Vi Värmer Sverige AB

Vi Värmer Sverige AB

vivarmer.se
  • BadgeThreeYears
4.4

Vi Värmer Sverige! När du behöver hjälp med inköp, montering och service av värmepumpar finns vi här för att hjälpa dig. Genom en målsättning om långa och bra kundrelationer kan du känna dig trygg med att arbetet genomförs med rätt inställning och riktigt bra kompetens. I slutändan handlar det om att det utförda arbetet ska...

591 omdömen om Vi Värmer Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2018

Robin E
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Vänliga, på tid, omtänksamt och tryggt

Hej Robin, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Margareta J
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Jag är nöjd med företagwt o nöjd

Hej Margareta, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Bengt O
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Beställde en värmepump Vi Värmer Sverige. Då pumpen skulle bytas kom ett team som skulle demontera den gamla. Efter sig lämnade de kapade rör som droppade kylvätska och allmän oordning i källaren. De hade dessutom kapat rören felaktigt vilket gav problem då den nya pumpen skulle monteras följande dag. Den nya pumpen monterades men luftningen av elementsystemet fick jag göra själv. "Du får tömma luften två gånger" var den enda hjälp jag fick, troligtvis p.g.a. monteringen tagit lång tid eftersom rören var felaktigt avsågade....

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Bengt, Tack för ditt omdöme! Installatören brukar i regel lufta ur systemet i samband med installation om han har möjlighet, sedan kan man behöva lufta ur det själv någon gång också då eventuella luftfickor kan röra på sig. Vi har inget generellt avtal om uppföljning efter tre månader och jag kan inte se att det står något om detta i din offert. Då vi gjorde ett utbyte under hösten -24 och ditt värmesystem och borrhål är äldre än det så kan saker uppstå som beror på systemen utanför värmepumpen. Teknikern som...

Eva S
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Trevligt bemötande. Utförde arbetet väl. Kom på utsatt tid.

Hej Eva, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Inger L
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Eftersom vi anlitat er tidigare och varit nöjda, hade vi stora förväntningar som ni väl levde upp till. Efter ert besök fungerar allt som det ska./Inger Lundström

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Inger, Stort tack för ditt omdöme! Vad bra att pumpen nu går som den ska. Mvh

Brf
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Snabb service, trevligt bemötande och fantastisk problemlösningsförmåga. Rekommenderar varmt!

Hej, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Björn I
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Snabb process från besök av säljare, till offert och installation. Urkoppling och bortforsling av gammal värmepump, samt installation av ny, snyggt och prydligt på en dag.

Hej Björn, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Anders A
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Bra byte av den gamla pumpen och inflyttning av den nya, snyggt och städat. Men städningen efter installationen var dålig, dvs ingen alls. Blött på golvet med kylmedium, skräp och rester överallt. Instruktionen om den nya var mycket dålig: "Läs boken". Den nya bullrar mycket, avsevärt mer än den gamla. Kanske någon slags vibration.

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Anders, Stort tack för ditt omdöme! Jag lämnar din feedback till installatören och ber att han tar kontakt gällande genomgång och kontroll av bullret. Mvh

Mia W
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Jag köpte en ny värmepump med tillval, installation, rengöring av kanaler och efterjustering. Det har varit en blandad upplevelse. Å ena sidan var de snabba att svara och ta uppdraget. Samt levererade själva värmepumpen som utlovat. Å andra sidan fungerade inte kommunikationen dem emellan vid rengöring av ventilation och efterjustering. Det har blivit problem med ventilationen som "åkte ner" när de skulle rengöra kanalerna och efterjusteringen kunde därför inte utföras som planerat. Det är många som är lediga över jul- och...

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Mia, Stort tack för ditt omdöme. Ser att vi har ett pågående ärende hos dig som förhoppningsvis är klart denna vecka. Jag ursäktar den olägenheten detta medfört. Mvh

Andreas L
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Bra och snabb service och trevlig personal. Vi är mycket nöjda ☺️

Oscar N
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Proffsigt o bra bemötande, poängavdrag för felaktig faktura

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Oscar, Stort tack för ditt omdöme! Jag beklagar att det blev fel i faktureringen, nästa gång ser vi till att göra rätt från start. Mvh

Ingemar P
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

En trevlig och kunnig montör som var punktlig och utförde bytet av cirkulationspump i värmepumpen på utlovad tid och till rimlig kostnad

Hej Ingemar, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Johan P

Bra bemötande, kunnig servicetekniker

Hej Johan, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Gunilla K
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Konkurrenskraftiga priser , håller lovade leveranstider. Mycket smidigt byte av värmepannan. Kompetent och väldigt serviceinriktad personal.

