Sakkes Balkongkonsult Västerås

Sakkes Balkongkonsult Västerås

• BadgeFourYears
4.8

Välkommen till Sakkes Balkongkonsult AB Västerås! Bor du i Västerås, Arboga, Fagersta, Norberg, Surahammar, Kungsör, Hallstahammar eller Köping med omnejd? Då får du inte missa chansen att glasa in din balkong med ett av Sveriges bästa företag inom balkonginglasning. Vi på Sakkes Balkongkonsult AB Västerås ser till att öka...

232 omdömen om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Sedan starten hos Reco 2021

Ingela B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Väldigt bra bemötande av både säljare och montör. Jag kan varmt rekommendera era tjänster till vänner och bekanta.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Ingela. Tack för din fina rekommendation. Nu hoppas jag att ni njuter av fulla muggar av ert fina inglasade uterum./Kimmo V

Elone Ö
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Nu har jag fått mitt extra rum och är riktigt nöjd både med företaget och med montören. Ser fram emot att kunna vara där i alla väder.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Elone. Tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att du är nöjd med hela processen med oss på Sakkes. Jag önskar dig många trevliga stunder i på din fina uteplats/Kimmo V

Jan M
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Jag blev mycket bra bemött. Mina förväntningar var att få varan inom ca 2 månader, men pga sjukdom på företaget dröjde det något längre, men det vägde ändå resultat upp. Sammanfattningsvis gick allt jättebra med inglasningen av balkongen.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Jan. Tack för ditt omdöme. Det är många smittor som härjar i dessa vintertider. Det gäller då att ha lite is i magen så ordnar allt upp sig till det bästa. Jättekul att du är nöjd med resultatet. Det blev en jättefin inglasning och ett härligt nytt uterum att njuta av. Allt Gott på det nya året./Jenny E

Jamal A

Jättenöjd bra bemötande både från säljare till montörer stort tack 🙏 Mvh/ Jamal

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Jamal. Tack för din rekommendation. Det blev en härlig och stor inglasad balkong som du kan nyttja året om. Dessutom med fina vita interiörskivor som täcker räcket och ger en extra ombonad känsla./ Jenny E

Leila U
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Jag är väldigt nöjd med Sakkes! Särskillt vad det gäller bemötande, punktlighet, info/ återkoppling och ett fint resultat med inglasningen av min balkong. Rekommenderar varmt😊

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Leila. Tack för din utförliga rekommendation. Det är lika kul varje gång när all kommunikation klaffar. Jag hoppas att du får många sköna stunder på din fina inglasade balkong./Kimmo V

Jens M
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Snabbt o proffsigt ! Inglasning av balkong på utsatt tid o snyggt gjort.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Jens. Tack för en koncist och sammanfattande omdöme. Nu kan du sitta och njuta av den fina utsikten över Mälaren året om. /Kimmo V

Christina W
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Väldigt trevlugt bemötande av säljaren. Snabbt och proffsigt arbete. Snyggt!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Christina. Tack för ditt fina omdöme. Jag ger mina montörer ett stort fång beröm från dig. De jobbar i alla väder och är mina vardagshjältar./ Kimmo V

Diana H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Ett snabbt och noggrant gjort arbete med inlastning av balkongen, ett mycket positivt bemötande samt stor professionalism.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Diana. Tack för din varma rekommendation. Det blev en jättefin inglasning av er fina balkong. Den kommer väl till pass nu i vinterstormarna vid Mälaren./ Kimmo V

Robin K

Bra service och kundkontakt. Duktiga och trevliga montörer. Rekommenderas

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Robin. Tack för din rekommendation. Jag ger mina montörer ett stort fång beröm från dig. Montörerna är mina vardagshjältar som monterar fina inglasningar i ur och skur./KImmo V

Tommy B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Komplett leverans av balkonginglasning inklusive tak med kanalplast. Vi är mycket nöjda med alltifrån försäljningen till montage och färdigställandet.Vi fick snabbt svar på de frågor vi hade och dom (små) misstag och problem som visade sig under de olika faserna i leveransen löstes snabbt med ett bra kundfokus. Vi kan mycket klart rekommendera denna leverantör.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Tommy. Tack för din utförliga rekommendation. Bra kommunikation är en nyckelfaktor i våra affärer och då löser man små missar under resans gång. Nu hopopas jag att ni får njuta av er fina utsikt i Mälarhamnen. /Kimmo V

