Linda B

296 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2024
Isak L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Otroligt härlig och duktig på sitt jobb. Kommer att komma tillbaka vilket jag tycker räcker som förklaring!

Johan D
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Proffsigt bemötande och ett jättefint resultat. Jag kommer definitivt att gå hit igen!

Annika V
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Härligt bemötande, stor kompetens och alltid fantastiskt resultat !

Svar från Linda B

Stort stort tack Annika, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback och blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka.

Hassan A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Väldigt snäll och lyhörd frisör

Svar från Linda B

Stort tack Hassan, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Aleksandra M
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jättenöjd efter mitt besök hos Linda. Väldigt trevligt bemötande och hårfärgen/slingorna blev precis som jag önskade!

Svar från Linda B

Tack för din fina återkoppling Aleksandra! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Caroline A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda var super duktig samt trevlig och jag var jätte nöjd med mitt besök. Extra plus i kanten för tipsen man fick ang vård och styling

Svar från Linda B

Tusen tack Caroline! Vad roligt att du är nöjd med ditt besök och att du uppskattade tipsen du fick. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Jimmy S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Upplevde henne som proffsig, duktig och trevlig. Nöjd med mitt besök.

Svar från Linda B

Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök, Jimmy. Stort tack för ditt omdöme, det betyder mycket. Varmt välkommen åter.

Maria J
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Professionell och varm i sitt bemötande samt duktig i sin profession.

Svar från Linda B

Tack för fin feedback 😍 den värmer!!

Anna B
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Blir alltid fin i håret när jag varit hos Linda. Nöjd både med klippning, färgning och produkter.

Svar från Linda B

Tack! Vad kul att du är nöjd med ditt besök 😍 välkommen igen!

Anette S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Väldigt duktig och kunnig, mkt nöjd

Svar från Linda B

Tack, vad roligt att höra 😍 välkommen tillbaka!