Wiborgs Grand Optik

www.wiborgsgrandoptik.se
  • Badge2023
4.7
Boka tid Ring 023-188 95 Dela

Välkommen till Wiborgs Grand Optik i Falun! Vi är din pålitliga optiker i hjärtat av Falun, redo att ta hand om din ögonhälsa. Upptäck vårt breda sortiment av glasögon, linser och professionella ögonvårdstjänster. Hos oss hittar du det bästa inom optik. Besök oss idag för att se en klarare framtid!

46 omdömen om Wiborgs Grand Optik

Sedan starten hos Reco 2023

Anna-Lena H
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Blir alltid bra bemött av personalen och de är så kunniga, hjälpsamma och trevliga. Jag tycker att de har ett bra utbud och jag kommer gärna tillbaka för jag vet att de engagerar sig i mig som kund. Toppen ställe!!!!!

Benjamin K
Skrev om Wiborgs Grand Optik

I det stora hela en bra upplevelse, snabbt och smidigt till ett bra pris.

Margareta E
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Har varit kund i många år o jag blev inte besviken denna gång heller. Bra o noggran ögonundersökning. När jag skulle välja bågar fick jag info att veckan därpå finns det flera bågar att välja på. När jag återkom efter en vecka fick jag bra hjälp av Kristina som har hjälpt mig många gånger. Det slutade med att jag även beställde ett par solglasögon.

Jacob S
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Hög service nivå och trevlig personal

Berndt L
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Trevlig bemötande o proffsigt!

Mats G
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Mycket trevligt att besöka , kunnig personal

Anders L
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Sammanfattning: Från undersökning och sedan till val av bågar har jag mötts av engagemang som varit till väldigt stor hjälp!!

Britt-Marie H
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Synundersökning som var väldigt noga och proffsigt utförd.

Gun N
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Progressiva glasögon o läsglasögon.

Caroline H
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Hög service, personligt möte och man blir lyssnad på, känner sig sedd. Man känner sig trygg.

Barbro R
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Blev sedd ochlyssnad på. tagen på allvar med mina bekymmer Tålamod fannshos den som undersökte mig.

Karin W

Kundväniigt och artigt Ett kompetent företag Uppföljning efter ögonoperation

Helena T
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Trevligt bemötade och hjälpsamma! Trevligt besök!

Pernilla H
Skrev om Wiborgs Grand Optik

På Wiborgs möts jag alltid med ett hej och ett leende. Professionell personal med mycket kunskap. Jag har köpt mina första glasögon där och är jättenöjd. Vid sista besöket köpte jag nya solglasögon.

Ewa H
Skrev om Wiborgs Grand Optik

En vänlig butik. Proffsiga och kunniga. Lyssnar på kunden. Hjälper till och är verkligen tillmötesgående. En optiker jag återkommer till. Kan verkligen rekommendera Grand optik.

Göran F
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Jag uppfattade att jag blev grundligt

Anna Greta A
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Jag blev bemött på ett mycket trevligt sätt på avtalad tid vilket är viktigt i dag. Fick svar på alla mina frågor.

Anna Christina P
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Lugnt och trevligt, som alltid. Provade ut nya glasögon, köpte bågar och nya glas.

Karin D
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Ett professionellt och ändå personligt bemötande! Mycket nöjd kund är jag! Men

Eva L

Bra service, trevlig personal

Marie-Louise J
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Trevligt bemötande och noggrann synundersökning. Särskilt bra att jag fick diskutera ev. ögonoperation. Dyrt i förhållande till stans övriga optiker.

Peter B
Skrev om Wiborgs Grand Optik

mycket bra bemött, noggrann synundersökning, jag är helt nöjd

Åsa G
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Alltid bra bemötande bemötande. Har inte lika mycket yrsel. Rekommenderas varmt. Nr 4.Det funkar inte med de fem ringarna att fylla i.

Mari-Anne H
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Helt ok, fast dyrt. Bytte ut ett glas i mina glasögon.

Henrik M
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Trevligt och professionellt bemötande. Snabb och bra service. Fick hem ett par glasögon för översyn men valde ett par andra som personalen tyckte passade bättre. Rekommenderas varmt!

Elisabet S
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Allt var bra. Min son rekommenderade er. Köpte bara undersökning eftersom jag fick remiss till lasarettet.

Ingrid B
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Mycket fint bemötande. Optikern gjorde en noggrann synundersökning men det visade sig att jag inte behövde glasögon nu. Jag kan rekommendera Wiborgs Grand Optik.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tack, Ingrid, för dina fina ord. Vad härligt att du gillade din upplevelse hos oss. Allt gott! :)

Carina L
Skrev om Wiborgs Grand Optik

En mycket nogrann synundersökning. Positivt att få låna hem glasögon Minus dyra glasögonpriser.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tusen tack för din fina feedback, Carina. Vi försöker att ha en prisbild som passar alla plånböcker. Vi har allt från de enklaste glasen till marknadens absolut bästa. Hoppas du hittar någon båge som du gillar bland dina hemlån. Har du mer funderingar gällande våra priser eller något annat är det bara att säga till. Allt gott! :)

Thomas S
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Er medarbetare Britt i Falun är suveränt bra!

Svar från Wiborgs Grand Optik

Kan givetvis bara hålla med dig, Thomas. Britt är fantastisk Tack för att du uppmärksammar detta. :) Allt gott!

