Mycket trevlig och skicklig. Jag är nöjd med min frisyr.
286 omdömen om Linda B
Professionell, kompetent och trevlig.
Trevligt bemötande, fint inlyssnande och snyggt resultat!
Väldigt trevlig och kunnig! Lyhörd och kom tillsammans fram till en plan som passade bra. Rekommenderade även produkter för håret som fungerar bra.
Roligt att du är nöjd med dina produkter. Stort tack för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Nöjd med frisyren. Hon hade dock kunnat känna av kunden lite och viljan att föra en diskussion. Får hon korthuggna svar så bör hon kunna läsa in att det inte är läge att fortsätta konversationen.
Tack för din feedback Erik. Vi respekterar fullt ut att man som kund kan önska ha en tyst stund men det är alltid svårt att förstå om det inte finns något direkt uttalat. Vid bokning finns möjlighet att välja "tyst behandling" då är det lättare för oss att möta den förväntan redan från början. Det glädjer oss att du är nöjd med din frisyr och vi tar såklart till oss av det du beskriver. Vi hoppas få chansen igen, varmt välkommen.
Duktig och trevlig ,kommer att gå till Linda igen.
Tack för din fina feedback! Välkommen tillbaka Annika!
Linda är en mycket trevlig och professionell frisör. Kan verkligen rekommendera Linda
Tusen tack för din feedback och för din rekommendation, Kerstin. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
En mycket trevlig och duktig frisör.
Tusen tack för din feedback Marie, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka.
Superfrisör och riktigt trevlig tjej, jag är väldigt nöjd med min klippning och kommer snart att boka min nästa tid för färgning.
Tack snälla! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart.
Den var fantastisk, så fint resultat och så trevligt och proffsigt bemötande!
Tusen tack Nellie, för din feedback. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.