Vi blev bemötta på en trevligt och bra sätt vi första besöket med en bra demonstration av systemet för inglasning av vår balkong. Efter första besöket och mätning av balkongen så lämnades en offert inom några dagar som var mycket intressant för vår del med ett bra pris. Leveranstiden som angavs stämde bra med ett snabbt montage. Hela arbetet har gått mycket smidigt från start till färdigt arbete. Vår balkong blev som ett extra rum i lägenheten. Kan rekommendera Sakkes som en bra leverantör. Med vänlig hälsning, Kenneth Svensson
Sakkes AB, Södermanland
Välkommen till Sakkes AB Södermanland! Bor du i Södertälje, Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa eller Vingåker med omnejd? Då har du hittat rätt om du vill glasa in din balkong med ett företag som levererar kvalitet och trygghet. Vi på Sakkes AB Södermanland har den kunskap och erfarenhet...
93 omdömen om Sakkes AB, Södermanland
Sedan starten hos Reco 2021
Tack Kenneth för ditt fina och utförliga omdöme! Det gläder mig verkligen att höra att allt fungerade så smidigt från första besök till färdig montering – och att balkongen nu känns som ett extra rum. Att få leverera en lösning som både är tydlig, prisvärd och skapar mer trivsel i hemmet är precis det jag strävar efter. Med vänlig hälsning, David C Sakkes AB
När dom väl kom för att installera vår inglasning gick det bra. Han gjorde ett fint jobb då allt fick kapas till på plats eftersom balkongen var oregelbunden i sin konstruktion. Vi är nöjda med resultatet.
Tack Björn! Vad skönt att höra att installationen gick bra och att montören löste anpassningen trots den oregelbundna balkongen. Att skapa ett fint resultat även när förutsättningarna kräver extra hantverk är något jag verkligen värdesätter. Med vänlig hälsning, David C Sakkes AB
Bra kontakt med David om pris, tid o när de blir av. När det skulle fixsa Det så kunde jag inte vara hemma. Men en granne kunde ta min nyckel o ge den till David. Grannen tog hans uppgifter o ringde mig. Jag godkände o han kunde göra jobbet. De blev så himla bra. Så nöjd o allt blev så himla perfekt. Bra service efter han var här. Kunde ringa honom o att sa hur det funkade mm. De är service o grym kundkontakt. Från seriösa företag o personer.
Tack Fredrik för ditt fantastiska och detaljerade omdöme! Det gör mig verkligen glad att höra att allt fungerade smidigt – från vår första kontakt till att montaget kunde genomföras även när du inte var hemma. Att du kände trygghet i processen och fick all hjälp du behövde efteråt betyder mycket, för just den relationen vill jag bygga med varje kund. Med vänlig hälsning, David C Sakkes AB
Sakkes har glasat in vår balkong. Allt har fungerat helt perfekt med tidplan, pris och färdig montering. Inga krusiduller.
Tack Peter! Fantastiskt att höra att allt flöt på utan problem och helt enligt plan. Vi alla på Sakkes är stolta över att leverera kvalitet och trygghet utan krångel. Med vänliga hälsningar Kimmo V Sakkes AB
Vi glasade in vår balkong med hjälp av Sakkes och är supernöjda! Trevligt bemötande, smidig process och ett riktigt bra resultat. De levde upp till alla våra förväntningar och levererade både kvalitet och service i toppklass. Rekommenderas varmt!
Tack David! Så roligt att höra att ni är supernöjda med både processen och resultatet. Att få leverera kvalitet i toppklass och samtidigt göra resan smidig och trevlig är precis det jag strävar efter i varje projekt. Med vänlig hälsning, David C Sakkes AB
Trevlig montör. Snabbt gjort.
Stort tack, Björn! Härligt att höra att montören gjorde ett gott intryck och att arbetet gick smidigt. Vi vill alltid att processen ska kännas enkel och väl utförd från början till slut. Varma hälsningar, David C Sakkes AB
Företag som tar ansvar för utförda arbeten på ett föredömligt sätt
Tack Peter! Dina ord betyder mycket. Jag tycker det är viktigt att man som företag visar ansvar när något behöver följas upp – det skapar förtroende och långsiktighet. Det gläder mig att du upplever det så, för just så vill jag att vi ska uppfattas. Med vänlig hälsning, Kimmo V Sakkes AB
Arbetsledaren har gjort ett bra arbete, även montörerna har varit trevliga och kunniga.
