Vardagsfrid AB
Rekommenderad hemstädning sedan 2012 har gjort Vardagsfrid till ett av Sveriges 10 största städbolag inom hemstädning. Checklistor med kundunika tillägg gör att hemstädningen blir personlig.
Vi städar ca 2500 hushåll per månad där varje kund har sin ordinarie städare i Stockholm, Västerås och Uppsala.
Läs våra omdömen på hemstäd från våra hemstädningskunder på reco samt på vår hemsida.
Vi är ett värderingslett bolag utifrån Respekt, Ansvar och Kvalitet. Vardagsfrids mission är att förbättra integrationen och de flesta medarbetarna får sitt första svenska jobb, på vardagsfrid med kollektivavtalad arbetsmijö där våra 37 nationaliteter pratar och lär sig bättre svenska. Våra kundlöften är:
- Kollektivavtal
- En ordinarie städare
- Vi pratar svenska
Team Lokalvård är specialister på Svanenmärkt kontorsstädning med kollektivavtal. Vardagsfrid är Auktoriserade Serviceentreprenörer genom ALMEGA.
Prova vår välrekommenderade hemstäd- och lokalvård så kommer du också vilja lämna en rekommendation som nedan.
- Kollektivavtal
- En ordinarie städare
- Vi pratar svenska
Utmärkelser
674 omdömen om Vardagsfrid AB
Sedan starten hos Reco 2012
skrev om Vardagsfrid AB
Bästa städ bolaget i Sverige!
skrev om Vardagsfrid AB
Väldigt bra bemötande. Städningen är mycket bra.
skrev om Vardagsfrid AB
Jag blev mycket bra bemött.
Jag hade förväntningar om en bra städning efter min flytt,och det fick jag.
Jag fick ett mycket trevligt bemöttande av personalen.
Samt ett mycket bra utfört städning av min lägenhet efter flytt.
Tack Vardagsfrid AB -
skrev om Vardagsfrid AB
Bra kommunikation, duktiga på att städa och god kundservice
skrev om Vardagsfrid AB
Jag har sedan flera år en mycket duktig person som en gång varje månad gör mina golv mycket rena. Kök och badrum blir skinande rena.Telefonkontakt med firman fungerar bra.
skrev om Vardagsfrid AB
dom gör ett jätte bro arbete punktligt vänlig o. alltid samma anställt kan varmt reck. m v h . alois
skrev om Vardagsfrid AB
Slarviga och kunde inte göra rent helt ordentligt, dock när jag klagade kom dom och försökte städa mer men de kunde dom inte heller göra
skrev om Vardagsfrid AB
Alltid nöjd när jag kommer hem efter de varit där-och jätte trevlig o snabb kundservice!
Vår Xxxx är fantastisk och förstår precis hur vi vill ha det!🤩! Kan bara rekommendera!! -
skrev om Vardagsfrid AB
Bra service från backoffice. Jättebra städerska.
skrev om Vardagsfrid AB
Tyvärr så har jag inte mycket bra att säga.
Först hade jag min ordinarie städerska som gjorde ett bra jobb, trots att hon har gått tidigare många gånger och har missat några saker när det gäller själva städningen, men jag såg ingen anledning att kontakta företaget.
Problemet börjades när hon avslutade och jag fick en ny städerska, som istället för att städa, försökte övertyga mig på att jag ammar mitt spädbarn fel, och ville inte förstå att jag kommer inte diskutera med henne. Förutom det så min bärbara datorn försvann efter städningen med henne, självklart ville jag först leta efter det och ville inte anklaga henne, men jag kunde inte hitta den så det var dags att kontakta kontoret. Och deras hantering såg ut såhär: de frågade städerska, hon sa att hon har inte sett datorn, så svarade de att det var inte henne som tog det och avslutade de ärendet. Jag kommer självklart polisanmäla detta, jag har redan ringt polisen och fick tipsen att jag kan anmäla detta till Kronofogden också, då jag har förlorat något jag har kvitto till, så jag kommer ta det vidare själv, men ändå tycker jag att deras hantering är väldigt dålig, då man som kund kan inte lita på dom, för att när något händer, så kommer de inte ta ansvar och hjälpa till. Man kan inte känna sig trygg. Jag skulle INTE rekommendera dom.Hej
Vardagsfrid AB
Kul att du tyckte din ordinarie städspecialist gjorde ett bra jobb!
