Reco logotype För företag

Reco logotype

Sakkes AB

1 455

Bra

Välkommen till Sakkes AB! Glasa in din balkong med oss på Sakkes AB och få en ökad trevnadskänsla samt minskade energikostnader. En balkonginglasning kan innebära många saker. Bland annat skyddar den din balkong mot väder och vind och du får en härlig inomhusmiljö. Förläng tiden du kan vistas på din balkong med ett extra uterum...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Sakkes AB Stockholm

Fint bemötande både inför och under själva leveransen, vi är mycket nöjda med resultatet.

Sakkes AB Stockholm

Trevligt bemötande. Bra kommunikation och tidhållning i de olika momenten inkl. montage.

Sakkes AB, Södermanland

Bra bemötande både från säljare och montörer. Allt flöt på enligt kommunicerad tidsplan. Resultatet blev precis som vi kommit överens om. Vi är riktigt nöjda!

Sakkes AB Stockholm

I had very good experience with Sakkes AB . Great communication and commitment shown by Sakkes AB. Almost a year now and no problem with my balcony Glazing. Loved every bit of it since from the first communication till now. I suggest them to others without a doubt since I had very good experience .

Sakkes AB Stockholm

Trevligt bemötande och lösningsinriktade.

Här finns vi

5 Kontor tillgängliga hos Reco

Sakkes AB, Västerås

Sakkes AB, Uppsala

Sakkes AB, Örebro

4.7

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.