Hej Gunilla, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Bo T
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Snabb service Trevlig personsal Kunniga även om det har varit problem att identifiera felen i vårt värmesystem

Hej Bo, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Jessica T
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Installerade en Nibe S735 i december 2025. Jag är mycket nöjd med installationen som Vi värmer Sverige gjorde. Allt gick jättebra på ett mycket smidigt sätt. Inget att anmärka på.

Hej Jessica, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Defne Ö
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Professionella och trevliga. Väldigt nöjd med deras arbete.

Hej Defne, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Roger S
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Bra och snabb service vid besök ifrån Vi värmer

Hej Roger, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Jan-Eric O
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Bra info i förväg. Arbetet genomfördes väl och dokumentationen är bra! Skönt att veta att de återkommer för årlig besiktning!

Hej Jan-Eric, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Gudmund J
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Bemötandet av besökande serviceman var helt OK, men resultatet inbjuder till oro, eftersom åtgärden på nån vecka förefaller ogjord p g a läckage. Det återstår att se om tryckfallet stannar på en högre nivå än vid tiden för felamälan som betingades av nära nog nollnivå på köldmediets tryck.

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Gudmund, Stort tack för ditt omdöme! Då vi vid senaste besöket fyllt på sprit men inte gjort någon läckagesökning eller åtgärd så finns absolut en möjlighet att det fortfarande är ett läckage någonstans, då teknikern skrivit nedan i sin order så verkar det som att ni diskuterat detta under besöket: "Kund medveten om att det kan finnas ett litet läckage nånstans men vill bara att vi höjer trycket när det behövs." Mvh

Sven C
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Jag uppfattar företaget som mycket seriöst med en kunnig kundtjänst och har de två olika gångerna vi anlitat företaget fått snabb och bra hjälp av duktiga service tekniker som löst de fel som uppstått på vår frånluftsvärmepump.

Hej Sven, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Matilde H
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Man får hjälp snabbt men tycker de tar överbetalt med timmar. 2 killar kom och debiterade dubbelt upp då. Fast det nog egentligen endast var ett enmansjobb. Hos grannen var det bara en kille som arbetade.

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Matilde, Stort tack för ditt omdöme! Jag kan tyvärr inte se vilket arbete detta gäller, men när det är två personer på plats så brukar det finnas en anledning. Oftast är det vid tyngre arbeten där det krävs mer än en person för att bära eller vid lödjobb där det av försäkringsskäl behöver vara med en "brandvakt" som är beredd med en brandsläckare. Är du osäker på din faktura, ring vår ekonomiavdelning och hör efter. Mvh

Anders W
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Utförde utmärkt service på vår bergvärme-anläggning. Nöjd kund!

Hej Anders, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Maria F
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Snabb och bra service av trevlig personal!

Hej Maria, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Sharokh A
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Kunnig och trevlig bemötande personal. Rekommenderas värmt. Vi hade lite problem med ventilationen men det fixades snabbt.

Hej Sharokh, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Mikael H
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Tydlighet och snabba svar som jag gillar.

Hej Mikael, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Andreas J
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Mycket kompetent personal följde tidsplanen höll sig till offert jag är mycket nöjd med samarbetet så långt

Anna W
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Om det är lätt att få kontakt med Vi värmer Sverige. Och jag har alltid fått vänligt bemötande och professionella råd och hjälp när jag har behövt det med mitt värmesystem. Skönt att kunna känna förtroende för servicepersonalen.

Hej Anna, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Olle L
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Vi har alltid tyckt att de gör ett bra jobb. Tyvärr sist så blev det mycket smuts kvar på golv och i ett badrum och ingen talade om att det blev så smutsigt efter jobbet. Vi upptäckte det och fixade till det. Hade uppskattat att personen meddelat detta då vi kom in i badrummet 1 v senare. Badrummet ligger i källaren.

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Olle, Stort tack för ditt omdöme! I avslutande checklista finns en punkt som säger att tekniker ska kontrollera att det är rent och snyggt efter avslutat arbete samt att skräp ska tas med. Sedan förstår jag att de inte alltid har möjlighet att finstäda, men en grovstädning och sedan (som du skriver) information om det blivit extra smutsigt under arbetet. Jag påminner teknikern om detta. Igen, tack för ditt omdöme. Mvh

Richard H
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Servicepersonalen är kompetent, men av servicechefen och ekonomichefen har jag extremt dålig erfarenhet. Servicetekniker var hos mig vid upprepade tillfällen för att lokalisera och åtgärda problemet med värmepannan. Inför arbetet kontrollerade jag vid två tillfällen att kostnaden inte skulle överstiga offerten, och blev båda gångerna försäkrad om att priset inte skulle bli högre än överenskommet. När värmepannan väl var lagad fick jag dock två fakturor som tillsammans uppgick till mer än det dubbla av den ursprungliga...

