Johanna var alltid snabb på att svara och gav bra information under hela processen.
Johanna Jönsson
Johanna Jönsson är mäklare på Våningen & Villan Lund
.Johanna Jönsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Johanna Jönsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-07 och har fått 150 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Jönsson har haft 21 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Att dagligen få känna att jag får förtroendet att hjälpa mina kunder med en av deras livs största affärer i livet. Den uppskattning jag får tillbaka gör det lika roligt att gå till jobbet varje dag.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Full av energi ger jag alltid 100 % i varje affär för att få bästa möjliga slutpris. Kunskap, flexibilitet och tillgänglighet anser jag är nyckeln till framgång.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Positiv, energisk, fokuserad och lösningsorienterad.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Att få följa med på resan hos alla kunder när de genomgår förändringar i livet och därmed byter bostad gör alltid avtryck.
Vad gör du helst på fritiden?
Samlar energi via familj och vänner, äter gott och kallbadar
Hur ser din drömbostad ut?
Ett boende nära havet och alla de jag tycker om
2022-09 - 2023-08
150 omdömen om Johanna Jönsson
Johanna har skött försäljningen på ett väldigt bra sätt. Har varit väldigt trygg att ha henne som expert genom hela processen med mycket klokskap.
Härlig och positiv, bra bemötande och snabb kontakt. Gav snabba besked och svar på frågor. Tog sig tid att sitta ner och prata länge med både ägare och köpare.
Vi hade en bra upplevelse av vårt köp och mäklaren var väldigt tillmötesgående. Hon gav gott om tid och utrymme till frågor och genomgående visning av lägenheten.
Bra service och flexible till önskemål
Johanna har jobbat mycket professionellt rakt igenom processen. Kommunikationen med Johanna har varit snabb och tydlig. Hon upplevs ha god kännedom om marknaden, jobbar med hög självsäkerhet, och har god kontakt med människor.
Johanna är en jätte bra mäklare som är väldigt bra på det hon gör. När jag skulle på visning blev jag bemött på ett välkomnande sätt. Det kändes väldigt bra när man fick prata med Johanna! Jag hade många förhoppningar på denna lägenheten och detta levde den upp till, lika fin som på bilden. När jag köpte lägenheten blev jag väldigt glad men hade aldrig kunnat göra det utan mäklarens fantastiska hjälp. Johanna beskrev allt noggrant så jag förstod allt som stod i alla papper. Hennes glädje och erfarenhet smittar lätt av sig på ett positivt sätt!
Johanna treated us very well. She explained the details of the house clearly. Timely response for our queries. The process was really smooth with her
Var tydlig och har fått all information som jag behövde
Bra genomförd försäljning och inga konstigheter. Tror att både säljaren och köparen är nöjda!