Johan Dahlgren
Johan Dahlgren är mäklare på Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen
.Johan Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Johan Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 570 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Dahlgren har haft 136 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-02 - 2023-01
570 omdömen om Johan Dahlgren
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Dahlgren en del av Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen
Ingen är bättre än Johan Dahlgren 🥰🥳
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Dahlgren en del av Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen
All kontakt med mäklaren har fungerat utmärkt.
Johan var väldigt professionell, driven och skicklig under hela försäljningen! Han genomförde uppdraget på ett fantastiskt sätt trots rådande kris i bostadsmarknaden. Jag är mycket nöjd med Johans prestation och rekommenderar honom starkt.
Johan har verkligen överträffat alla förväntningar. Har känt mig trygg med Johan hela vägen och att vi valde en så erfaren och proffsig mäklare som honom i en osäker marknad kunde inte vara bättre. Det finns ingen annan mäklare är honom! 11/10, alla dagar i veckan.
Johan får lägenheter sålda. Är tacksam för hans fina jobb..
Fantastisk leverans som förväntat!
Vi hade så lite kontakt med honom så det är svårt att ge betyg. Men den kontakt vi hade var bra.
Johan är kunnig och trevlig! Han kunde snabbt ordna med extra visning för oss innan vi var redo att slå till på vår nya lägenhet.
Johan har varit noggrann, kunnig, tillmötesgående, energisk och kreativ
Vi blev bemötta väldigt bra och proffesionellt av mäklaren som levde upp till alla våra förväntningar!