Mats H
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Mycket trevlig och kunnig personal. Bra rådgivning vid val av båge. Hemlån av båge. Renodlad affärside’ utan krystade ”supererbjudanden”. Ej bunden till någon kedja. Mitt köp gäller progressiva glasögon.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tack så jättemycket för de fina orden, Mats. Vad roligt att du upplever det så och tack för att du delar med dig. Allt gott! :)

Kenth S
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Blir alltid mött på ett personligt och positivt sätt. Levde upp till mina förväntningar till fullo. Högsta betyg på upplevelsen - som alltid. Undersökning linser och glasögon.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Stort tack, Kenth, för de fina orden. Det betyder så mycket att höra. Stort tack för att du delar med dig. Allt gott! :)

René L
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Trevligt bemött av kunnig personal. Rekommenderas varmt!

Svar från Wiborgs Grand Optik

Jättetack, René, för de fina orden. Roligt att höra du gillade din upplevelse hos oss. Allt gott! :)

Maria L
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Oerhört proffsig optiker, genuint och tryggt bemötande! Tyvärr kan väntetiden vara lång, allra helst till favoritoptikern, så man kan inte räkna med att komma till den man önskar så fort man önskar. I butiken är personalen proffsiga och serviceinriktade och gör alltid så gott de kan även om de har mycket att göra, vilket ibland också märks. Jag är kund för både linser och glasögon.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tack, Maria för att du delar med dig av dina tankar. Dina ord betyder massor för oss ska du veta. Vi har tagit in ytterligare en optiker för att kunna möta efterfrågan och har med detta minskat väntetiderna betydligt. Vi har dock två optiker som bara jobbar några enstaka dagar/vecka och om man gärna vill ha någon av dessa, så blir det tyvärr lite längre väntetid än vad både du som kund och vi som jobbar här kan önska. Vi jobbar därför aktivt med en väntelista, för att kunna höra av oss om det blir något återbud. :) Allt gott!

Anders T
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Bra kontakt, bra resonemang om min syn och vilka linser jag behöver. Bra att jag fick prova rn ny styrka för att se om de ger mig bra syn.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tack, Anders, för de fina orden. Hoppas det blir toppen med din nya styrka på linserna. Allt gott! :)

Elsmari J
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Professionellt ut i fingerspetsarna och med kunden i fokus!

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tack, Elsmari. Tack för de fina orden och för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att du trivs med oss. Allt gott! :)

Marielle G
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Stort tack, Marielle! Det betyder massor för oss att du upplevde det så och för att du delar med dig. Allt gott! :)

Eva R
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Allt alltid bara bra hos Wiborgs Grand optik.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tack så jättemycket för dina fina ord, Eva. Allt gott :)

Lisa S
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Ett varmt och professionellt bemötande, där all personal tar sig tid till sina kunder. Rekommenderas varmt.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tusen tack, Lisa. Vad roligt att du upplever det så och tack för att du delar med dig. Allt gott :)

Anna-Karin P
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Trevligt bemötande,och duktiga i sitt yrke

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tack så mycket, Anna-Karin, för dina fina ord. Så himla roligt att höra du uppskattar dina upplevelser hos oss. Allt gott! :)

Maida A
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Tyckte de gick bra, och personalen va jätte trevlig. Jag frågade frågor och fick bra svar.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tusen tack, Maida, för din fina respons. Skönt att höra du fick svar på dina funderingar. Varmt välkommen tillbaka. :) Allt gott!

Ingrid L
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Jag blev mycket väl bemött. Jag hade märkt att min syn försämrats och behövde en synundersökning. Det visade sig att jag hade högt tryck i ett öga. Optikern kontaktade ögonmottagningen angående detta. De hörde av sig omgående och jag fick en tid där inom en vecka.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Tack så mycket, Ingrid, för att du delar med dig av din upplevelse av oss. Hoppas det gick bra med allt på ögonmottagningen. Allt gott!

Anne-Marie K
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Väldigt nöjd med med all bemötande i affären.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Jättetack, Anne-Marie, för dina fina ord. Så glad att du gillade din upplevelse av Wiborgs. Varmt välkommen tillbaka framöver. Allt gott! :)

Stig L
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Ingen lösning på problemet. Bara en remiss till ögon - 11 månader bort!, minst.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Stort tack för din feedback, Stig. Önskar att vi hade möjlighet att skynda på processerna för remisserna, men det är tyvärr utanför vår kontroll. Det är väl dock inte mycket till tröst förstår jag. Ha en fin torsdag och hoppas det går snabbare än de 11 månader som du fått besked om från ögonmottagningen. Allt gott.

Catharina E
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Trevligt bemötande som vanligt. Jag har alltid höga förväntningar och ni levererar som alltid på min årliga synundersökning.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Stort tack, Catharina. Du anar inte hur glada vi blir när vi får höra att vi möter dina höga förväntningar. Tack för att du delade med dig. Önskar dig en fin dag. :)

Marie K
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Alltid trevliga, hjälpsamma och snabba

Svar från Wiborgs Grand Optik

Jättetack, Marie, för att du tagit dig tiden att ge oss din feedbacken. Så glad att du gillar det vi gör. Hoppas du får en fin dag. :)

Karin F
Skrev om Wiborgs Grand Optik

Jättebra! Supertrevlig och kunnig personal.

Svar från Wiborgs Grand Optik

Stort tack för de fina orden, Karin. Så himla fint att du tog dig tid att dela dina upplevelser. Önskar dig en fin dag. :)