Jag är mycket missnöjd med min upplevelse. Jag fick en skadad tvättmaskin levererad och har varit i kontakt med kundtjänst flera gånger utan att få rimlig hjälp. Produkten köptes under en rea som nu inte längre gäller. Jag har behövt bära maskinen in och ut ur huset själv samt ta ledigt från jobbet för att ta emot leveransen. När jag kontaktade kundservice för att göra en ny beställning och få hjälp med en lösning fick jag, efter två samtal, beskedet att de kunde erbjuda 20 kr i avdrag på den nya maskinen. Det är inte en seriös hantering av situationen. Min upplevelse av Elgiganten Kungens Kurva är tyvärr mycket dålig.
Elgiganten
237 omdömen om Elgiganten
Köpte en mobil då nätet till min mobil släcktes ner 1/2. Visade sig senare via operatören att denna nyinköpta mobil inte går att använda. Detta visste El-giganten om men skyller på operatören! Lämnade kvar mobilen på disken i vredesmod då den är värdelös för mig. Inget engagemang för att hjälpa. Absolut ingen support. Jag är 70 år. Varför arbetade ens denna otrevlige man här 🤨?
Riktigt nedlåtande bemötande på Elgiganten i Lund när jag ville ifrågasätta att de skickat en extra faktura flera veckor efter köp och installation av integrerad kyl/frys där jag blev påtvingad en omhängning av dörren - en extrakostnad som inte hade angetts vid själva köpet, och det angavs heller ingen summa vid tillfället för installation. Jag köpte kyl/frys med installation och tror såklart att installation innebär att jag ska kunna använda min vara när installation är gjord och inte att det ska tillkomma kostnad för att hänga om dörrar. 799 kronor har de mage att skicka faktura på för något som de inte har upplyst om kan tillkomma. Och det har gått mer än 14 dagar sedan installationen.
Sprang in på Elgiganten bara för att snabbt köpa en laddsladd, där står 5 hungriga säljare i jakt på bytet, försökte inte ens titta på dem. Men en uppsökte mig och jag sa som det var enbart intresserad av en sladd. Jag tyckte den var lite dyr och genast börjades det pratas om rabatt, ja rabatt gärna för mig men sen kom hela säljsnacket igång trots att jag sa nej flera ggr. Jag ska inte byta/förlänga mitt abo. Han lurade in sig på mitt abonnemang o började snacka om att jag borde få rabatt bla bla bla. Ja men ge mig rabatten då. Nej ska fortsätta nässla sig in och ställa tusen frågor. Det slutade med att jag lämnade butiken utan sladd och gick in på ICA o köpte den.
Hej, Jag skriver för att uttrycka mitt stora missnöje med mitt senaste ärende hos Elgiganten. I samband med mitt köp upplever jag att jag blev vilseledd, då informationen jag fick av personalen inte stämde överens med det som faktiskt gällde. Detta ledde till att jag fattade ett beslut som jag annars inte hade gjort. När jag senare kontaktade er för att reda ut situationen blev jag dessutom bemött på ett oprofessionellt och ointresserat sätt. Utöver detta har jag ringt er flera gånger angående ärendet. Vid varje tillfälle har jag blivit lovad att ni skulle återkomma till mig, men trots detta har ingen hört av sig. Den uteblivna återkopplingen har gjort situationen ännu mer frustrerande och gett ett mycket oseriöst intryck. Som kund förväntar jag mig korrekt information, respektfullt bemötande och att överenskommelser hålls. Min upplevelse har tyvärr varit raka motsatsen, vilket allvarligt har skadat mitt förtroende för er. Jag förväntar mig nu en tydlig förklaring till det inträffade samt en rimlig lösning på problemet. Jag hoppas att ni tar detta klagomål på allvar.
Platser 19
Elgiganten AB
1.5 av 119 omdömenElgiganten AB - Täby
1.6 av 18 omdömenElgiganten AB - Malmö
2.9 av 14 omdömenElgiganten AB - Linköping
3.0 av 14 omdömenElgiganten AB - Kungens Kurva
2.1 av 11 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Elgiganten har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Låg
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.
- Mycket Bra
- Bra