Vilöserdet

11 omdömen om Vilöserdet

Sedan starten hos Reco 2026

Emad A
Skrev om Vilöserdet

Otroligt bra bemötande. Jag är super nöjd och glad med både flytten och städning. Tackar

Talea S
Skrev om Vilöserdet

Är väldigt nöjd med ViLöserDet, har anlitat dem för både flytt och städning och resultat var precis som vi väntat oss

Jiradej T
Skrev om Vilöserdet

De som kom till pensionatet idag gjorde ett fantastiskt jobb.

Bashar J
Skrev om Vilöserdet

Supernöjd med flyttstädningen från Vilöserdet! Rent, snyggt och otroligt noggrant in i minsta detalj. Enstaka vrår som man själv brukar glömma var helt fläckfria. Proffsiga, punktliga och mycket trevliga att ha att göra med. 10/10!

Svar från Vilöserdet

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är så nöjd med flyttstädningen. Vi ska hälsa teamet att du märkte de där små detaljerna – det kommer de att bli glada för. Tack för att du valde ViLöserDet! 😊

Samer O
Skrev om Vilöserdet

I flera tillfällen har de gjort grymt jobb med flytt och städ till mig och min syster. Bästa bemötande!

Svar från Vilöserdet

Hej. Vad fint att höra! Stort tack för att du och din syster har anlitat oss flera gånger. Det betyder verkligen mycket att ni är nöjda med både flytthjälpen, flyttstädningen och bemötandet. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka till ViLöserDet! ❤️

Mohamad Jonas A
Skrev om Vilöserdet

Fantastiskt bemötande från personalen, som var trevliga, effektiva och noggranna. Flytten och städningen gick smidigt från början till slut. Rekommenderar starkt dem till alla som söker hög kvalitet, låga priser, och bra service!

Svar från Vilöserdet

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både flytten och flyttstädningen. Vi på ViLöserDet blir särskilt glada över att höra att du uppskattade vårt bemötande och att allt gick smidigt. Tack för att du rekommenderar oss som flyttfirma och städfirma! 😊

Mohamad Saeed A
Skrev om Vilöserdet

Så nöjda med hjälpen från ViLöserDet! Trevliga killar och lätt att få kontakt när vi hade frågor. Både flytten och städningen gick bra. Tack för att ni gjorde vår flytt lite enklare!

Svar från Vilöserdet

Hej! Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både flytthjälpen och flyttstädningen. Det betyder mycket för oss att ni upplevde det som enkelt att få svar på era frågor. Vi ska hälsa killarna från er! Tack för att ni valde ViLöserDet som er flyttfirma. 😊

Aleksa C
Skrev om Vilöserdet

⭐⭐⭐⭐⭐ Väldigt bra flyttfirma! Killarna var snabba, professionella och trevliga. Allt gick smidigt från den ena lägenheten till den andra och de tog hand om möblerna på ett bra sätt. Rekommenderas varmt!

Svar från Vilöserdet

Hej Aleksa! Tusen tack för ditt fina omdöme och för att vi fick hjälpa er med flytten i Knivsta förra veckan. Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att ni är nöjda med hur vi tog hand om möblerna. Jag ska hälsa killarna – de blir glada! 😊 Ni är varmt välkomna att höra av er igen. Hälsningar, ViLöserDet

Samer A
Skrev om Vilöserdet

Trevligt bemötande och bra kommunikation från början till slut. Både flytten och städningen fungerade fint. Tack ViLöserDet!

Svar från Vilöserdet

Hej Samer: Tack snälla\! Skönt att höra att allt fungerade bra med både flytten och städningen\. Hoppas ni trivs i nya hemmet\! 😊 , ViLöserDet

Amani K
Skrev om Vilöserdet

Vi hade en väldigt bra upplevelse med både flytten och flyttstädningen. Allt gick smidigt från början till slut, personalen var trevlig, professionell och försiktig med våra saker. Städningen blev också väldigt bra och vi är mycket nöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera företaget till andra som behöver hjälp med flytt och städning!

Svar från Vilöserdet

Hej Amani! Stort tack för den fina recensionen och för att ni valde ViLöserDet! ⭐⭐⭐⭐⭐ Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både flytthjälpen och flyttstädningen, och att allt gick smidigt från början till slut. Vi lägger stor vikt vid att arbeta professionellt, försiktigt och noggrant med både kundernas bohag och städningen. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar ViLöserDet Flytt & Städ vidare. Varmt välkomna tillbaka!

Hani A
Skrev om Vilöserdet

De arbetar professionellt och noggrant.

Svar från Vilöserdet

Hej Hani! Stort tack för din fina recension och för de fem stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐ Det betyder mycket för oss! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår flytthjälp och att vårt team arbetade professionellt och varsamt med ditt bohag. På ViLöserDet Flytt & Städ lägger vi stor vikt vid trygghet, noggrannhet och ett bra bemötande genom hela flytten. Tack för förtroendet – varmt välkommen tillbaka!