Yogama

• Badge2025
5.0

18 omdömen om Yogama

Rebecca L

Yogama och Marika är mycket kunnig inom sitt område som hon lär ut på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Marika har varit med mig från start som nybörjare och genom hela min yogaresa på över 4 år nu. Asthangayogan har hjälp mig att bygga upp min styrka, balans och stabilitet som jag vill ska fortsätta vara en del av min vardag genom livet.

Svar från Yogama

Tack så mycket för dina värmande ord Rebecca. Det betyder mycket att få följa din yogaresa och se hur Ashtangayogan har stärkt dig både fysiskt och mentalt. Jag ser fram emot att fortsätta dela yogan med dig framöver.

Mizan Y
Skrev om Yogama

Jag känner mig lugn och vill ha en rofylld plats där jag kan få mer tid för mig själv.

Svar från Yogama

Tack för dina fina ord Mizan. Det gläder mig att höra att du känner dig lugn och att du uppskattar den rofyllda platsen. Du är alltid välkommen att ge dig själv egentid hos Yogama.

Siri Ö
Skrev om Yogama

Marika är väldigt inkännande och öppen för allas yoga upplevelser och behov. Har yogat under många år men alltid varit tveksam till ashtanga då jag har erfarenhet från väldigt dogmatiska lärare, vilket inte är min stil. Marika är inte det utan anpassar yogan efter personen, inte tvärtom. Yogan känns personligt anpassad och kravlös :)

Svar från Yogama

Tack för dina fina ord Siri! Det gläder mig att du känner att Ashtangan här får vara mjuk, anpassad och fri från dogmer. För mig är det viktigt att yogan möter varje individ där den är. Att den ska vara en plats där du kan utforska och utvecklas i din egen takt och åt ditt eget håll. Det värmer att höra att yogan känns kravlös och personlig! Vi ses på mattan!

Susanne R

Jag har deltagit i Ashtanga för nybörjare och därefter på fortsättningskurs under 4 terminer. Jag har i kursen fått mycket bra grunder för att successivt kunna fördjupa min praktik i den takt som passar mig och min kropp, undervisningen är tillåtande och deltagarna uppmärksammas utifrån den nivå de befinner sig. Jag rekommenderar varmt kursen, Marika är en mycket pedagogisk yogalärare och förmedlar sin kunskap på ett okomplicerat sätt. Yogalokalen är mysig och trivsam.

Svar från Yogama

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder mig verkligen att du har haft en positiv upplevelse av både nybörjarkursen och fortsättningskurserna. Att kunna anpassa och fördjupa sin praktik i sin egen takt är något jag värdesätter mycket, och det känns så bra att höra att du känt dig stöttad och uppmärksammad under din resa. Det betyder också mycket att du uppskattar undervisningen och lokalen! Jag ser fram emot att fortsätta praktisera och utvecklas tillsammans.

Elin F
Skrev om Yogama

Mjukt och välkomnande. Utmärkt!

Svar från Yogama

Stort tack för din fina feedback! Jag är så glad att du upplevde yoga i en mjuk och välkomnande atmosfär. Det betyder mycket för mig att skapa en plats där alla känner sig trygga och kan utvecklas. Ser fram emot att ses snart igen!

Amanda M
Skrev om Yogama

Personligt och tryggt. Hon hjälper en att individuellt utveckla sin yogapraktik.

Svar från Yogama

Tack för din fina recension Amanda! Det gläder mig att du känner dig sedd och får utvecklas på ditt eget sätt i yogapraktiken. För mig är det viktigt att yoga får vara något som känns bra i kroppen – både på och utanför mattan. Ser fram emot att fortsätta utforska rörelse och närvaro tillsammans!