Caroline A
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Trevligt bemötande och smidig installation i enlighet med kommunicerad tidplan.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Caroline. Tack för din rekommendation. Jättekul att allt blev som ni önskade. Jag önskar er sköna stunder på er nya fina inglasade balkong./Kimmo V

Paul S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Inglasningen av balkongen blev bättre än vad jag hade förväntat mig. Väldigt proffsig och trevlig montör som gjorde ett jättebra jobb. Kan varmt rekommendera företaget.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Paul. Tack för din fina rekommendation. Jag är mäkta stolt över mina montörer som jobbar i ur och skur. Jag ger dem ett stort fång beröm. Nu kan du njuta av er fina utsikt över Mälaren året om./Kimmo V

Tapio T
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Bra bemötande,korrekta pris angivelser,bra råd,svarar alltid i telefon eller mail.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Tapio. Tack för din fina rekommendation. Roligt att du uppskattar Sakkes service. Vi jobbar ständigt med snabb återkoppling till våra kunder. Nu får du njuta av den vackra utsikten från balkongen i lä från vinden och regnet./Kimmo V

Sarkat G
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Vi fick en utmärkt bemötande av samtliga på Sakkes och jag vill rikta ett extra tack till specifikt Kimo för en av dem bästa kundkontakten. Jag rekommenderar Sakkes starkt till andra kunder som vill ha en bra kundbemötande samt grym kvalité i produkten.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Sarkat. Tack för din varma rekommendation. Det värmer alldeles extra i höstrusket att få ett så fint utlåtande. Jag kommer också att vidarebefordra ditt beröm till mina utomordentliga montörer som gör så fina inglasningar. Jag hoppas att ni får många sköna stunder på er fina inglasade balkong./Kimmo V

Ziad K
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Jättebra bemötande och detta levde upp till mina förväntningar.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Ziad. Tack för din rekommendation. Det är jätteroligt att allt blev som du önskade. Jag hoppas att du får sköna fikastunder på din nya fina inglasade balkong./ Kimmo V

Yvonne E
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Kimmo, engagerad på ett positivt sätt, alltid glad, snabbt och ärliga svar, tillmötesgående från start till att jag nu sitter och njuter på min balkong. Duktiga, trevliga och hjälpsamma montörer. Kan verkligen rekommendera Er. Tusen tack Vänligen Yvonne Kajplats 2

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Yvonne. Tack för din varma rekommendation. Det blev en jättefin inglasad balkong. Du kommer att få härliga stunder att sitta och njuta av din fina utsikt vid Mälaren. Jag vidarebefordrar ditt beröm till mina duktiga montörer/ Kimmo V

Barbro H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Mycket bra bemötande!! Hade nog inte riktigt förstått hur slutresultatet skulle bli. Hade trott att insidan på räcket skulle bli annorlunda och att det skulle bli lite mindre kyligt när fönstren är stängda. Men jag är ganska ändå och det kändes mer ombonat när mattan kom på plats! Vill betona den goda och täta kontakten med säljaren (Kimmo)

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Barbro. Det är sant som sagt att en bild ibland beskriver saken bättre än 1000 ord. Jag håller med att mattan verkligen blev pricken över i:et. Nu hoppas jag att ni verkligen får njuta av er fina inglasade balkong. Värmen fixar ni med en infravärmare som vi talade om./Kimmo

Mohammad R
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Jag blev bemött varmt och vänligt. Jag förväntade mig ett felfritt och bra inglasning med tak. Jag tycker att SAKKES uppfyllde mina förväntningar. Jag är nöjd med företagets och tekninkernas arbete.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Mohammad. Vad roligt att du är nöjd och dina högt ställda förväntningar infriades. Jag hoppas att du nu får njuta av din vackra utsikt från balkongen./Kimmo

Christer S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Blev mkt bra bemött av Kimmo. Kom snabbt till mig för koll o offert dagen efter. Under hela tiden före leverans informerade han mig och svarade direkt på frågor bl.a varför det blev så dyrt så jag förstod. Mina förväntningar på Sakkes levde företaget till 100% upp till. Jag köpte en stor inglasning med tak högt upp! Christer

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Christer. Tack för ditt utförliga omdöme. Din stora härliga inglasning med stort ljusinsläpp blev jättefin. En inglasning utöver det vanliga med glastak. Ett så stort projekt på högsta våningen krävde en mobilkran att lyfta upp allt material samt stort manskap. Nu kan du njuta över den fina utsikten över golfbanan året om./Kimmo V

Göran L
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Allt fungerade från första till sista kontakten. Proffsigt rakt igenom. Göran Ljunggren

