Westre Law AB

Westre Law AB

westre.se
4.4

Westre Law är experterna på skatte- och affärsrätt som har utvecklat ett särskilt samarbetsprogram för redovisnings- och revisionsbyråer. Westre Law erbjuder också utbildningar och smarta verktyg för trygg efterlevnad av penningtvättslagen. I Stockholm sitter vi i World Trade Centers lokaler på Klarabergsviadukten 70 och i...

8 omdömen om Westre Law AB

Sedan starten hos Reco 2024

Tage P
Skrev om Westre Law AB

Pedagogisk, aktuell och fylld med praktiska exempel. Sen tog vi ju upp våra egna exempel från vår verksamhet. Vi hade redan köpt den allmänna riskbedömningen av en annan advokat. Den var bra men blev helt överflödig. Vi lärde oss att själva göra en som vi anpassade till verksamheten under kursens gång. Safa var engagerad och kunnig. Äntligen känns det tryggt när det gäller penningtvätt. Rekommenderas starkt!

Emilia V
Skrev om Westre Law AB

Jag började PTL-komplett. Jag tyckte inte alls att det passade mig. Det är mycket information och kursen var tung. jag undrar verkligen om vi som konsulter ska behöva vara så noga med penningtvätt. Dock väldigt seriöst av de att betala hela kursavgiften tillbaka.

Ingrid J
Skrev om Westre Law AB

Jag fick hjälp av Cecilia med en tvist och är otroligt nöjd! Från början till slut kändes hon väldigt professionell, och resultatet överträffade mina förväntningar. Rekommenderas varmt!

Elisabeth E
Skrev om Westre Law AB

Jag rekommenderar verkligen denna juristfirma! Teamet är otroligt professionellt, lyhört och har en imponerande expertis. Jag har fått hjälp med företagsärenden genom min redovisningskonsult, och de levererade service av högsta klass. Resultatet var fantastiskt. Ett stort tack till hela teamet för ert engagemang och stöd – ni gör verkligen skillnad!

Ester Å
Skrev om Westre Law AB

Westre law hjälpte oss med en tuff momsrevision. Det såg riktigt illa ut först och vi trodde vi skulle få en miljonsmäll. De gick igenom materialet och hittade brister i Skatteverkets resonemang och förklarade vår sida. Skatteverket hade t.o.m använt fel lag paragraf. Tack vare er hjälp slapp vi en stor smäll och kan nu fokusera framåt. Ert stöd och tydliga kommunikation gjorde oss trygga hela vägen. Vi rekommenderar Westre law starkt!

Lisa H
Skrev om Westre Law AB

Jag gick PTL-komplett. Det tog emot för att kursen var så dyrt men med facit i handen, har jag ingen ångest längre inför Länsstyrelsens eventuella besök. Det var värt det. Saffa är mycket kunnig och hjälpsam. Tack till er alla!

Clara S
Skrev om Westre Law AB

Jag gick Komplett PTL-kursen efter att jag gick den lilla dagskursen, PTL för konsulter. Dagskursen kändes som bortkastade pengar. Allt i den lilla kursen ingick ju i den stora kursen också. Men under det gångna året har jag lärt mig mycket om hur Penningtvättslagen ska tillämpas för just min verksamhet. Kursen är välstrukturerad och Safa är mycket erfaren och kunnig. Jag tror vi har ändrat vår allmänna riskbedömning minst 5-6 gånger under året och anpassat den allteftersom till vår verksamhet. Jag älskar ert egna verktyg, hoppas det blir så att vi kan köpa det för vår byrå.

Molly B
Skrev om Westre Law AB

Föreläsarna är mycket kunniga och har lyckats göra ett komplext ämne lättillgängligt. Vi fick tillämpa lagen på vår egen verksamhet och det gjorde allting mycket lättare att förstå.