Tack Samuel! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetsledningen och montaget. Jag ska se till att framföra dina fina ord till teamet – de kommer uppskatta det. Att leverera med både kvalitet och omtanke är något vi värnar om. Med vänlig hälsning, Kimmo V Sakkes AB
Levde upp till förväntningarna.
Stort tack, Tobias! Vi uppskattar att du delar din upplevelse. Att motsvara kundens förväntningar är grunden i vårt arbete – och vi vill gärna överträffa dem nästa gång. Varma hälsningar, Kimmo V Sakkes AB
Proffsigt bemötande. Vid en reklamation/ defekt så åtgärdades detta omgående och utan problem.
Tack Karri! Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd och att reklamationen hanterades snabbt och smidigt. Vi vill alltid att våra kunder ska känna trygghet – även om något behöver justeras i efterhand. Varma hälsningar, Thimmy W Sakkes AB
Mycket trevlig säljare (David) och även duktiga o trevliga montörer. Leveranstiden blev t o m kortare än vad som avtalats så vi är supernöjda 😀
Hej Lars, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Riktigt kul att höra att ni är nöjda med både mig och montörerna – och att allt till och med gick snabbare än planerat. Sånt gillar man! Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
Sakkes AB är mycket bra leverantör, har mycket bra service, god leveranstid och installationstid, samt god kundservice.
Tack så mycket, Al! Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme och att du lyfter både service och leveranstid – det betyder mycket för oss! 🙏 Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
Otroligt bra service, från start till slut! Kan starkt rekommendera Sakkes!
Tack Denis! Vilken fin rekommendation – vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd hela vägen från start till mål! 🌟 Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
Laget har gjort ett bra arbete från början till slut.Jag är helt nöjd. Aage
Hej Aage, Tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du är helt nöjd och att allt fungerade som det skulle. Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
Vi är mycket nöjda med inglasningen av balkongen. Vi fick ett extra rum. Tiden man kan sitta ute har förlängts. All kontakt med Sakkes har fungerat bra
Hej Åsa Lena, Stort tack för ert omdöme. Så roligt att höra att ni är nöjda med inglasningen och att balkongen nu blivit ett extra rum. Att ni dessutom haft en bra kontakt med oss gör det hela ännu roligare. Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
Förtroendeingivande och pålitliga
Hej Alva, Tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att du upplever oss som förtroendeingivande och pålitliga – precis de värden vi vill stå för i varje kundrelation. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
Snabb återkoppling, trevlig personal och bra montage och pris. Rekommenderar Sakkes för tryggt montage och garanti. Med vänlig hälsning Tommy Östergren
Hej Tommy, Tack för ditt fina omdöme. Det gläder mig verkligen att du är nöjd med både bemötandet, montaget och priset. Din rekommendation betyder mycket för oss – trygghet och kvalitet är precis vad vi vill att våra kunder ska känna. Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
Inglasning av balkong .Ett bra bemötande. Lite strul med felmätning av glas partier tak , så att färdigställandet av inglasningen drog ut på tiden.
Hej Nils-Olof, Tack för ditt omdöme. Det gläder mig att du upplevde ett bra bemötande, och jag beklagar att felmätningen gjorde att arbetet drog ut på tiden. Vi tar till oss det och ser till att rutinerna blir ännu tydligare framåt – tack för ditt tålamod under processen. Vänliga hälsningar, Kimmo V Sakkes AB
Bemötandet var bra. Lite svårt att få kontakt när arb.väl var igång. Jag köpte en inglasad balkong med solskydd som tillbehör.
Hej, Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och att du valt både inglasning och solskydd från oss. Vi beklagar att det upplevdes som svårt att få kontakt under arbetets gång – vi tar med oss den feedbacken för att bli ännu bättre framöver. Hoppas du får stor glädje av din inglasade balkong! Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något framöver. Vänliga hälsningar, David Carlsson Sakkes AB
Allt var bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Per, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med allt – det är precis så vi vill att det ska vara! Hoppas du får mycket glädje av din inglasning. Hör av dig om du behöver något framöver! Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
David was really nice and active on trying to solve all the questions that we had, the installation and the guys who installed was really nice and the service went well on the time stipulated. The Heater took some time to be installed but the service was really well done.