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Göran. Tack för din rekommendation. Vi jobbar hårt för att alla kunder ska få samma proffsiga upplevelse som du/Kimmo V

Kent E
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Redan från första kontakten med företaget var det en positiv upplevelse sen när montören var här blev det ännu bättre han var enormt kunnig och snabb att utföra arbetet dessutom instruerade han hur allt fungerar på ett jättebra sätt, vi är enormt imponerande av företaget som hel het och kan verkligen rekommendera det till andra mvh Kent och Maria Englund

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Kent. Tack för din varma rekommendation. Jag är mäkta stolt över mina montörer som är våra riktiga Vardagshjältar. De jobbar i ur och skur med att montera fina balkonginglasningar. Jag för ditt varma beröm vidare till montören. Nu för ni njuta av ett fint extra rum./KImmo V

Ingrid Å
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Snabba på Att arbeta och behövde inte involvera mig så mycket. Saknar dock den utlovade justeringen på glipor hsom utlovades. Ingrid Åkesson

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Ingrid. Tack för din rekommendation. Roligt att du gillar vårt effektiva sätt at jobba. Det är vanligt att man behöver justera inglasningen en tid efter montaget. Jag ringer dig omgående så bokar vi en tid för detta. Under tiden så får du njuta av din fina inglasade balkong/Kimmo V

Rune B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Bemötande ok De förväntningar vi hade är uppfyllda. Tycker dock tätningslister vid respektive ändpartier är lite vingliga. Vi petar för att rätta till dem, men det hjälper inte. Detta är inte helt godkänt. Golvmattan var dyr och snedskuren. Det glipar mellan mattbitarna. Har försökt tejpa men utan resultat. Mattan borde varit hel i en bit.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Rune. Tack för din återkoppling. Vi fick en sändning av dessa lister med dålig tolerans att de var lite för breda. Nu har vi bytt ut dem och hoppas att du är nöjd. Mattan var helt riktigt inte bra monterad men där byter vi ut den enligt överenskommelse. Mvh:Kimmo V

Monica J
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Ett bra och trevligt bemötande. Dock saknas lite när det gäller information. Vi var många på Bovieran som skickat in reklamation på olika saker. Svårt att få besked när det skulle åtgärdas. Helt plötsligt dök en montör upp, vilket ingen fått meddelande om. Detta fick spridas snabbt av oss själva så att folk kunde vara hemma och få allt åtgärdat. Det gäller inglasning av balkong.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Monica. Tack för din rekommendation. Efter ett projekt som er Bostadsrättsförening så samlade jag ihop alla reklamationer som vi åtgärdade samma dag. Jag har som rutin att kontakta alla kunde via telefon personligen. Här har det blivit ett missförstånd som jag tar på mig. Men det var skönt att det ordnade sig med snabba puckar från er sida. Stort tack för detta. Jag hoppas att ni får njuta av fulla muggar av er inglasning/Kimmo V

Birgitta M
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Inglasning av balkong! Trevligt bemötande! Service…. Det blev så bra som jag förväntade mig!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Brigitta. Tack för ditt fina omdöme. Jättekul att dina förväntningar uppfylldes. /Kimmo V

Harald H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Jag fick ett väldigt bra bemötande. Vi är väldigt nöjda med vår inglasade balkong..

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Harald. Tack för din fina rekommendation. Det blev riktigt fint och ombonat på balkongen. Nu kan ni njuta året om./Kimmo V

Lennart B

Bra Allt ok Inglasningen väldigt bra

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Lennart. Tack för din rekommendation. När allt är Bra och Ok och Inglasningen väldigt bra. Då är vi på Sakkes också väldigt nöjda. Hoppas du får många sköna stunder när du kan njuta året om/Kimmo V

Amna A
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Tack, det var bra Helt ok, bra bemötande

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Amna. Tack för ditt omdöme. Ibland är Helt Ok och bra bemötande ett toppbetyg för oss. Så är det i ditt fall. Det blev riktigt fint på er balkong/Kimmo V

Urban S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Fungerade bra, trots missöde med krossat glas vid installation.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Urban. Tack för din fina återkoppling. När man jobbar med glas så händer det ibland att ett glas går sönder. Lyckligtvis har vi snabba och bra leverantörer så allt kan åtgärdas väldigt snabbt./Kimmo V

Kristina L
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Proffsigt och snabbt utfört. Trevlig montör. Endast solskydd.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Kristina. Tack för din fina rekommendation. Nu kan du njuta av din fina inglasade balkong med lite svalare förutsättningar./Kimmo V

