Vi blev rekommenderade att vända oss til Westre law av vår redovisningskonsult inför vår expansion och är väldigt glada att vi följde rådet. Teamet var professionellt, lyhört och satte sig snabbt in i vår verksamhet och de juridiska riskerna. Vi valde avtalspaket Tillväxt och fick ett komplett avtalspaket med tydliga och väl genomarbetade avtal som var enkla att förstå. Hela processen gick smidigt och idag känner vi oss betydligt tryggare inför vår fortsatta tillväxt. Vi rekommenderar varmt Westre law till andra företag som behöver professionell affärsjuridisk hjälp.
4 omdömen om Affärsrätt
Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick. Westre Law får våra varmaste rekommendationer.
Vi anlitade Westre Law som interim compliance officer och är väldigt nöjda med samarbetet. Westre Law har tagit fram vår allmänna riskbedömning och skapat kompletta rutiner för onboarding. Processen och framtagna dokument har varit tydliga och strukturerade och helt anpassade efter vår verksamhet. Riktigt hantverk! Och vi fick ju hjälp nyligen med vår första granskning för några veckor sen och klarade det galant. Våra varmaste rekommendationer!
Jag fick hjälp av Cecilia med en tvist och är otroligt nöjd! Från början till slut kändes hon väldigt professionell, och resultatet överträffade mina förväntningar. Rekommenderas varmt!
Hej Ingrid! Tack för dina vänliga ord! Det var ingen enkel situation du befann dig i och jag är väldigt glad över att jag fick hjälpa dig. Och att du i slutänden fick rätt. Hoppas nu att du tryggt kan gå vidare. Varma hälsningar Cecilia