Lätt att komma i kontakt med, trevlig servicetekniker som dök upp på utsatt tid.
152 omdömen om Service
Svarar, kommer när de ska, förklarar så man förstår, väl värt pengarna. Tryggt enkelt och säkert
Snabb och bra service, rekomenderas varmt!
vi fick snabb hjälp att lösa problem som uppstod med vår bergvärmepump och är väldigt nöjda.
Utfört service och reparationsarbeten hos oss vid flera tillfällen. De har alltid varit proffsiga och lätta att ha att göra med. Tummen upp.
Plus+ Snabba på svara och tydliga instruktioner. Service tid fort Faktura ännu fortare Trevlig serviceman - effektiv i sitt jobb. Minus - -Missade att kolla om jag ville ha rutavdraget. Fick då skicka ny faktura. -Kom tidigare än avtalad tid 20 min. Jag var upptagen men hemma. Risk att jag inte vart hemma också. Ringde inte o kollade före.
Mycket snabb återkoppling och trevligt bemötande. Fick snabb och effektiv hjälp med problemet av trevlig och kompetent personal.
Väldigt snabb och bra service.
Bra bemötande på telefon. Förväntade mig ett proffsigt bemötande och utförande av servicearbetet på min luftvärmepump Kommer att ringa igen när det blir dags. Håkan Lundström
Mycket nöjd med deras snabba och kunniga service!