Skatter

15 omdömen om Skatter

Sedan starten hos Reco 2024
Linda L
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Jag fick hjälp med skatteplanering inför ett optionsprogram i ett utländskt startupbolag där jag skulle börja arbeta via den svenska filialen. Jag fick ett mycket professionellt bemötande och tydliga förklaringar kring de svenska skattekonsekvenserna och hur olika alternativ kunde påverka mig. Kunnigt, engagerat och tryggt genom hela processen

Maj S
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Jag vände mig till Westre law för hjälp i ett komplicerat skatteärende som rörde dubbelbeskattning i Sverige och USA. Jag blev professionellt bemött och fick tydlig rådgivning och stöd genom hela processen. Ärendet drevs vidare till Kammarrätten där vi fick rätt. Jag är väldigt nöjd med både engagemanget och resultatet och ger utan tvekan 5 av 5.

Sara P
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) Jag kände mig trygg direkt från första kontakten. Vi vände oss till Westre law pga en revision från Skatteverket kring momsen i vår verksamhet, vi har en så kallad blandad verksamhet. Teamet tog sig tid att gå igenom vår situation ordentligt och förklarade både det juridiska och det skattemässiga på ett sätt som vi faktiskt förstod, utan krångliga fackuttryck. De var snabba, verkligen kunniga inom momsreglerna, och fanns med som ett tryggt stöd genom hela processen. Vi kände oss väl förberedd inför varje kontakt...

Romina H
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Jag vände mig till Westre law efter en god väns rekommendation. Jag fick omedelbart stort förtroende för de och kände mig trygg genom hela processen. Jag fick ett professionellt bemötande och mycket bra hjälp från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Westre law till alla som söker en engagerad, kompetent, trygg och lösningsorienterad advokat.

Ali M
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Det var verkligen ångestfull när man fick brev om revision från Skatteverket. Men vi fick verkligen ovärderlig hjälp med hela processen. Alltifrån att sammanställa rätt underlag till all kommunikation med Skatteverkets jurister. Vi klarade oss utan några anmärkniingar😊 Ett självklart val för oss framöver.

Jimmy K
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Min firma blev upptaxerad vid en momsrevision och där vi skulle ha redovisat fel momssats på våra konsulttjänster. Dert var inte roligt, man är inte så kaxig som småföretagare när Skatteverket knackar på. Men vi fick verkligen kunnig hjälp härifrån. Det blev ordning och reda på våra bedömningar av momssatserna. Jag uppskattde verkligen er raka och kommunikation hela vägen. Det är inte rolig när man ska sitta och behöva gissa. Kan varmt rekommendera för andra småföretagare.

Sara G
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Vi fick en revision och Skatteverket påstod att restaurangen hade haft oredovisade intäkter. De gjorde en godtycklig beräkning vi blev skyldiga över 800 tusen kr, jag trodde vi skulle få sätta restaurangen i konkurs. Dewt kändes väldigt tungt. Vår jurist på Westre tog verkligen på sig sin tid och förklarade processen för mig. Det kändes bättre när man förstod processen och även andra möjligheter att klara krisen. Men vi vann till slut i domtolen och behövde aldrig kohandla med myndigheterna. Jag skulle inte tveka att anlita dem igen.

Jan E
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Vi fick revision från Skatteverket gällande våra kollegor från polen och de ifrågasatte vår ”skattemässiga” bedömning. Jag är van att hantera tekniska problem men det här gjorde en osäker och lite orolig. Det här ju inte riktig ens vanliga kompetensområde precis. Vi fick ett mycket professionellt bemötande. Vi fick en tydlig genomgång av regelverket och de till synes komplicerade frågorna började klarna för en. Det här fick mig att känna trygg i hur vi skulle attackera frågorna. Westre gänget får mina varmaste rekommendationer. Tack!

Maria A
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Jag anlitade Westre Law för att rätta inkomster i mitt bolag som inte hade redovisats korrekt under flera år. Det var stressande och ångestfull och jag visste inte riktig hur jag skulle hantera rättelserna eller den stora skattesmällen. Vi rättade alla fel helt korrekt men samtidigt strategiskt som lättade skatterna som skulle betalas avsevärt, äntligen slipper jag all oro. Tack för er professionalitet utan dömande.

Karin N
Skrev om Skatter en del av Westre Law AB

Vi anlitade Westre law för rådgivning kring att skapa en koncernstruktur med holdingbolag. Vi uppskattade särskilt hur metodiskt de gick igenom målbild, risker och alternativ, och sedan landade i ett upplägg som maximerar flexibilitet och skatteeffektivitet utan att kompromissa med att allt ska vara rätt. Allt presenterades på ett lättbegripligt sätt och vi fick en tydlig steg-för-steg-plan för genomförandet. Mycket professionellt och smidigt.