Ida E

Ida E

Ida E en del av WAU Hedemora

Ida har en gedigen bakgrund inom frisöryrket. Hon började sin resa som frisörlärling redan under gymnasiet 2014 och tog sin gesäll 2018. Hon älskar mötet med kunden och brinner för att arbeta efter kundens önskemål, alltid med ambitionen att uppnå det bästa möjliga resultatet. För Ida är variationen i frisöryrket det som gör jobbet extra roligt, och hon tycker särskilt om att skapa stora förändringar genom slingor, färg och klippningar.

126 omdömen om Ida E

Lena R
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Ida är väldigt kunnig och lyssnar . Sen får man det bästa tvätten.

Isac A
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Väldigt bra! Alltid lika nöjd efter

Sophie K
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Väldigt nöjd med Ida! Hon är lyhörd, lyssnar på hur jag vill ha det och är alltid noggrann. Jag blir alltid nöjd med resultatet, rekommenderas varmt 😊

Ingela Birgitta N

Lyhörd för kunds önskemål. Klok vägledning och supertrevlig!

Svar från WAU

Stort tack, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Helena A
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Toppen bra och lyssnar på kundens önskemål

Svar från WAU

Tusen tack Helena! Vi uppskattar verkligen din feedback. Du är varmt välkommen åter!

Sonja E
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Trevligt bemötande, duktig frisör, är såå nöjd, jag återkommer

Svar från WAU

Tack Sonja, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Marith Linnea Christina G

Toppenbra energi och SÅ skönt när någon känner av när man vill prata eller ha det tyst🙌

Svar från WAU

Stort tack för din feedback. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. 🌸 Varmt välkommen tillbaka!

Benny L
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Bemötandet var super. Förväntningarna blev som vi ville. Klippning inga produkter det har jag så mycket av redan.

Svar från WAU

Tack Benny, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Jessica B
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Ida är en otroligt ambitiös frisör som lägger ner ett otroligt engagemang på sina kunder. Ida är som gjord för sitt yrke.

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort stort tack Jessica! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Oliver M
Skrev om Ida E en del av WAU Hedemora

Jag har inte varit hos en frisör på flera år. Idag var jag hos Ida. Jag säger bara Wau!! Så himla bra! Jag kom in lite stressad och nervös och lämnade lugn med en snygg frisyr! Jag gav väldigt vaga önskemål om vad jag önskade för frisyr men Ida pusslade ihop mina önskemål och gav mig precis det jag ville ha fast bättre! En mycket varm, trygg och ödmjuk person som verkligen ville att resultatet skulle bli bra! Stort tack Ida!

Svar från WAU

Tusen tusen tack för din fina feedback, Oliver! Vi blir så tacksamma över att du gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Du är hjärtligt välkommen tillbaka det är dags för ett besök till salongen igen.