Despoina G

Excellent service, very professional

Hi Despoina, Thank you for your review! Best regards

Gunilla H
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Jag har blivit mycket trevligt bemött av alla från säljare till hantverkare. Jobbet kom snabbt igång och alla höll tider vi kommit övers om. Tyvärr dröjde det några dagar innan värmen kom i tvättstugan men även då kände jag mig trygg med att få den hjälp jag behövde. Jag skulle absolut rekommendera Vi värmer Sverige AB.

Hej Gunilla, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Birgitta C
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Bra bemötande under upphandlingen av ny bergvärme Nibe S1156-8. Bra organisation av installationsarbetet. Bra support avseende kompletterande frågor efter installation

Hej Birgitta, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

David P
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Engagemanget, seriösa och viljan att lösa problemen snabbt. Vänligt bemötande från samtliga, man får känslan attempt de som jobbar här tycker om sitt jobb. Trevliga, sociala och engagerade. Hittar en lösning som fungerar för dig.

Hej David, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Proffsiga och kunniga. Väldigt nöjd

Hej Johan, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Bert Karl Gustaf S
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Trevligt bemötande och en saklig service montör mvh bert

Hej Bert, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Andrew G

Extremt duktig installatör. Bra bemött

Hej Andrew, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Peter D
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Har haft pumpen i 3 veckor och har redan upplevt flera fel och problem med den. Är inte alls nöjd.

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Peter, Tack för ditt omdöme. Jag är ledsen att det strular, ser att vi har ett pågående ärende och hoppas att allt fungerar som det ska när vi är klara. Mvh

Tommy L
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Jag tycker att det är rimligt att Den servicekille (John) får lämna kontaktuppgift typ mejladress. Nu måste jag gå via kontoret för att få reda på hur cirkulationspumpen larmar. Tommy Lindström Brf Sångarlunden

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Tommy, Serviceteknikerna får lämna ut sina egna kontaktuppgifter om de önskar. Däremot vill de oftast att kontakt i första hand går via kontoret då deras främsta uppgift är att serva och reparera värmepumpar ute på fält. De vill kunna lägga all sin uppmärksamhet på det jobbet de är på vilket kan vara svårt om de samtidigt ska svara på andra kunder. Det är för att kunna erbjuda bästa möjliga service för den bokade kunden. Mvh

Lars-åke B
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Snabbt enkelt bra och kunnig hantverkare md trevligt bemötande

Hej Lars-Åke, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Hans A
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Lätt att ha att göra med. Tydliga och ärliga med vad som behöver göras för att värmepumpen ska hålla länge

Hej Hans, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Leon S
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Först mkt bra samtal och att få dit en servicetekniker sedan kändes det mkt tryggt och arbetet som gjordes kändes proffsigt. Bra dialog med teknikern på plats.

Hej Leon, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Mats J
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Nöjd med det arbete som ändå utfördes om än det jag beställde inte utfördes.

Svar från Vi Värmer Sverige AB

Hej Mats, Tack för ditt omdöme! Kan se att varit hos två Mats med ett efternamn som börjar på J i närtid, hos er båda har felsökning och åtgärd gjorts. Ser inget som är ofärdigt. Är det något vi missat eller du anser att vi skulle gjort utöver det som gjordes hos dig, ring oss gärna så kikar vi på det. Mvh

Björn S
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Lätt att komma fram på telefon vid bokning. Trevligt bemötande och punktligt servicebesök.

Hej Björn, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Andreas H
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Bra service och väldigt duktig servicetekniker.

Karin H
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Sista kontrollen gjordes av en trevlig och kunnig montör,som beredvilligt svarade på alla frågor. Och som efter besöket snabbt skickade ett protokoll över sina insatser. Känns mycket betryggande. Alltid mycket positiva kontakter med Vi värmer Sverige.

Hej Karin, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Rolf E
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Sakkunniga bemötande. Bra rådgivning, mycket bra. Bra service efter leverans av en bergvärmepump.

Hej Rolf, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Mats N
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Bra utfört arbete inom bestämd tidsram. Trevlig personal.

Hej Mats, Stort tack för ditt omdöme! Mvh

Mats Z
Skrev om Vi Värmer Sverige AB

Proffsigt bemött. Arbetet noga planerat. Bra genomgång/bemötande innan köpet av värmepump Nibe (panna o utedel), fick prisuppgift fort. Trevlig o kunnig personal. Smärtfritt. Genomgång instruktion på plats. Jag/vi är helnöjda. Mats Z/Eva K-Z

Hej Mats och Eva, Stort tack för ert omdöme! Mvh