När man gör en reklamation 17 dagar efter utförd städning är det för många externa faktorer som påverkar ärendet. Vi öppnade ändå ett ärende enligt våra rutiner, men inom något dygn eskalerade du ärendet till en myndighetsdiskussion/ARN/Kronofogden. Vi samarbetar självklart med berörda myndigheter och är transparenta i ärendet gentemot dem nu när ärendet fortsätter med dem.
Tack för feedback -
skrev om Vardagsfrid AB
bra kommunikation, de bryr sig om synpunkter
skrev om Vardagsfrid AB
Alla telefonkontakter med företaget har varit positiva upplevelser. Jag har bara varit kund i ett halvår och har haft flera olika personer här. Vill därför inte uttala mej om dem som städat här. Fönsterputsning en gång - snabbt och bra.
skrev om Vardagsfrid AB
Bra bemötande och uppföljning. På det hela nöjd
skrev om Vardagsfrid AB
Jag har beställt städning till mina föräldrar och det fungerar utmärkt.
Har fått hjälp att införskaffa material som behövs och det uppskattar jag. -
skrev om Vardagsfrid AB
Bra städat men svårt med att få kontakt med företaget för frågor. Saknar den informationen. Även dålig info om vad man få att ingå i städningen
skrev om Vardagsfrid AB
Jättebra service och vår städerska är så duktig! Känns proffsigt och skönt att dom har sina egna produkter. Väldigt nöjd och rekommenderar dom varmt!
skrev om Vardagsfrid AB
They are excellent at communication and working with you. Any time you have a question, they get back to right away... no matter how silly the question. Their employees are very professional and have great attention to detail.
We were also very impressed with the initial visit where they estimated the cost of cleaning our apartment. -
Vardsgsfrid karakteriseras sv
- Hög serviceniva
- Mycket god punktlighet
- Om problem uppstår fixas det direkt
Dvs Jättebra
Jag köper 3 tim städning/månad. -
skrev om Vardagsfrid AB
Städning varannan vecka. Fungerar bra.
Utförandet är utmärkt
Deras personalpolitik är branschledande
Administrationen har mer att utveckla -
skrev om Vardagsfrid AB
Mcket trevligt bemötande och ett bra hantverk!
Bra bemötande, snabb återkoppling
skrev om Vardagsfrid AB
Jag har fått fin och snabb service, snabb återkoppling och väldigt bra städat. De är lätta att få kontakt med. Hon som städar är duktig och supertrevlig.
skrev om Vardagsfrid AB
Pålitlig o duktig personal, perfekt att alltid samma som kommer. Snabb hantering när kundservice kontaktas.
skrev om Vardagsfrid AB
Kommer samma och samma tid och person varannan vecka och det känns tryggt och blir fint städad!
Tack för kontinueten! -
Vänligt.
Stora
Fönsterputs.
Nästa gång kommer jag att svara dem när solen lyst på rutorna.
Det missade vi senast. Skillnaden var stor mot tidigare. -
skrev om Vardagsfrid AB
Bra bemötande. Snabba svar när man smsar eller ringer företaget.
Trevlig och rar städare som är lyhörd för mina behov. Samma städare alltid, jätteviktigt. Att personen kan tillräckligt bra svenska så att jag kan göra mig förstådd.
Jag är nöjd så länge som ovanstående fungerar. -
skrev om Vardagsfrid AB
Jag beställde fönsterputs i maj. Det kom en ung man och putsade. Det blev bra.
Samma dag städade en kvinna min lägenhet. En arbetsledare var med första gången. Den tjänsten har jag var fjärde vecka.
Det har fungerat bra. -
skrev om Vardagsfrid AB
Vi är nöjda hittills ! Vi har städning 2 ggr månad.
skrev om Vardagsfrid AB
Har en fantastisk hemstädning varannan vecka sedan flera år tillbaka.
