Voky AB, sid 2

Vi är Voky, och vi är här för att revolutionera brand merchandising.
Hur? Genom att göra det enklare, och då menar vi mycket enklare, för våra kunder att stärka sitt varumärke. Det gör vi genom smarta digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag när de behöver allt från en broderad jacka till tusentals pennor. Tack vare egen produktion samt en ytterst väloljad logistik, kortar vi dessutom alla ledtider till ett minimum - så behöver du den där jackan imorgon? Inga problem. Det är vad vi kallar “Brand merch made easy”.

Utmärkelser

515 omdömen om Voky AB

Sedan starten hos Reco 2019
  • 2023-05-31 Insamlad av företaget
    Vi fick ett mycket hjälpande och professionellt bemötande med flera bra förslag på bra alternativ. Vår kontakt på Voky var mycket kunnig och uppvisade dessutom stort tålamod och betydande uthållighet då vår beställning (på grund av oss) krånglade och drog ut på tiden. Vi använde oss av avropat avtal för att köpa ett stort antal vinterjackor med kommunlogga.
  • 2023-05-30 Insamlad av företaget
    Riktigt bra bemötande i alla led. Det som drar ner betyget till fyra är inte personerna som arbetar på företaget för de är toppen, utan webben som inte har full användarvänlighet samt att prissättningen på produkterna är högre än konkurrenterna.
  • 2023-05-30 Insamlad av företaget
    Supernöjd på alla sätt och vis. Hade kontakt med Tina A Lidén som är superproffsig. Snabb, trevlig och bra service. Lyckas alltid hitta exakt det man söker. Återkommer så snart nytt behov uppkommer. Tack!
  • 2023-05-29 Insamlad av företaget
    Hitintills har ni levererat enligt önskemål!
  • 2023-05-29 Insamlad av företaget
    Gick in med höga förväntningar men möts av ett stelbent företag som endast kan kommunicera via deras system. Många saker fortfarande inte i produktion trots att leverans lovats tidigt i maj. Vissa produkter har helt enkelt avbokats pga för strulig kommunikation.

De produkter som trorts allt kommit fram är bra kvalite.
    Hej Carin, Tack för er feedback! Vår portal är utformad för att optimera flödet och ge våra kunder en tydlig överblick över deras beställningar, samtidigt som de kan se den aktuella statusen för varje order. Vi har gärna en genomgång tillsammans med er, så att ni framöver ser vår portal som ett användbart verktyg för att ha kontroll över era beställningar, både pågående och er orderhistorik. Säg till vid nästa beställning så visar vi hur portalen kan underlätta för er.
    Vi ber verkligen om ursäkt om det har funnits några problem eller missförstånd i kommunikationen, som kan ha påverkat er beställning. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och tydlig upplevelse för våra kunder. Om det finns några frågetecken kvar kontakta oss på 010-155 10 00 eller hello@voky.com så löser vi det. Kul att höra att ni är nöjda med de produkter ni har mottagit. /Angelica
  • 2023-05-29 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande, snabba besked och leveranser.
  • 2023-05-28 Insamlad av företaget
    Allt från början till slut fungerade superbra, vi är glada över att ha fått Voky rekommenderade till oss för de tjänster vi behövde.
  • 2023-05-26 Insamlad av företaget
    Tycker att det har blivit lite rörigt!
    Mycket som inte finns och som tar lång tid att få fram!!
    Hej Monica, Tack för er feedback! Vi skulle gärna vilja ha mer information om din feedback så att vi kan vidta åtgärder för att förbättra vår service. Kontakta gärna mig direkt så kollar jag vidare på det. 010-155 60 37 eller angelica.johansson@voky.com /Angelica Voky AB
  • 2023-05-26 Insamlad av företaget
    Snabb återkoppling från säljare med bra produktförslag för giveaways på en konferens med över 1000 deltagare! Snabb hantering när tiden var knapp, allt låg och väntade på konferensanläggningen och vår monter-plats när vi kom dit :)
  • 2023-05-26 Insamlad av företaget
    Fantastisk service och mycket bra kontakt med Marcus Wennaeus.
  • 2023-05-26 Insamlad av företaget
    Superbra! Tack för fin order, även om det krånglade lite så löste ni det så snabbt och bra!:-)

Vi återkommer garanterat!!
  • 2023-05-03 Insamlad av företaget
    Snabba, glada arbetare med fina och bra erbjudander
  • 2023-05-02 Insamlad av företaget
    Snabba leveranser, trevlig personal!
  • 2023-05-02 Insamlad av företaget
    Professionellt bemötande och väldigt måna att hitta rätt produkter för vårt ändamål!
  • 2023-05-01 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande och snabb återkoppling, tack!
  • 2023-04-30 Insamlad av företaget
    Alltid toppservice av David!