Hi Guilherme, Thank you for your kind words! I'm really glad to hear that you had a positive experience and that all your questions were answered. It’s great to know that the installation went smoothly and on time. I appreciate your patience with the heater installation, and I’m happy to hear that you’re satisfied with the final result. If you ever need anything in the future, don’t hesitate to reach out! Best regards, David C Sakkes AB
Trevligt bemötande överlag och ganska effektiva ändå! Dock ej helt tätt mellan två av balkongglasen. Dessutom glömde att borra på ett av skydden - dock lätt åtgärdat att personen ifråga kom direkt när det uppdagades.
Hej Jacob, Tack för din feedback! Det gläder oss att du upplevde ett trevligt bemötande och att montaget var effektivt. Vi beklagar att det uppstod några mindre missar, men det är bra att det kunde åtgärdas snabbt. När det gäller tätheten mellan glasen tar vi gärna en närmare titt om det behövs – hör gärna av dig så ser vi vad vi kan göra! Hoppas du får stor glädje av din inglasning! Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
Proffsiga och trevliga. Prisvärda.
Hej William, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du upplevde oss som både proffsiga och trevliga. Att du dessutom tycker att vi är prisvärda betyder mycket för oss! Hoppas du får stor glädje av din inglasning. Tveka inte att höra av dig om du behöver något framöver. Vänliga hälsningar, David C Sakkes AB
We are very satisfied with the work for balcony glazing, and now we can enjoy our balconies in winter too. David answered our queries clearly and also the person who put who put balcony glazing for us was also good at what he did. In all, we would definitely recommend Sakkes 😊
Hi Gauri, Thank you so much for your kind words! I'm really happy to hear that you're satisfied with your balcony glazing and that you’ll be able to enjoy it even during winter. It was a pleasure assisting you, and I’ll make sure to pass on your compliments to our installer as well. We truly appreciate your recommendation! Wishing you many cozy moments on your balcony. Don’t hesitate to reach out if you ever have any questions in the future! Best regards, David Sakkes AB
Jättebra jobb Snabbt Genomgången efteråt lätt att förstå
Hej Christer, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med arbetet, snabbheten och genomgången efteråt. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och tydlig som möjligt för våra kunder. Hoppas du får stor glädje av din inglasning! Tveka inte att höra av dig om du behöver något i framtiden. Vänligen, David C
Väldigt bra jobbat mot en väldigt trög bygglovsenhet. Och slutligen en fin och bra inglasning.
Hej Roland, Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och är glada att vi kunde hjälpa till genom bygglovsprocessen. Härligt att du är nöjd med den färdiga inglasningen! Hoppas du får stor glädje av den, och tveka inte att höra av dig om du behöver något i framtiden. Vänligen, David C
Mycket nöjd med installationen. Snabbt och bra jobbat. Kunnigt och trevligt bemötande. Installerade också plissen. Dock måste jag påpeka att pinnen som man ska använda för att dra ner plissen med är helt värdelös. Svårt att få bra tag med den. Det är lätt att slinta och slå i fönstret. Produktutveckla!!!
Hej Birgitta, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med installationen och vårt bemötande. Vi tar din synpunkt om dragsystemet vidare till vår externa parts produktutvecklare för utvärdering. Hoppas du får stor glädje av din inglasning, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något annat framöver. Vänligen, David C
Bra service och produkt av hög kvalite! Sakkes levde upp till mina förväntningar
Hej Yousef, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och kvaliteten på produkten. Att vi levde upp till dina förväntningar betyder mycket för oss! Hoppas du får stor glädje av din inglasning, och tveka inte att höra av dig om du behöver något i framtiden. Vänligen, David C
enkelt snabbt och mycket trevlig peronal
Hej Lena, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde processen som enkel och snabb, och att du är nöjd med vår personal. Hoppas du får mycket glädje av din balkonginglasning! Tveka inte att höra av dig om du behöver något i framtiden. Vänligen, David C
Mycket bra och trevligt bemötande. Våra förväntningar var att det skulle bli en bra inglasning och det blev det.Vi är mycket nöjda med inglasningen och personalen som informerade om inglasningen samt de som utfärdade jobbet. Vi köpte balkongglas och persienskydd . Vi är helnöjda. Tack från Marie 0 Anders
Hej Marie och Anders, Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder oss verkligen att ni är så nöjda med både inglasningen och vår personal. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och bra service, så det betyder mycket att få höra att vi lyckats. Vi hoppas att ni får mycket glädje av er inglasade balkong och solskydd. Tveka inte att höra av er om det skulle vara något i framtiden! Vänligen, David C
Nöjd med balkong inglasningen
Hej Gabriel, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med din balkonginglasning. Hoppas du får mycket glädje av den! Tveka inte att höra av dig om du behöver något i framtiden. Vänligen, David C
trevlig bemötande och jättebra installation och genomgång.