Dock inte varit lika nöjd med storstädningar där vår ordinarie inte varit med. -
skrev om Vardagsfrid AB
Bra bemötande väl utfört arbete
skrev om Vardagsfrid AB
Hemstäd. Jag är helt nöjd med arbetet.
skrev om Vardagsfrid AB
Bra städning, bra kommunikation. Det känns även som att de är rättvisa mot sina anställda.
skrev om Vardagsfrid AB
Jag har blivit bra bemött och jag har fått det jag förväntade mig.
skrev om Vardagsfrid AB
Allt väl städningen utmärkt inga klagomål än så länge
skrev om Vardagsfrid AB
Sulhida är fantastiskt. Hon är noggrant, respektfull och väldigt duktig på att städa.
skrev om Vardagsfrid AB
Jag blir alltid trevligt och hjälpsamt bemött, får bra städhjälp och allt funkar bra!
skrev om Vardagsfrid AB
Jättebra bemötande av både städerska och av de som svarar i telefon. Perfekt städning varannan vecka. Har även fönsterputsning som jag är jättenöjd med. Rekommenderar denna städfirma.
skrev om Vardagsfrid AB
De som städar hos oss är väldigt bra men vi ogillar när de byts ut. Sjävklart accepterar vi 🦠
skrev om Vardagsfrid AB
Väldigt tillmötesgående och proffsiga i sitt bemötande! Känns välorganiserat försvarsspel och tryggt och personalen är väldigt trevlig och verkar trivas bra!
skrev om Vardagsfrid AB
Bra, kom i tid.Allt funka bra.
Storstädning. -
skrev om Vardagsfrid AB
Bemötandet är alltid top notch! De månar om sin personal och sina kunder. Städningen håller väldigt hög klass och vi vandrar som på moln varje gång vi kommer hem efter en städdag! Tack Vardagsfrid!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
skrev om Vardagsfrid AB
Mycket nöjd sen flera år tillbaka
skrev om Vardagsfrid AB
Helt ok. Det har blivit missförstånd ibland. Ordinarie städerskan är jättebra. Gillar inte riktigt vikarien -inte lika noggrann. En gång ko inte hjälpen - jag fick ringa och fråga var personen var. Det hette att det hade blivit problem.. en man meddelar alltid företaget och kunden vid akuta hinder.(Städaren meddelade itne heller företaget- de fick söka personen)
Som sagt ordinarie städerskan är jättebra.
Har städ 1 gång per månad samt fönsterputs 2 ggr per år -
skrev om Vardagsfrid AB
Nonchalans. Tunnelseende avseende arbetsuppgifterna. Man gör vad man ska med stor möda.
skrev om Vardagsfrid AB
Vänligt och korrekt bemötande. T ex råkade en anställd spräcka spishällen. Utan krångel ersattes den.
Det är skönt att ha städhjälp men jag känner att antalet timmar är tilltaget i överkant. Jag reagerar dock mot att en städerska inte förstår att byta dammsugarpåse i tid. Jag diskuterade om detta med företaget och det är i princip kundens ansvar!
Sammanfattningsvis är jag ganska nöjd, kanske mest för att jag köpt mig samvetsfrid!Roligt att ni fått bra bemötande, samt att ni upplevt att det gick smidigt när en sån tråkigt situation uppstod med sprickan. Vi tar alltid fullt ansvar ifall vi orsakat något.
Vardagsfrid AB
Jag kommer även tala med Leonora som är hos er om att hålla koll på dammsugarpåsen så att den byts när det är dags, det är självklart något vi ska kunna hålla efter :) -
skrev om Vardagsfrid AB
Positiv upplevelse av Vardagsfrid. Vi har en fantastisk tjej som kommer till oss och städar och stryker. Vi har haft fönster putsning en gång och det har också varit toppen. Bra kommunikation med huvudkontoret om inställningar vid sjukdom, annan information etc. Mycket nöjd! Det enda som inte varit lika bra är när vi haft vikarier har vi inte varit lika nöjda - inte samma städ resultat och positiva bemötande. Finns förbättringspotential i den delen
skrev om Vardagsfrid AB
Vardagsfrid har en medarbetare som gör ett fantastiskt arbete! Hon är alltid glad, noggrann , punktlig och städar som ingen annan kan.
Många stjärnor till Sadaf👌👌👏👏 -
skrev om Vardagsfrid AB
vänd er till min syster i stället jag har flyttat från lägenheten. Det är hon som är uppdragsgivaren. Ni har hennes mejladress! Britt-Marie