Större karta Vägbeskrivning
Workmint

Workmint

Regeringsgatan 82, 111 39 Stockholm

4.8 i betyg av 9 rekommendationer
Workmint Demand hjälper dig som anställer att hitta rätt person för ditt företag. Som oberoende aktör arbetar vi med ett hundratal olika rekryteringsföretag och har tillgång till över sextiotusen egna CV:s. Genom att vägleda dig i din rekrytering kan du effektivt och träffsäkert hitta den kandidat du söker. Du väljer själv om vi ska hjälpa dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen!

Vi vet att det som arbetsgivare kan vara tidskrävande att anställa personal. Vi vet också att det inte är lätt att veta vilken aktör i rekryteringsdjungeln det är bäst att anlita. Timing är oerhört viktigt i jakten på den rätta kandidaten och utöver kravprofilen gäller det att hitta rätt person vid rätt tidpunkt. Genom att ar beta med flera rekryteringsföretag samtidigt kan Workmint Demand snabbt ta fram dagsaktuella kandidater. Istället för att använda en aktör och lägga alla ägg i samma korg får du alltså tillgång till flera olika rekryterares kontaktnät av potentiella kandidater samtidigt.

Läs vad 9 kunder tycker om Workmint

 • Anna S
  Anna S skrev om Workmint
  Vi behövde flera nya kollegor relativt snabbt. Workmint visade stort engagemang och plockade fram många bra kandidater. Workmint är lätta att få tag på och de ger snabb återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Workmint till andra företag som behöver rekryteringshjälp.
  gillar detta
 • Tor N
  Tor N skrev om Workmint
  Vi har använt Workmint flertalet gånger och de har sett till att fylla nästan hela vårt kontor med nya kollegor. Vi är nöjda både med bemötandet, prislappen och Workmints uppföljning. Därför rekommenderar vi dem till alla vi stöter på som behöver hjälp med rekrytering.
  gillar detta
 • Emelie H
  Emelie H skrev om Workmint
  Vi använda Workmint för att hitta en ny kollega och fick in massa bra tips på lämpliga kandidater. Vi var väldigt nöjda med både servicen och utbudet av kandidater och kan absolut rekommendera Workmint!
  gillar detta
 • Herman B
  Herman B skrev om Workmint
  Josefin hjälpte mig på ett väldigt bra sätt, riktigt duktig! Professionellt intryck från första början och väldigt bra uppföljning. Kan starkt rekommendera Josefin och Workmint.
  gillar detta
 • Susann h
  Susann h skrev om Workmint
  Jag kan med gott samvete, starkt rekommendera Workmint när det gäller rekrytering. De arbetar personligt och träffsäkert med att stötta i hela rekryteringsprocessen och är grymt engagerade och motiverade människor att arbeta med. Oerhörd kompetenta och professionella på alla sätt och vis. Jag tycker Workmint inspirerar och lyfter fram rekryteringsbranschens syfte - att matcha kandidat och företag - OCH det märks direkt att det är den långsiktiga relationen som är viktig!
  gillar detta
 • Lisette O
  Lisette O skrev om Workmint
  Jag är väldigt nöjd med min rekryteringsprocess och med att det inte slutade där utan att de följde upp med genuint intresse. Boontariga är väldigt professionell och jag kan varmt rekommendera henne och Workmint.
  Susann h gillar detta
 • Annika T
  Annika T skrev om Workmint
  Jag kan varmt rekommendera Workmint. En seriös aktör som med stort engagemang och hjärta tar sig an nya projekt. Boontarigas arbete/bemötande är personligt och professionellt.
  gillar detta
 • Douglas G
  Douglas G skrev om Workmint
  Vi har anlitat Workmint två gånger och blev riktigt nöjd båda gångerna. Blev rekommenderad via en vän att kontakta Workmint då jag hade problem med att hitta någon att verkligen lita på. De är inte bara seriösa och levererar bra resultat utan de är grymt inspirerande och roliga att jobba med. Riktiga energisprutor! Det har gjort hela resan så mycket givande. Kan verkligen rekommendera!!
  gillar detta
 • Tobias B
  Tobias B skrev om Workmint
  Workmint är en utmärkt partner när det gäller rekrytering. Boontariga och Ida som leder företaget har en gedigen erfarenhet av försäljning och hänger sig verkligen till 200% i rekryteringsprocessen. Därutöver är de utmärkta att samarbeta med och har en mycket god förståelse för sina kunder. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
Kategorier