Hej Leif, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet, installationen och genomgången. Vi uppskattar verkligen din feedback! Hoppas du får mycket glädje av din balkonginglasning, och tveka inte att höra av dig om det skulle behövas något framöver. Vänligen, David C
Vi köpte en helinglasning av balkong. Smidig och snabb affär. Detta kommer förlänga säsongen på vår balkong, vi är mycket nöjda! Proffsigt bemötande och utförande. Pelle och Mia
Hej Pelle och Mia. Tack för er rekommendation. Jag önskar er många sköna stunder på er nya fina inglasade balkong./Kimmo V
Mycket bra service och fint bemötande
Tack Kjell för att du delar ditt omdöme. Det är jättekul att du gillar vårt sätt att arbeta. Jag hoppas att du får många sköna stunder på din fina inglasade balkong/Kimmo V
Klostergatan 14, inglasning ca 9 kvm (halva balkongen ) Möte o genomgång, mätning Beställning, bygglov. Tog den ca-tid vi fått Montering 2 dagar. Resultat - utmärkt Vi har noterat att vid störtregn läcker det in ca 2 dm på gavlarna. Undrar om listerna sedermera kommer att rosta? Torkar dock upp ganska fort. Totalupplevelse är UTMÄRKT. Vi är väldigt nöjda Birgitta o Janne Fridström
Hej Birgitta. Kul att du är nöjd med hela processen och nöjd men din fina inglasning med nytt tak. Som jag informerade om så är balkonginglasning inte ett helt tätt när det regnar och blåser storm. Golvplåtarna som monterats på gavlarna fuktar lite på golvet. Plåtarna kommer att hålla då de är lackade. Om det skulle läcka in vatten så är ni alltid välkomna att kontakta mig personligen./Kimmo V
Hadde liten kontakt. Endast telefonkontakt med Inte samme tekniker som mätte og sänare instalerade.
Hej Leif. Tack för ditt omdöme. De efterbeställde solskydd via telefon och min tekniker var hos dig och tog exakta mått. Sedan fick du fina solskydd så du kan njuta de allra soligaste dagarna på balkongen./Kimmo V
Kontakten var både seriös och trevlig, all administration som t ex bygglov sköttes av Sakkes, installationen genomfördes med hög kvalitet. Sammantaget var allt enkelt och smidigt, från början till slut, för oss som kunder. Vi njuter av fulla drag vårt nya uterum!
Hej Rune. Tack för ditt fina omdöme. Man blir extra stolt när allt klaffar från bygglovsansökan till färdigt montage. Kommunen ska beröm för sitt fina engagemang i bygglovshanteringen. Jag önskar er allt gott./Kimmo V
Det började med en personlig träff då vi la fram våra önskemål. Inga som helst problem vi var överens Vi fick hjälp med bygglov, godkänt av brf o så gick några veckor för leverans. Byggtid 1 1/2 dag. Vi är så nöjda, allt har fungerat smärtfritt. Stort tack för ett fantastiskt jobb.
Hej Birgitta. Tack för din fina rekommendation. Tack för ett smidigt samarbete från planering till färdig inglasning. Strängnäs kommun var också otroligt trevliga att samarbeta med vid bygglovsansökan. Et väldigt lyckat projekt från början till slut. Nu kan ni njuta året om på er inglasade balkong med fin utsikt./Kimmo v
God kontakt med säljenheten. Snabb återkoppling med svar på frågor. Våra förväntningar om att bättre kunna utnyttja en del av vår stora balkong överträffades. Vi är mycket nöjda med den effektiva och för oss enkla helhetstjänsten avseende mätning, bygglov och installation av inglasningen. Den senare mycket professionellt utförd.
Hej Rune och Tack för din utförliga rekommendation. Det är med stolthet jag läser sådan fin återkoppling. Mina montörer är verkligen utmärkta hantverkare och jag hoppas att ni får många fina stunder på er fina nya inglasade balkong/Kimmo V
Allt var jättebra . Bemötande leverans montering Sakkes rekomenderas
Hej Bert. Tack för din rekommendation. Det lika roligt varje gång som mina kunder är nöjda med allt vad vi på Sakke har att erbjuda. Hoppas att du får mycket glädje av din verkligt stora och inglasade balkong/Kimmo V
Vi inglasade vara balcon. Fantastiskt arbete och utmärkt service.
