Johan Dahlgren

Johan Dahlgren

Johan Dahlgren är mäklare på Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

Johan Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Johan Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 600 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Dahlgren har haft 115 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

600 omdömen om Johan Dahlgren

Sedan starten hos Reco 2014
Sara M
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Dahlgren en del av Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen
Vellinge

Johan är proffsig, kunnig och alltid tillgänglig! Han är fantastisk även i en tuff marknad! Ska man sälja är Johan det enda och givna valet!

Åse K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Dahlgren en del av Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen
Hästhagen

Eftersom jag tidigare haft kontakt med Johan och visste hur han jobbade var det aldrig frågan om att kontakta någon annan mäklare. I stort varit mycket nöjd med hur försäljningen gick och resultatet av den. Kanske att det vore önskvärt att det funnits lite mer tid med Johan innan visningen.

Cecilia Jannike W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Dahlgren en del av Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen
Höllviken

Kan varmt rekommendera Johan Dahlgren hos Våningen & Villan! Har både sålt- och köpt hus och lägenhet med Johan som varit lika engagerad och mån om såväl säljare som köpare genom hela affären! Bästa tänkbara!

Åsa P
Ribersborg

Serviceinriktad, trevlig och professionellt bemött.

Eva Birgitta G
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Dahlgren en del av Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen
Vellinge

Han är mycket duktig på att göra en beskrivning av sina objekt som ska säljas. Trevlig att bemöta sina kunder som ska titta på objekten. Vårt första intryck att han var bra mäklare och visste vad han gjorde. Kände oss trygga med honom direkt. Kan verkligen rekommendera honom till fler som ska sälja sitt hus eller sin lägenhet.

Anita Iréne B
Bara

Jag har ingenting att anmärka på Mäklare Johan Dahlgren. Han har skött försäljningen av mitt hus på Linsbogatan 13 i Bara till 100% bra. Är helt nöjd.

Nahuel B
Dockan

Vi er meget fornøyd med Johan!

Henriette K
Dockan

Mycket nöjd! Beste mäklara i Malmö!

Eric S
Västra Hamnen

I en tuff marknad visar Johan hur viktigt det är att välja rätt mäklare. Helt enkelt Sveriges bästa mäklare av en anledning. Otrolig!

Zackarias L
Dalaplan

Grymt bra och driven mäklare. Johan visade att han verkligen bryr sig om sina klienter och gör sitt yttersta för att uppnå bästa möjliga resultat. Lätt att få tag på och svarar på alla frågor man har. Kan stark rekommendera Johan Dahlgren!