Läs vad 58 Läs vad Installation
2020-12-15Insamlad av företaget
Köpte en IVT vent 402. Allt från offert till leverans fungerade smidigt! Trevlig och serviceminded personal. Och strulade något så löste de det snabbt. Känns tryggt hela vägen!
2020-11-18Insamlad av företaget
Köpt en luft-luft värmepump. Allt runt Värmekompaniet har fungerat alldeles utmärkt. Janne som har skött val av utrustning, placering och skött själva installationen har gjort ett utmärkt arbete. Tack så mycket.
2020-11-15Insamlad av företaget
Smidig installation och bra bemötande.
2020-11-05Insamlad av företaget
Vi har bytt ut en värmepanna (el) ifrån 1993 mot en IVT AirX 400, upplevelsen är klart förbättrad prestanda av inomhusklimatet.
Genomgående professionalism och lyhördhet ifrån Värmekompaniet.
Det ska bli spännande att se framtida elräkningar!skrev om Installation en del av VärmeKompaniet Stockholm AB -
2020-11-03Insamlad av företaget
Köpte IVT Vent 402, har blivit bra bemött av företaget. Har ett litet problem men det håller vi på och löser tillsammans.
Mvh R oyny.skrev om Installation en del av VärmeKompaniet Stockholm AB -
2020-11-03Insamlad av företaget
Bra bemött vid installation av luftvärmepump!
Offert erhöll vi på kort tid och datum för installation blev helt enligt förväntningar!skrev om Installation en del av VärmeKompaniet Stockholm AB -
2020-11-02Insamlad av företaget
Installerat en frånluftvärmepump modell IVT Vent 402.
Har vart proffsigt hanterat från offert till installation och överlämning. Kan varmt rekommendera VärmeKompaniet AB.
Jens Oskrev om Installation en del av VärmeKompaniet Stockholm AB -
2020-11-02Insamlad av företaget
Mycket engagerad och tillmötesgående tekniker!
2020-10-07Insamlad av företaget
God erfarenhet av IVT frånluftspump som gav upp efter 20 år. Väl bemött av Värmekompaniet i detta skede vilket ledde tillbeställning. Fysisk installation gick fint av trevlig Rasmus. Uppföljni g och introduktion har dock inte alls motsvarat min förväntningar på vad som antagligen är en utmärkt produkt
2020-09-10Insamlad av företaget
Värmekompaniet installerade en ny frånluftvärmepump hos oss för att ersätta en 20 år gammal variant. Från först kontakt till sista uppföljning kändes de proffsiga, kunniga och trevliga. Deras prissättning var också konkurrenskraftig. Vi är nöjda och skulle utan tvekan rekommendera Värmekompaniet.
skrev om Installation en del av VärmeKompaniet Stockholm AB