Mycket trevliga killar! Pålitliga, tydlig offert ang värmepump, luft-vatten för ett äldre hus. Bra kommunikation. Installerades september 2024 och har funkat bra. Vid en service idag visarde det sig att deras hantverkare (som jag med en suck från deras sida fick veta inte jobbar kvar) hade förbisett en sak. Vi skulle ha en speciallösning där vi kan koppla på gamla pelletspannan vid behov, dvs när det blir riktigt kallt eller elpriset rusar. Det hela skulle vara legionellasäkert, vilket det inte var. Servicekillen såg det...
Värmis AB
3 omdömen om Värmis AB
Nyss installerat, luftvärmepumpar och värmeberedare från Daikin. Kanon från första kontakt. Installationen super, och ett uppföljningssamtal några dagar efter för att se så allt va till belåtenhet och fungerar som det ska. Alla jag haft kontakt med har förklarat och gett tips när jag haft en fundering. 5/5 ⭐️
Hej! Tack snälla för de fina orden. Hoppas du kommer att spara många sköna tusenlappar framöver och skulle det vara något så är du varmt välkommen att höra av dig :-)
Installerade daikin bergvärmepump. Jag är jättenöjd! Bra pris, produkt, installation och service. Jag blev trevligt bemött och fick svar på alla frågor. Proffs!
Hej! Nu framgår det inte vem du är men tackar ödmjukast för omdömet. Vi jobbar på så gott vi kan och försöker utifrån vad vi själva anser att man kan förvänta sig att vara och bli bemött. Du är varmt välkommen åter om det skulle vara något, vad som helst :-)