Jätte duktiga med jobbet Jag är super nöjd.
VeNära Städ & Service AB
7 omdömen om VeNära Städ & Service AB
Hej Marcela! Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med vårt arbete!
Alltid bra kontakt och ett superbra jobb
Hej Camilla! Tack för fina orden! Vi är otroligt glada att få veta att du blev nöjd med städningen.
Otroligt tillmötesgående och service-minded med ett fantastiskt resultat. Har anlitat VeNära & Service för samtliga våra anläggningar, i butik, lager och kontor. 5/5 möjliga stjärnor - kan varmt rekommendera!
Hej Malina! Stort tack för fina orden och för ert förtroende. Det glädjer oss enormt att ni är nöjda med vårt arbete på era anläggningar. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och god service, och det betyder mycket att det uppskattas. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!
Var inte hos mig städningen skedde, utan hos min mor. Hon verkade nöjd och tyckte er personal var trevlig.
Hej Peter! Det glädjer oss att höra att din mor var nöjd med städningen och att hon upplevde vår personal som trevlig. Hälsa henne så gott från oss - vi är glada att vi fick förtroendet.
Bra städning hittills! Mycket trevliga och bra kommunikation. Öppna för förändringar i schemat trots att vi hört av oss med kort varsel.
Stort tack för fina orden! Det glädjer oss att ni är nöjda med städningen samt bemötandet från vår personal. Vi strävar alltid efter att erbjuda god service och flexibilitet, och det är uppskattat att detta uppmärksammas. Tack för ert förtroende - vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.
Bra städning och personal bra priser
Hej Lars! Tack för positiva återkopplingen. Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med städningen, vår personal och våra priser. Det betyder mycket för oss!
Bra och duktiga medarbetare. Hjälpsamma och tillgängliga när man behöver de.
Hej Elisabeth! Tack för fina orden. Det är glädjande att höra att vårt arbete lever upp till era förväntningar.