Proffsig support och snabb service. Supernöjd!!
159 omdömen om Service
Har varit kund i några år och alltid bemötts trevligt och professionellt. Lösningsorienterade och snabba på att återkoppla. Vi har problem med vår värmepump till och från så det är kring den vår kontakt är och varit.
Utförde det som skull göras snabbt och effektivt. Punkligt och trevligt!
Väldigt bra bemötande när jag ringde och bad om hjälp med vår krånglande värmepump. Servicetekniker kom på eftermiddagen samma dag och löste problemet. Dagen efter fick vi fakturan. Snabbt och effektivt!
Snabb service, trevlig personal
Proffsiga och kompetenta, gjorde ett mycket bra jobb och trevligt bemötande!
Värmekompaniet har varit den bästa service- och reparationsfirman jag haft till min IVT-värmepump av de olika som jag anlitat från Nacka/Värmdö/Tyresö. Reparatören Fredrik som jag haft kan mycket och gör sitt absolut bästa för att hjälpa mig så att allt fungerar. Trots att de har massor av andra arbeten så tog de sig tid när vi hade problem inför vintersäsongen. Inför fakturan så hörde kontoret av sig och stämde av med ROT-avdrag, innehållet i fakturan och tog sig tid att kolla så att allt blev rätt. Nu använder jag bara Värmekompaniet.
Hej Andreas, Tack för dina fina ord och kul att höra du är nöjd. Varmt välkommen tilllbaka.
Lätt att komma i kontakt med, trevlig servicetekniker som dök upp på utsatt tid.
Svarar, kommer när de ska, förklarar så man förstår, väl värt pengarna. Tryggt enkelt och säkert
Snabb och bra service, rekomenderas varmt!