Alla kategorier Gym Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan World Class Döbelnsgatan

World Class Döbelnsgatan

Döbelnsgatan 58, 113 52 Stockholm — Visa karta

1.8 i betyg av 4 rekommendationer
Gym
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 152 rekommendationer
Klasrovägen 23A, 19149, SOLLENTUNA
Pinocchio Massage & Friskvård
Nina A:
Proffsigt och bra priser Trevligt bemötande

Företag inom gym nära World Class Döbelnsgatan:

Adolf Fredriks Fysiocenter

Adolf Fredriks Fysiocenter

484 recos
Drottninggatan 114, STOCKHOLM
ADOLF FREDRIKS FYSIOCENTER erbjuder behandling, träning och företagshälsa. Här ... Läs mer ›
Adolf Fredriks Fysiocenter
Regina A:
Har fått otroligt bra hjälp och det är extremt trevlig personal som lyssnar och hjälper
PT Konsulterna

PT Konsulterna

77 recos
Hälsingegatan 5, STOCKHOLM
PT Konsulterna
Kersin S:
Professionellt bemötande, levererar både i kunskap och behovsanpassad service. Mille ser hela människans behov i träning, både för kropp och...
Stockholm Kickboxning

Stockholm Kickboxning

61 recos
Gästrikegatan 5, Stockholm
Utsedd till Sveriges bästa klubb flera år i rad av Svenska Kickboxningsförbundet... Läs mer ›
Stockholm Kickboxning
Olivia E:
Fantastiska tränare, superduktig administratörer och verkligen ett drivet och ambitiöst team som leder hela Stockholm Kickboxning. Jag trivd...
Balance Training - City

Balance Training - City

6 recos
Lästmakargatan 10, STOCKHOLM
Den som trivs mår bra och stannar. Vårt mål är att din träning ska vara en själv... Läs mer ›
Balance Training - City
Stefan J:
Enormt bra bemötande på alla sätt och vis och enormt fräsht i träningslokalen och dushar. Kan varmt rekommenderas. Sedan att även deras klas...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 4 kunder tycker om World Class Döbelnsgatan

 • anna l
  anna l skrev om World Class Döbelnsgatan
  Var på resa utanför landet men hade ett gymkort, betalade 299:- /mån i 18 månader. Hade skrivit upp mig på 24 månader fast träningsabonnemang och jag förstår att då kan jag inte bara frysa kortet. Men efter att ha betalat så mycket utan att ha vart där så frågar jag om jag kan få frysa kortet då jag är gravid och har 4 mån kvar till förlossningen och är fortf. inte i sverige. NEJ svarar man och ber mig återvända till en svensk läkare för intyg för att på så sätt kunna frysa kortet!! (??) ALDRIG mer säger, var supernöjd med maskinerna etc. men att personalen beter sig som de gör är inte OK! Jag betalar fortfarande av ett kort som endast använts i 2 månader! Kommer nog aldrig mer sätta en fot på detta gym.
  Kevin gillar detta
 • Viktoria E
  Viktoria E skrev om World Class Döbelnsgatan
  Stor besvikelse på detta gym. Personalen i receptionen (undantag för ett fåtal) är mer intresserade av att prata med kompisar och sola än att ge service.

  Omklädningsrummen är trånga och har alldeles för få skåp.

  Klasserna har väldigt varierande kvalité, har varit med om att instruktörer inte alls dyker upp (!), dyker upp försent, inte presenterar sig och är arroganta. Ska man bedriva ett gym med seriösa klasser skall instruktörerna kunna hålla takten till musiken och kunna räkna jämna åttor.
  gillar detta
 • Caroline K
  Caroline K skrev om World Class Döbelnsgatan
  Jättefräscht gym med trevlig personal. Jag har tidigare tränat på Delta, Sats odenplan, Kungsholmen och de var riktigt äckliga! Worldclass är till för den som har tröttnat på svettiga, äckliga lokaler med gamla maskiner. Jag såg den tidigare kommentaren här och ja,smaken är som baken. Att det här gymet inte får full poäng av mig är för att jag saknar bra stepmaskiner. Det här är inget kroppsbyggargym som Delta, men riktigt bra för mig vill ha snyggt, fräscht och moderna maskiner samt många fria vikter och pass.
  gillar detta
 • Kevin
  Kevin skrev om World Class Döbelnsgatan
  VARNING! Bli inte medlem här! Stor besvikelse för mig. Jag trodde World Class var i klass med Sats, men deras Nautilus-maskiner är USLA. Framförallt är benmaskinerna oerhört dåliga och ger obefintlig muskelkontakt. Man vill bara börja gråta när man tränar pga all frustration av att inte kunna träna ordentligt med deras maskiner. Tränade på Sats Odenplan häromdagen, och har GROV träningsvärk i lår, hamstrings, rumpa och vader idag. Detta är omöjligt att uppnå för mig på World Class. De verkar fokusera mer på att det ska se fint ut, istället för att erbjuda bra utrustning. Dessutom är personalen väldigt otrevlig och arrogant. Dom vägrar låna ut vare sig hänglås eller ögonskydd till solariumet. Kan inte rekommendera detta gym till någon som är seriös med sin träning. Ska börja på Sats, Delta gym eller Friskis igen såfort mitt avtal löpt ut! World Class Döbelnsgatan är nog det SÄMSTA gymmet jag någonsin tränat på alla kategorier. Väntar bara på att bindningstiden skall gå ut, så jag kan komma bort från eländet. Känns som jag är fast i en hemsk mardröm. Vill bara bort från World Class, fort fort fort!!!!
  anna l gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Döbelnsgatan 58, 113 52 Stockholm
Kategorier