi håller helt med om att han är både pedagogisk och engagerad i att lyfta fram viktiga risker och åtgärder på ett tydligt sätt. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen framöver!

Johanna K

Otroligt lärorik kurs, väldigt intressant! Jag fick en mycket bra förståelse av förekommande risker när man arbetar med både lift och fallskydd.

Axel L

Superbra. Läraren var tydlig och gjorde lektionen intressant med att ha inlevelse i sin föreläsning samt göra det spännande genom att tala om sina egna erfarenheter!

David P

Mycket bra utbildning! Marco var en väldigt kompetent lärare med gedigen kompetens och en förmåga att förklara logiskt, enkelt med anknytning till verkligheten. Rekommederas! :)

Svar från Mobila arbetsplattformar - Liftutbildning

Hej David, Alltid kul att höra från våra deltagare, vårat mål är att hålla den höga kvalitén på utbildningarna för att ni skall få ut det mesta av dom. Mvh Ken Utbildningslandslaget

Haidar T

Jättebra utbildning och superbra lärare, 10 av 10 från mig.