Fanny är en underbar människa – så himla trevligt besök och hon tvättar håret så man aldrig vill lämna stolen. Blev jättefin styling dessutom. Rekommenderas varmt!
398 omdömen om Fanny S
Rar kvinna. Duktig att klippa jag är mycket nöjd med min frisyr.
Stort tack för din feedback Ylva. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Duktig o trevlig! Rekommenderas!
Stor tack Daniel för din feedback och din rekommendation! De betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka.
Duktig och nogrann mycket trevlig att prata med.
Tusen tack för din feedback Lars, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig, snabb och mycket kreativ. Blev så nöjd!
Tack för din feedback Amanda, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande, goda råd och duktig på att få till det lilla extra. Supernöjd!
Tack Petra, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Superbra! Blir alltid nöjd hos er 😍
Din feedback betyder mycket, stort tack Elsa! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Supernöjd med resultatet av mina slingor och min klippning. Fanny var också supertrevlig och lättsam!
Tack så mycket för din feedback, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Professionell, inlyssnande på önskemål, kommer med idéer om man ber om det, väldigt duktig & mycket trevlig. Tack Fanny för än en gång ett lyckat resultat. 🩷
Tack själv Maria! Vi blir så otroligt glada och tacksamma att få förtroendet att hjälpa dig och ditt hår 🌸 Varmt välkommen tillbaka igen.
Inkännande, lyhörd och alldeles perfekt
Stort stort tack för dina värmande ord Susanne. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.