Lars I
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Vi har blivit mycket bra bemötta av företaget. Tydlig offert och bra information hos oss före beställning. Eftersom vi hört från andra Bovieror att Sackes varit bra, så var förväntningarna höga. Montaget gick snabbt och bra. Det har emellertid visat sig att man missat att täta några skarvar, vilket fått till följd läckage vid regn. Leveransen gäller inglasning av balkong och vi hoppas att efter åtgärd/tätning att inglasningen är tät.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Lars. Tack för ditt fina omdöme. Kul att du gillar vår tydliga offert och vår information. Nu har vi tätat de två skarvar mot fasaden och allt blev tätt som det ska vara./Kimmo V

Per J
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Trevligt bemötande och ett snabbt och väl genomfört arbete, även lätt att få kontakt med företaget när man behöver hjälp !

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Per. Tack för ditt fina omdöme. Vi på Sakkes är supernöjda när du är nöjd med allt från säljtillfället till montage. Men framförallt att vi är tillgängliga även efteråt när det behövs service./Kimmo V

Åke D

Bra bemötande Bra Arbete Bra kvalité

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Åke! Tack för din rekommendation. Att få tre toppbetyg i samma omdöme! Det går inte att få bättre betyg på sin verksamhet. Jag hoppas att du njuter av fulla muggar på din fina inglasade balkong. Mvh: Kimmo

Kaj K
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Glasad balkong med gliddörrar vid gaveldel. blev bra bemött av personalen , allt enl. order. förväntningarna uppfylldes av kunnig personal vid montering av glas och al.profiler , likaså vänlikt bemötande av Mikael Inkinen samt KImmo Väisänen

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Kaj. Tack för ditt omdöme. Känns riktigt kul när alla pusselbitar faller på plats. Att du är nöjd med vårt bemötande och vår service, men framför allt att dina egna förväntningar uppfylldes. Önskar dig riktigt sköna stunder året om på din fina inglasade balkong. Mvh: Kimmo

Magnus B
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Köpte en inglasning till min uteplats. Lite strul fram och tillbaka, dyker inte upp på avtalad tid för att justera inglasningen när den väl är på plats. Verkar lova mer än de kan hålla. 3- blir betyget

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Magnus. Tack för din återkoppling. Jag hade fått hem fel markbalkar till just din inglasning. Dessa balkar pulverlackeras och det tar några dagar att få hem dem. Jag kan förstå att denna försening inte är roligt när man äntligen ska få sin inglasning. Sedan har vi varit hos dig och justerat inglasningen vid 2 tillfällen och nu fungerar den felfritt. Jag ber om ursäkt för att du upplevt detta struligt men ibland så kräver en inglasning lite justering. Jag hoppas att du trots detta kan njuta av fulla muggar på din fina inglasade balkong. Mvh:Kimmo V

Britt-marie S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Bra. Bra. Efter mina förväntningar. Inglasning, golvmatta och persinner.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Britt-Marie Tack för din rekommendation. Det är ju alldeles utmärkt att du så nöjd med att inglasningen och alla tillbehör./Kimmo V

Anette K
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Första mötet med Kimmo: Han var mycket förtroendeingivande, saklig, pedagogisk, lugn tog sig tid att svara på alla mina frågor. Mätningen av balkongen gick lika smärtfritt av en trevlig man. Rasmus monterade min inglasning, mycket trevlig och artig pojk. Han svarade också på alla mina frågor. Gjorde en grundlig genomgång med mig när allt var klart. Jag fick reda på att det finns en matta till golvet. Vilket gjorde mig nyfiken. Rasmus hämtade en bit i bilen. Jag bestämde mig för en sådan. Kimmo levererade den någon dag senare...

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Anette. Tack för din utförliga rekommendation. Det känns extra roligt när hela processen gått så otroligt bra. Från bygglov till färdig installation. Jag är mäkta stolt över mina montörer och jag ger Rasmus en stor skopa beröm från dig. /Kimmo V

Merai D

Utmärkt arbete, Vi är supernöjda

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Merai. Tack för ditt omdöme. Jättekul att du är nöjd med Sakkes. När ni är supernöjda så är vi minst lika supernöjda på Sakkes./Kimmo V

Lena G
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Trevligt bemötande och när man hade lite som man ville justera, inga problem😀

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Lena. Tack för din rekommendation. Ibland krävs lite justering efter en tid och sånt fixar mina duktiga montörer./KImmo V

