Installation

Installation

251 omdömen om Installation

Sedan starten hos Reco 2015
Patric H

Kommer på överenskommen tidpunkt och gör ett utmärkt arbete. Dessutom trevliga och kunniga! Rekommenderas verkligen!

Oscar L

Bergvärmepumpen gick sönder, en veckansenare var en ny installerad! Från första kontakt till färdigt projekt gick allt helt perfekt!

Tomas R

Fixade frikyla (pumpbyte visade sig inte behöva göras). Teknikern var verkligen superbra på service och på att informera, kunnig och ödmjuk på samma gång!

Cecilia L

Köpte utbyte av uttjänt bergvärmepump, som genomfördes så bra som vi någonsin kunnat hoppas på. Sakligt, kunnigt, och hjälpsamt bemötande av alla inblandade personer på plats och på telefon/mejl vid service, försäljning och installation. Mycket lätta att få kontakt med och alla bemödade sig att förstå frågor/önskemål och ge fakta och erfarenhet. Snabb respons både vid det initiala servicebehovet och vid ominstallationen. Sjäva installationen gick på 1,5 dag, och platsen lämnades rensopad och utan skräp. Uppskattar uppföljningen på telefon dagen efter och erbjudandet om mer vägledning i styrningen.

Lennart B

Effektivt värmepumpsbyte, en dag. Proffsigt jobb.

Börje S

Snabbt utfört och tydligt offert.

Fredrik Petter S

Haft kontakt med fyra anställda på Värmekompaniet. Alla har varit väldigt trevliga, kompetenta och snabba. Rekommenderas varmt.

Heyes J

Värme Kompaniet var hemma hos mig och installerade två stycken värmepumpar. Två montörer med ett kundbemötande på en nivå så man skämdes att man inte bjöd på fika. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5 När det kom till produkt kännedomen så vet killarna vad de pratar om gick igen allt lugnt och metodiskt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5 Helhets bedömning är en stark REKOMMENDATION ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ plus av 5 Mvh Heyes Jemide

Svar från Installation

Hej Heyes, Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme.

Anita F

Jag är mycket nöjd över bemötandet från de som arbetade med installationen av min nya värmepump, och hoppas den ska fungera i många år.

Mats P
Skrev om Installation en del av VärmeKompaniet Stockholm AB

Köpt en ny IVT värmepump. Proffsig och trevlig installatör. Jobbet utfört på knappt 2 dagar