Alla kategorier Gym Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan World Class Döbelnsgatan
Större karta Vägbeskrivning

World Class Döbelnsgatan

Döbelnsgatan 58, 113 52 Stockholm

1.8 i betyg av 4 rekommendationer
Gym
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 469 rekommendationer
Drottninggatan 114, 11360, STOCKHOLM
Adolf Fredriks Fysiocenter
Regina A:
Har fått otroligt bra hjälp och det är extremt trevlig personal som lyssnar och hjälper

Företag inom gym nära World Class Döbelnsgatan:

Adolf Fredriks Fysiocenter

Adolf Fredriks Fysiocenter

469 recos
Drottninggatan 114, STOCKHOLM
ADOLF FREDRIKS FYSIOCENTER erbjuder behandling, träning och företagshälsa. Här ... Läs mer ›
Adolf Fredriks Fysiocenter
Regina A:
Har fått otroligt bra hjälp och det är extremt trevlig personal som lyssnar och hjälper
PTkonsulterna

PTkonsulterna

67 recos
Hälsingegatan 5, STOCKHOLM
PTkonsulterna
Denise R:
Underbart bemötande av varma och glada människor! Linda och Mille är två starka, smarta, kunniga och varma personer som vill folk sååå väl. ...
Egen tid

Egen tid

143 recos
, STOCKHOLM
Varmt välkommen till Egen Tid! Läs mer ›
Egen tid
Sara T:
Garvidyoga, profylaxkurs och gravid - och förlossningsyoga. Nöjd hela vägen från beställning och bemötande till genomförande av kurserna. Al...
Performance Center Lindhagen

Performance Center Lindhagen

58 recos
Lindhagensgatan 135A, STOCKHOLM
Performance Center Lindhagen
Ylva V:
Lisa har koll, ger bra behandlingar som känns (ibland lite väl mycket) och får en att vilja göra rehab.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 4 kunder tycker om World Class Döbelnsgatan

 • anna l
  anna l skrev om World Class Döbelnsgatan
  Var på resa utanför landet men hade ett gymkort, betalade 299:- /mån i 18 månader. Hade skrivit upp mig på 24 månader fast träningsabonnemang och jag förstår att då kan jag inte bara frysa kortet. Men efter att ha betalat så mycket utan att ha vart där så frågar jag om jag kan få frysa kortet då jag är gravid och har 4 mån kvar till förlossningen och är fortf. inte i sverige. NEJ svarar man och ber mig återvända till en svensk läkare för intyg för att på så sätt kunna frysa kortet!! (??) ALDRIG mer säger, var supernöjd med maskinerna etc. men att personalen beter sig som de gör är inte OK! Jag betalar fortfarande av ett kort som endast använts i 2 månader! Kommer nog aldrig mer sätta en fot på detta gym.
  Kevin gillar detta
  Visa alla (2)
    2011-10-11
  Kevin: Dom lurar en att binda sig under en längre period, och sen går det inte bli av med dom. Varnar alla för detta gym!
 • Viktoria E
  Viktoria E skrev om World Class Döbelnsgatan
  Stor besvikelse på detta gym. Personalen i receptionen (undantag för ett fåtal) är mer intresserade av att prata med kompisar och sola än att ge service.

  Omklädningsrummen är trånga och har alldeles för få skåp.

  Klasserna har väldigt varierande kvalité, har varit med om att instruktörer inte alls dyker upp (!), dyker upp försent, inte presenterar sig och är arroganta. Ska man bedriva ett gym med seriösa klasser skall instruktörerna kunna hålla takten till musiken och kunna räkna jämna åttor.
  gillar detta
 • Caroline K
  Caroline K skrev om World Class Döbelnsgatan
  Jättefräscht gym med trevlig personal. Jag har tidigare tränat på Delta, Sats odenplan, Kungsholmen och de var riktigt äckliga! Worldclass är till för den som har tröttnat på svettiga, äckliga lokaler med gamla maskiner. Jag såg den tidigare kommentaren här och ja,smaken är som baken. Att det här gymet inte får full poäng av mig är för att jag saknar bra stepmaskiner. Det här är inget kroppsbyggargym som Delta, men riktigt bra för mig vill ha snyggt, fräscht och moderna maskiner samt många fria vikter och pass.
  gillar detta
    2011-10-11
  Kevin: Det är ju uppenbart att du antingen jobbar på World class döbelnsgatan eller fått betalt av dom för att skriva ditt inlägg här...
 • Kevin
  Kevin skrev om World Class Döbelnsgatan
  VARNING! Bli inte medlem här! Stor besvikelse för mig. Jag trodde World Class var i klass med Sats, men deras Nautilus-maskiner är USLA. Framförallt är benmaskinerna oerhört dåliga och ger obefintlig muskelkontakt. Man vill bara börja gråta när man tränar pga all frustration av att inte kunna träna ordentligt med deras maskiner. Tränade på Sats Odenplan häromdagen, och har GROV träningsvärk i lår, hamstrings, rumpa och vader idag. Detta är omöjligt att uppnå för mig på World Class. De verkar fokusera mer på att det ska se fint ut, istället för att erbjuda bra utrustning. Dessutom är personalen väldigt otrevlig och arrogant. Dom vägrar låna ut vare sig hänglås eller ögonskydd till solariumet. Kan inte rekommendera detta gym till någon som är seriös med sin träning. Ska börja på Sats, Delta gym eller Friskis igen såfort mitt avtal löpt ut! World Class Döbelnsgatan är nog det SÄMSTA gymmet jag någonsin tränat på alla kategorier. Väntar bara på att bindningstiden skall gå ut, så jag kan komma bort från eländet. Känns som jag är fast i en hemsk mardröm. Vill bara bort från World Class, fort fort fort!!!!
  anna l gillar detta
    2011-07-29
  anna l: Gud ja, vet hur det känns!
Kategorier