Snabba leveranser och bra kvalitet.

Rekommenderar starkt!
  • 2023-04-28 Insamlad av företaget
    Voky upplever jag som ett företag som vill göra rätt och vara tydliga från start i dialogen. Dom är lösnings fokuserade och enkla att ha att göra med.
  • 2023-04-28 Insamlad av företaget
    Vi har god och kontinuerlig kontakt med väldigt god stämning. Jag upplever att Voky förstår mina behov och att det är enkelt att tillsammans komma fram till vad jag behöver. Dessutom är de förutseende på ett sätt som passar mig. Vi ser fram emot att stärka vårt samarbete framöver.
  • 2023-04-28 Insamlad av företaget
    smidig beställning, bra kvalitet på produkten, trevlig personal som hjälpte till att lasta kartonger
  • 2023-04-28 Insamlad av företaget
    Ny leverantör till mig så har inte jättemycket att säga.
    Har en mycket trevlig och duktig kontakt på Voky.
    Ett proffsigt företag med bra produkter.
    Blev väl bemött av Linn.
    Hon var även väldigt hjälpsam då det uppstod ett problem med produkten vi köpt och löste en korrekt produkt utan extra kostnad.
  • 2023-04-28 Insamlad av företaget
    Snabbt och proffsigt. Vi hade en kort deadline och voky levererade!
    Mycket trevligt bemötande.

En strulig leverans fixades med express

Tre beställningar; Julklapp, påskpresent och arbetskläder
  • 2023-04-28 Insamlad av företaget
    Jag har en kontaktperson som jag kontaktar direkt och får svar omgående vilket är mycket värdefullt.
  • 2023-03-30 Spontant omdöme
    Vår första kontakt på bolaget försvann spårlöst utan förklaring och ingen annan tog över ärendet självmant.
    Våra produkter blev 2 månader försenade och Vokey erbjuder ingen kompensation eller liknande för att vårda sina kundrelationer.
    Hej Johanna, Tack för din feedback. Vi beklagar om ni som kund känner att ni på något sätt blivit bortglömda i er orderprocess. Det ber vi så mycket om ursäkt för. Vi arbetar för att ha en bra och transparant dialog med våra kunder och ge dem aktuell information om sina ordrar.
    Beroende på vad som händer med en order kan vi lämna kompensation.
    Situationer där vi inte kan påverka, som världsomständigheter, kan innebära att vi inte kan erbjuda kompensation. Du får gärna skicka mig mer detaljerad information om ert ärende så att vi kan undersöka vad som hände och se till att liknande situationer inte upprepas. Mejla till angelica.johansson@voky.com Mvh Angelica
  • 2023-02-28 Insamlad av företaget
    Alltid ett proffsigt bemötande, flexibla och snabba leveranser.
  • 2023-02-27 Insamlad av företaget
    Snabbhet, rätt leverans, tyvärr för hög höjning av priserna sena 6 månader tillbaka
    Hej Cita, Tack för er feedback! Gällande priserna påverkas även vi av världssituationen vilket har resulterat i vissa prisjusteringar. Vi hoppas ni är nöjd med er produkt, leverans och vår service. /Angelica Voky AB
  • 2023-02-27 Insamlad av företaget
    Proffsiga, lyhörda och otroligt trevliga. Löser alla frågor man har och ser till att man blir nöjd som kund. Vi köper alla arbetskläder på Voky.
  • 2023-02-26 Insamlad av företaget
  • 2023-02-25 Insamlad av företaget
    Jag har haft en bra dialog med de jag varit i kontakt med.
    Smidigt och tillmötesgående.

De produkter jag beställt och fått har varit till belåtenhet. Bra kvalitet på både hoodies och fleece samt vindjackor och snygg (i mitt fall) brodyr.

