Riktigt bra och mycket ny information
Utbildningslandslaget AB
Vi på Utbildningslandslaget satsar för framtiden. Vi har just nu flyttat in i våra nya lokaler för våra kunder och oss själva givetvis, men det viktigaste är att våra kunder skall känna en trygghet och att vi är ett Utbildningslandslag som håller toppkvalitet från första samtalet till att ni återkommer igen för en ny utbildning....
444 omdömen om Utbildningslandslaget AB
Sedan starten hos Reco 2020
Lärorik utbildning, man kom till insikt om i hur mycket i sin omgivning som det kan finnas asbest i. Nästan läskigt! Att asbest är riktigt skadligt visste jag innan men……
Fantastiskt. Fina lokaler och grymma utbildare
Jättenöjd med Asbest utbildningen igår 31/3 samt utbildningsledaren. Tydlig, rolig och pedagogisk! Rolig och trevlig utbildningsdag. Proffsigt med kunskapstest och diplom direkt efter utbildningens slut.
Jätte trevliga personal som jobbar ! Trevlig fika rum med frukt och kakor samt dricka och kaffe! Läraren som jobbar där är jobbar bra med att förklara allt på rätt sätt samt gör det enkelt att förstå!! jag rekommenderar stort !!!
Otroligt trevlig utbildare, informativ och personlig. Fina lokaler.
Det var en bra utbildningslokal (teoridelen), ankomsten underlättades av att det fanns parkeringsmöjligheter, dock så hade det behövts lite mer tid för dom praktiska delarna.
Mycket kunnig av rolig föreläsare
bara och intressesant utbildning, viktigt ämne och bra vi kunde ha utbildninge på företaget så alla medarbetare fick samma utbildning. Bra kursledare.
Snabb upplevelse utan tvekan!
Bra information bra kurs ledare .
Mycket bra lärdom och bra information
det känns bra att ha utbildning hos Utbildningslandslaget
Blev vänligt mottagen En mycket bra kursledare som visste vad han pratade om. Kursen var arbetsplattform och fallskydd. Kursen var över förväntan med tanke på kursledaren. Stort tack för denna dag.
Väldigt trevligt o givande kurs. Bra stämmning o lite humor under dagen jag upplever att man lär sig mer och lyssnar bättre om det är en trevlig/rolig och kunnig lärare som Marco som vi hade idag Mvh Jari
Kul och informativt. Väldigt pedagogisk och trevlig lärare också.
Mycket bra utbildning samt väldigt bra lärare Marko!
Trevligt och väldigt tydligt, rekommenderar er högt.
Mycket bra, en liten aahha upplevelse. Man behöver friska upp minnet i mellan åt, Som sagt bra kurs ledar, gällande heta arbeten.
The asbestos course was very informative and educational.
Kort, konkret och bra utbildning!
Utbildaren var rolig och hade förståelse i de han gjorde. var öppen och rolig
Grymt bemötande, vältalig och trevlig utbildare som förstod och lärde känna hela gruppen. Utan allt onödigt trams som brukar vara på andra kurser.
Väldigt bra instruktör Marco Nowag👍🏼
Tydlig och bra utbildning samt utbildare med hög kompetens.
Bra kurs.bra kursledare,rolig dag.
Det var en fantastisk upplevelse. Läraren var mycket väl förberedd, hade allt nödvändigt material och förklarade allt på ett väldigt tydligt och pedagogiskt sätt.
Det gick väldigt enkelt igenom läst material. Alla frågor på provet var lätta att förstå. Ganska nöjd med innehållet.
bra /kunniga lagom hastighet på info
bra att få veta var det finns asbest i olika miljöer ,och hur man tar hand om det på bästa sätt
Bra och tydlig information för att ha i jobbet tack för det
Mycket bra lärare. Tydlig och bra information.
Hej! Det var mycket fint och roligt. Jag lärde jättemycket från kursen Asbast. Och ge mig högt kunskap. Tack🤩
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Tjänsten levererades precis som utlovat och jag är väldigt nöjd.
Bra utbildning. Tack så mycket!
Hej, Ett väldigt trevligt bemötande när vi kom. En mycket bra utbildare, talade tydligt och högt. Jag tycker även att det var kul att han kunde ”dra” lite skämt i det allvarlig. Bra med pauser, så man kunde vara fokuserad under hela utbildningen. Kort och gott. Tack för en mycket bra utbildning, Det tar vi med oss i det fortsatta arbetslivet och i det privata.
Bra utbildning! Man det man behöver....
Kändes proffsigt och kursen var lärorik. Kursledaren var saklig och pedagogisk.
Högtalarna surrar, jag misstänker att det är något fel med jorden? Det bidrar till att man som elev blir trött på att lyssna.
Bra bemötande av personalen och gott kaffe med fralla samt frukt. Hade bra förväntningar på utbildningen och dom levererade som väntat! Läraren hade mycket bra inlevelserik förmåga att lära ut ämnet och dess risker. Truckutbildningen var lätt att utföra efter lektionen.
Mycket driven utbildare, roligt och intressant!
Väldigt bra lärare och bra praktiska moment.
Bra jobbat, mycket bra presentatör
Det var spännande. Tydligt och intressant.
Det var bra förklaring och vi har lära oss mycket om ASBEST tack
Allmänt positivt. Har genomfört en hel del utbildningar tidigare hos Utbildningslandslaget och aldrig varit missnöjd. Nu gjorde vi Asbest 4 dagars och tyckte utbildningen kändes gedigen. Enda att kanske klaga på var att några gånger så skiljde informationen lite mot vad kursledaren sa, jämfört med vad man kunde läsa i AFS, men är inget konstigt med nya regler och ny utbildning. Överlag väldigt bra utbildning och kursledare.
Hej, Vi tar det vidare till utbildaren och va kul att du uppskattar våra utbildningar 👍
Kursen var bra bra information
Hej Tack så mycket för hjälpen
Fantastiskt bra trevlig och pedagogisk föreläsare
Tydligt å mångsidig inte bara en bok utan bilder å bra förklaringar