Penningtvättslagen

Penningtvättslagen en del av Westre Law AB

3 omdömen om Penningtvättslagen

Karl A
Skrev om Penningtvättslagen en del av Westre Law AB

Westre Law tog fram våra onboardingrutiner och upprättade vår allmänna riskbedömning. För ett tag sedan blev vi granskade av Länsstyrelsen och Westre Law tog över hela processen och skötte all kontakt med myndigheten. Det gick jätte smidigt och vi slapp tänka på att sköta kontakten och klarade granskningen utmärkt. Önskar bara att vi hade fått ett fast pris på den processen också, såsom vi fick på den allmänna riskbedömningen.

Linnea B
Skrev om Penningtvättslagen en del av Westre Law AB

Vi började jobba med vår allmänna riskbedömning själva men jag kände mig inte riktigt säker och anlitade Westre Law. Vi fick tydligt och strukturerat vägledning genom hela processen. Tillsammans bockade vi av punkt för punkt det som lagen och myndigheterna har påpekat och anpassade innehållet efter vår verksamhet. Det känns tryggt och vi är mycket nöjda med arbetet. Professionell kommunikation och snabb återkoppling, med tydliga svar. Jag rekommenderar gärna Westre Law och vi kommer att återkomma för nästa steg.

Stina Å
Skrev om Penningtvättslagen en del av Westre Law AB

Vi beställde en allmän riskbedömning där rutiner och processer togs fram åt oss och vi kan inte vara mer nöjda. Arbetet utfördes med hög noggrannhet, tydlighet och i nära dialog med oss för att verkligen spegla vår verksamhet. Vi har nu en robust struktur, bättre riskkontroll och trygghet i att ha rätt system på plats. Rekommenderas varmt.