G L Christina T:
Det är roligt att arbeta som konsult inom Avanzera. De är noggranna och anstränger sig för att jag och kunden ska matcha varandra så att samarbetet blir lyckat.
Katarina K:
Rekryteringsstöd kring två tidsbegränsade tjänster. Bemötandet har varit utmärkt, med god service och bra återkopplingar. Tillsättningarna ha rhittills varit utmärkta.
Isabell H:
UrbanUrban har verkligen pushat mig i rätt riktning arbetsmässigt. Bytte bransch helt vilket jag var skeptisk till en början men är så glad att jag tog steget och stormtrivs på min nya arbetsplats.
Jakob J:
När jag behövde rekrytera utvecklare till mitt team kom jag i kontakt med Intro.io och deras rekryteringsmotor. Deras affärsidé är enkel men kraftfull: att få in rätt kandidater i början av processen för att maximera urvalet. Det låter självklart, men i praktiken är det en utmaning – och det är just här Intro.io utmärker sig.
Simon och Bambi har varit ovärderliga i rekryteringsprocessen. De har inte bara presenterat starka kandidater utan också aktivt följt upp och sett till att jag som rekryterande chef har gjort min del av jobbet – att sålla och ta rätt personer vidare i processen.
Resultatet? Jag har inte bara hittat en utan två nya utvecklare till mitt team!
Om du söker en effektiv och träffsäker lösning för att rekrytera utvecklare kan jag varmt rekommendera Intro.io. Jag är mer än nöjd!
John H:
Manpower kan hjälpa till när det är dags att fundera på vart pengarna till brödfödan kommer ifrån, duktiga på att hitta olika förslag på arbetsgivare och är väldigt individanpassad och proffsiga genom hela kedjan från tanke till handling.
Michael B:
Trevlig atmosfär men tyvärr fick en av tre i sällskapet in middagen när dem andra 2 redan ätit upp.
Dem ursäktade sig med att det hade blivit miss i kommunikationen med köket.
Ingen kompensation varken i form av tex kaffe, efterrätt eller avdrag på notan.
Maten motsvarar inte priserna.
Åke E:
Fy f@n vilket dj@vla bolag
När Ip-only skulle ta över leverans i vårt område sa jag SK!T det är ett företag som inte bryr sig om sina kunde bara ägarna, Och mycket riktig fick jag tyvärr rätt. Plötsligt höjdes priset bara. Fy F@n vilket dj@vla bolag
Catharina E:
Schysst "mellan jobb"-jobb, men det var nog det enda.
De ger intryck av att de bryr sig men de håller inte ens koll på vilken anställd de har kontakt med, det slarvas bort original av sjukintyg inför sjukskrivningar, det missas att meddela Försäkringskassan om detsamma och har du riktigt oflyt blir du rent av uppsagd om du blir sjukskriven. Detta efter att du fått bråka i månader om din under existensminimum-baserade lön.