Anne-charlotte L
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Jag är mycket nöjd med min inglasade balkong och rekommenderar gärna till andra. Mvh A. Lindencrona

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Anne-charlotte. Tack för det fina omdömet. Jag hoppas du njuter av fulla muggar året om på dun fina inglasade balkong./Kimmo V

Rolf E
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Mycket trevlig personal och bemötande. Vi är mycket nöjda med våra inglasningar av balkongerna. Snabb respons och åtgärder vid efterjustering.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Rolf. Tack för ditt din fina rekommendation. Jag är väldigt stolt över mina duktiga montörer. Hoppas att du njuter till fullo när nu sommaren försvinner och den fina hösten anlänt. Mvh/Kimmo V

Gulbritt A
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Ett härligt extra rum som vi tycker om att vara i

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Gullbritt. Tack för ditt omdöme. Det är ju alldeles utmärkt att ni trivs i ert nya inglasade uterum/Kimmo V

Gunilla N
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Inglasning av balkong. Är toppennöjd, med allt från bemötande från början och med hantverkaren som utförde jobbet så föredömligt. Snabbt och enkelt, kunde inte begära mer. Rekomenderar till alla som jag hör ska inglasa sin balkong. Hälsning Gunilla

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Gunilla. Tack för ditt fina omdöme. Vi blir riktigt stolta i hela organisationen att ni är så nöjda med hela processen från beställning till färdigt montage. Mycket nöje med er fina inglasade balkong./Kimmo V

Jan U
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Mycket duktiga och trevliga montörer, som städade fint efter sig. Ge dom löneförhöjning!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Jan. Tack för rekommendationen. Jag är mäkta stolt över mina montörer och vidarebefordrar berömmet. Det är väl värda sin lön./Kimmo V

Hans S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Väl bemött. Alla förväntningar blev uppfyllda. Inglasad balkong med tak., Vi har fått ett extra rum. Det var dyrt, men värt varenda krona !

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Hans. Tack för din rekommendation . Vad kul att du känner att alla förväntningar infriades. När man bygger både tak och inglasning så blir det dyrare men vad bra att du tycker att det var värt pengarna. Njut av fulla muggar av ert nya extra rum/Kimmo V

Markku V
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Otroligt bra från början till mål. Säljare till killarna som utför arbetet har gjort ett kanonjobb. Tack Sakkes 😊

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Markku. Tack för din rekommendation. Jättekul att du är nöjd med oss på Sakkes. Njut av din fina inglasade balkong./Kimmo V

Bertil H
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Bra bemötande, suveräna montörer. Bra utfört arbete. Vi är mkt nöjda med resultatet av inglasningen. Vi har fått ett extrarum som vi använder frekvent. Kan rekommendera företaget till andra och har redan gjort detta. Det enda som jag kan komma på att ni kan förbättra är att direkt ta hand om spånet efter kapning av aluminium profilerna. Det fastnade på skorna o spreds i hela Bovieran. Mvh Renee o Bertil lgh 1207

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Bertil och Renee. Tack för er återkoppling. Den är jätteviktig för Sakkes. PÅ så vis kan vi bli ännu bättre. Mina montörer är jag verkligen stolt över. Jag vidarebefordrar berömmet till dem. Jag håller verkligen med er om att städningen kunde ha varit ännu bättre. Vi fick ordning på detta när jag hyrde in extra städare. Regnet och blåsten försvårade allt då spånet även fastnade på kläderna och spreds ut i loftgången. Jag tar med detta i framtida projekt. Jag hoppas ni får njuta lång tid framöver på er fina inglasade balkong./Kimmo V

Margret J
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Jättebra och trevliga montörer som utförde arbetet både snabbt och utmärkt!!!

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Margret. Tack för din rekommendation. Jag hoppas du får många fina stunder på din fina inglasade balkong/Kimmo V

Sixten S
Skrev om Sakkes Balkongkonsult Västerås

Ett väldigt bra bemötande vid beställningnen, samt vid mätningen av balkongen . Följdes upp bra vid senare leverans och utomordentligt bra jobb vid installeringen.

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Sixten. Tack för rekommendationen. När du är nöjd med allt från köp till leverans så är vi på Sakkes också nöjda./Kimmo V

Ulla K

Trevligt och bra bemötande 👍🏻 Supernöjda med vår inglasade balkong.😊

Svar från Sakkes Balkongkonsult Västerås

Hej Ulla. Tack för din varma rekommendation. Då är vi supernöjda Sakkes också👍 Mvh; Kimmo V