Hej Marco! Stort tack för ditt fina omdöme. Hoppas ni får många fina stunder på balkongen. Hälsningar, Kim Gabrielson
Företaget Sakke levererade det som utlovades. Våra förväntningar på inglasningen av vår balkong uppfylldes helt glasklart.
Hej Stefan! Tack så hjärtligt för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du tyckte allt var glasklart. Hälsningar, Kim Gabrielson
Bra bemötande Trevlig positiv personal Utmärkt resultat
Hej Kjell. Super tack för ert fina omdöme. Er förenings inglasning blev fantastiskt fint och vi hoppas att ni kommer få många härliga stunder. Hälsningar, Kim Gabrielson
Bra kontakt vänligt bemötande snabba svar.
Hej Douglas. Tack för er recension. Vi är mycket glada över att fått förtroende ännu en gång ifrån er. Hoppas er inglasning känns lika bra som den första ni gjort. Hälsningar, Kim Gabrielson
Alltid vänligt och snabbt bemött!
Hej Åke! Tack för dina fina ord. Vi önskar dig många härliga dagar på er fantastiska balkong. Hälsningar, Kim Gabrielson
Mycket nöjd med montering och resultat, det ändå att klaga på är att man själv måste dra av tejpbitar och städa/putsa fönsterna då de ser lite halvfräscha ut efter montering.
Hej Joel, tack för din feedback. Härligt att du är nöjd, och de bitar du kände dig lite mindre nöjd utöver tar vi med oss för framtiden. Hälsningar, Kim Gabrielson.
Leveranstiden ändrades vid två tillfällen trots löfte om installation innan jul. Dålig info till mig. Däremot är jag jättenöjd med själva inglasningen.
Hej Anne, vi tackar för din feedback. Just innan julen påverkades vi otroligt av covid-19 som påverkade leveranstiderna utan framförhållning, vilket vi också är otroligt ledsna för. Motgångar leder dock till lärande och även så i denna situation. Vi tar verkligen till oss utav dina ord och ser över förbättringsmöjligheter. Det glädjer mig att du är nöjd med inglasningen och jag hoppas att du får många minnesvärda och härliga dagar där. Hälsningar, Kim Gabrielson.
Köpt inglasning av balkong Dålig återkoppling och lovade lägre pris om vi skulle bli över 10 st som beställde...Vi blev 14-16 st! Fick ändå inte lägre pris, Kim skyllde på att det saknades ett visst mått :-( för att kunna få billigare från fabriken Anser att han lurade oss med falsk prisföring för att vi skulle beställa Dessutom har dom inte slutbesiktat fast dom skulle komma för en månad sen Ingen har hört av sig Ang när dom ska besikta Själva inglasningen är fin annars
Hej Britt-Marie, tack för din feedback. När vi offererade er förening hade vi två priser med i offerten. Ena priset baserad på styckes priser och andra priset baserat på beställning vid större kvantitet. Du har fått priset för större kvantitet. Det jag nämnde under visningen var att om alla beställer samtidigt och vi skulle kunna få ungefär det dubbla i löpmeter (dvs antalet meterglas) går det att förhandla ner priset ytterligare. I det här fallet gick inte det då vi blev 13 beställare vid första beställning och tre beställare...
Bra bemötande. Tydlig och konkret demo av inglasningen med deras portabla monter-vagn. Förväntningarna har uppfyllts. Var med i en större gruppbeställning. Jag "föll dock mellan stolarna" och fick inte den utlovade konsultationen som skulle ges på plats för att diskutera utförandet. Det talades om att man skulle kunna påverka storleken på glas och antal glas vilket skulle diskuteras. Den bortglömda konsultationsbiten löstes över telefon. Dock blev inget skräddarsytt efter önskemål som sades vid första mötet utan det blev...
Hej Andreas, tack så mycket för din rekommendation. Det var skönt att vi kunde uppfylla dina förväntningar även om det inte blev skräddarsytt och tack för att du litade på vår bedömning. Hälsningar, Kim Gabrielson.
Hej trevligt bemötande ock väldigt duktiga
Hej Ylva, tackar ödmjukast för din rekommendation. Härligt att du är nöjd. Hälsningar, Kim Gabrielson.