Linda B

Linda B

Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda är en engagerad och lyhörd frisör som ser sitt yrke mer som en livsstil än ett jobb. Hon har jobbat som frisör sedan 2006 och har både gesäll- och mästarbrev, men vill ständigt utvecklas. Linda älskar mötet med människor och drivs av att göra kunder nöjda, oavsett om det gäller en klippning eller en total förvandling. Hon brinner för färg, kemi och noggranna konsultationer för att nå drömresultatet utifrån hårets förutsättningar. Hon är dessutom en riktig produktexpert som har stenkoll på sortimentet och skräddarsyr alltid den perfekta vården för ditt hår.

302 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2024
Ann-Charlott J

Mycket trevlig. Lyssnar på och gör det bästa. Bra produkter köper shampoo,balsam och styling produkter.

Bildt G
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Perfekt, noggrann och väldigt trevlig 👍👍👍

Angelica H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Lindas bemötande var mycket trevligt och proffsigt. Jag fick förtroende över hennes kunskap och jag blev jätte nöjd med resultatet. Tack Linda :)

Donguibui T
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Supernöjd med klippningen hos Linda! Väldigt trevlig och får en att känna sig avslappnad och väl omhändertagen.

Rickard C
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevligt besök och bemötande. Konkreta tips och rekommendationer.

Katarina E
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevlig o kunnig. Rekommenderas.

Isak L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Otroligt härlig och duktig på sitt jobb. Kommer att komma tillbaka vilket jag tycker räcker som förklaring!

Svar från Linda B

Stort stort tack Isak. Vi blir otroligt tacksamma för ditt omdöme. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Johan D
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Proffsigt bemötande och ett jättefint resultat. Jag kommer definitivt att gå hit igen!

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Johan! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Annika V
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Härligt bemötande, stor kompetens och alltid fantastiskt resultat !

Svar från Linda B

Stort stort tack Annika, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback och blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka.

Hassan A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Väldigt snäll och lyhörd frisör

Svar från Linda B

Stort tack Hassan, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.