Jag har pratat om och rekommenderat Voky till vänner och kollegor.
    Jag kommer att återkomma!
  • 2023-02-24 Insamlad av företaget
    Löser allt som oftast alla uppkomna problem.
  • 2023-02-24 Insamlad av företaget
    Min övergripande upplevelse av Voky som leverantör är väldigt bra.
    Bra produkter och utbud och trevliga att ha att göra med.

Jag kan tycka att det finns viss förbättringspotential i att göra slag i saker, lite mer verkstad av det vi pratat om helt enkelt.

I övrigt bra och trevligt bemötande
  • 2023-02-24 Insamlad av företaget
    Snabb ärendehantering, bra digital kommunikation
  • 2023-02-24 Insamlad av företaget
    Företaget har en bra produkt som tyvärr inte fungerar i verkligheten
    Hej Hugo, Tack för att du lämnar feedback. Det låter som något inte blivit enligt förväntan, om ni inte redan gjort de kontakta oss på hello@voky.com så kollar vi närmare på de. /Angelica Voky AB
  • 2023-02-01 Insamlad av företaget
    Bra bemötande, service-minded och snabb leverans. Toppen på alla sätt!
  • 2023-01-30 Insamlad av företaget
    Bemötandet har varit jättebra från samtliga medarbetare.

Våra förväntningar har infriats.

Vi uppskattar att man kan göra unika produkter och att det finns designer som kan samarbeta med oss för att få fram rätt uttryck.

Utöver det är vi väldigt nöjda med att det finns möjlighet att dela upp en order i 2 leveranser, där vi tex kan få lev 1 första året och lev 2 andra året.

Det är också bra för oss att företaget har en Bamse licens vilket underlättar när vi ska ta fram unika produkter till Bamses Värld.

De varor vi köpt är unikt framtagna för oss och vi har haft hjälp med designarbetet kring dessa.
  • 2023-01-30 Insamlad av företaget
    Proffsigt och trevligt bemött i alla ärenden.
    Vi hade något speciella önskemål som de lätt ordnade utan krångel och vi blev nöjda! Precis som tidigare utlovat.
    Smidiga digitala orderbekräftelser och bra och snabb hantering av reklamation.
  • 2023-01-29 Insamlad av företaget
    Otroligt hjälpsamma och tar fram det man önskar.
  • 2023-01-27 Insamlad av företaget
    Snygga skyltar, bra service. Kan absolut rekommendera Voky.
  • 2023-01-27 Insamlad av företaget
    Väldigt hjälpsamma och smidiga när jag beställde lite profilprodukter till mässa.
    Bra utbud.
  • 2023-01-27 Insamlad av företaget
    Vi har alltid blivit bemötta väldigt väl av personalen på Voky. De är mycket serviceminded. Dock har vi haft stora problem med de senaste leveranserna, att trycket inte har hållit vare sig på kläder eller beställda matlådor. Inga problem att reklamera men det blir stökigt för oss. Tror det beror på lite växtvärk och har fortsatt stort förtroende för bolaget.
  • 2023-01-27 Insamlad av företaget
    Tina har varit väldigt serviceminded, lyhörd och proffessionell.
  • 2023-01-27 Insamlad av företaget
    Grymt bra, Christian Forsmar är kunnig och proffsig!
    bra produkter o service.
    negativt....blivit lite för datoriserade men det är framtiden
  • 2023-01-03 Insamlad av företaget
    Jag kom i kontakt med Voky AB genom en gammal kontakt som har börjat arbeta där. Vi har haft ett samarbete under många år, då vi gör en årskalender, 24:e året nu. Den nya kalendern fick ett annat format, vilket blev bra. Bra service, snabb leverans.
  • 2023-01-03 Insamlad av företaget
    Det finns inget att anmärka på vad det gäller upplevelserna med Voky.
  • 2023-01-03 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt bemötande vid kontakten.
  • 2023-01-02 Insamlad av företaget
    Leverantör som på ett utmärkt sätt hjälpt oss i vår utveckling av företagsprofil.
    Leverantören är mån om förbättringsåtgärder för att optimera samarbete och uppfyllande av våra önskemål, och är således lyhörda.

Mycket god säljare med passion för vårt bästa.

Levererar profilprodukter och arbetskläder av god kvalitet med smidig lösning för webshop och leverans.
  • 2023-01-02 Insamlad av företaget
    Bra service och snabb och enkel leverans.
  • 2023-01-02 Insamlad av företaget
    Trevlig och kunnig personal, får den hjälp som krävs.