Kunde inte perm.?! Blöt överallt i öron o perm vätska i hårbotten nog inget på spolarna? Håret blev rakt på vissa ställen?? Hur kunde dom ta över 2’ kr för detta??? Gick därifrån med blött hår, halvtorrt!?! Man lär sig av sina misstag🥲 undrar så om dem har utbildning ??? Men trevlig var hon😊
Linda B
Linda B en del av WAU Eskilstuna
306 omdömen om Linda B
Bra på alla vis. Extra plus för den lilla gulliga hunden som låg i mitt knä under klippningen.
JAG VILL VERKLIGEN VARNA ALLA KVINNOR SOM HAR ETT LÅNGT, TJOCKT HÅR ATT ALDRIG NÅGONSIN BESÖKA WAU - CONCEPT FÖR DE ÄR ETT ENDA STORT SKÄMT O HAR INGENTING MED PROFFSKUNSKAPER!! Bokade en tid för klippn., tvätta, färgning, läggning (m. rullar) och permanent av bryn!! När jag kommer dig så går hon igenom vad jag best. o säger att de lägger inte håret med rullar för de har ingen torkhuv...!?? Hon frågar om jag då i alla fall vill utföra de andra sakerna o vad har man att välja på. Man har då väntat 2 v på att få komma dit...
Sen jag började gå och klippa mig hos Linda har min hår kvalitet blivit mycket bättre. Jag känner att jag äntligen har hittat en frisör som hjälper mig ta hand om håret.
Mycket trevlig. Lyssnar på och gör det bästa. Bra produkter köper shampoo,balsam och styling produkter.
Stort tack Ann-Charlott, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Perfekt, noggrann och väldigt trevlig 👍👍👍
Tack Bildt, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Lindas bemötande var mycket trevligt och proffsigt. Jag fick förtroende över hennes kunskap och jag blev jätte nöjd med resultatet. Tack Linda :)
Din feedback värmer, stort tack Angelica! Varmt välkommen tillbaka igen.
Supernöjd med klippningen hos Linda! Väldigt trevlig och får en att känna sig avslappnad och väl omhändertagen.
Stort tack för din feedback! Den betyder massor för oss och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Trevligt besök och bemötande. Konkreta tips och rekommendationer.
Stort tack Rickard, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig o kunnig. Rekommenderas.
Stort tack för din feedback och din rekommendation, Katarina. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!