Ella F
Skrev om Yogama

Jag tycker om lugnet i Marikas yogastudio och Marikas inställning till yogan. Hon är en rörelse-och/eller kroppsnörd; vilket gör att hennes yoga alltid utgår från att kroppen ska bli starkare, smidigare, bättre och framförallt skönare - inte att en yogarörelse ska göras på ett visst ”yoga-rätt” sätt. Man får vara i sin egen kropp på ett nytt, uppväckande sätt. Jag uppskattar verkligen just denna fördjupning. Man tar sedan med sig detta ut i det vardagliga, och in i andra träningspass också. Jag rekommenderar starkt att man går på Yogama ett tag -eller tills vidare :)

Svar från Yogama

Tack så mycket för dina fina ord Ella! Det betyder mycket att du uppskattar mitt sätt att undervisa och att yogan får vara en upptäcktsresa snarare än en checklista av rätt eller fel. Att höra att du tar med dig rörelseglädjen även utanför yogamattan gör mig extra glad! Hoppas vi ses snart igen.

Maartje K

Yogama är mycket bra för kroppen och hjärnan. Marika lyckats att kreera en lung och trygg miljö för återhämtning.

Svar från Yogama

Tack för din fina recension Maartje! Det gläder mig att du upplever dina stunder med Yogama som givande både för kroppen och hjärnan. Att skapa en lugn och trygg miljö för återhämtning är något jag värderar högt, så det betyder mycket att du känner det. Ser fram emot att fortsätta utforska dessa helande verktyg tillsammans :)

Trina D
Skrev om Yogama

Fantastisk yogainstruktör! Marika leder små klasser där du får personlig feedback, instruktioner och värdefulla tips. Hon är expert på att hjälpa dig utmana både dig själv och din kropp, samtidigt som hon ser till att du tar hand om den på bästa sätt. Tack vare henne har jag lärt mig hur jag kan röra min kropp för att få ut maximalt av min träning – och samtidigt förebygga skador och främja läkning.

Svar från Yogama

Stort tack för dina varma ord Trina! Det betyder mycket att höra att du uppskattar den personliga feedbacken och vägledningen i yogan. Att hitta balansen mellan att utmana sig själv och samtidigt ta hand om kroppen är så värdefullt, och jag är så glad att du har fått med dig det från våra yogastunder tillsammans. Ser fram emot att fortsätta följa din utveckling på mattan :)

Anna M
Skrev om Yogama

Yogama har fantastiskt koncept att ta med sig olika individer i den underbara resan genom yoga världen. Det finns inget ”måste”. Man känner efter sin egen kropp och gör övningar enligt egen förmåga samtidigt som det finns tydlig och ständig utveckling.

Svar från Yogama

Tack för dina fina ord Anna! Det gläder mig att du uppskattar yogaresan hos Yogama och känner att du kan lyssna in din kropp utan måsten. För mig är det viktigt att skapa en plats där alla kan utvecklas i sin egen takt och samtidigt känna trygghet i rörelserna. Ser fram emot att fortsätta denna yogaresa med dig :)

Maria J
Skrev om Yogama

I en varm, personlig miljö blir man kunnigt och tryggt lotsad genom passen.

Svar från Yogama

Tack för din fina recension Maria! Det gläder mig att du känner dig trygg och väl omhändertagen hos mig. För mig är det viktigt att skapa en varm och personlig miljö där alla kan utvecklas i sin egen takt. Ser fram emot att ses på mattan igen :)

Linda F
Skrev om Yogama

Marika är en mycket kunnig instruktör som lär ut med värme, humor och stor kunskap. Jag upplever att hon också är väldigt duktig på att anpassa rörelserna så att de passar allas unika förutsättningar. Jag har yogat för henne i många år och kan varmt rekommendera henne, oavsett vilken nivå man befinner sig på.

Svar från Yogama

Tack snälla Linda för dina fina ord! Det betyder mycket att höra att du uppskattar både värmen, humorn och anpassningarna. Det är precis så jag vill att yogan ska kännas. Det har varit en glädje att få följa dig på mattan genom åren, och jag ser fram emot många fler yogastunder tillsammans!

Ann T
Skrev om Yogama

Att yoga med Yogama går inte att jämföra med någon annan yoga jag provat. Marika ser verkligen varje individ och hon ser till att vid behov anpassa rörelserna. Kombinationen av att utföra ashtanga yoga, som är fysiskt krävande, en gång i veckan och somatic yoga nidra, som är mentalt och fysiskt avslappnande, en gång i veckan är ett helt perfekt upplägg. Jag vill varmt rekommendera att prova på att yoga med Yogama.

Svar från Yogama

Stort tack för dina fina ord Ann! Det är verkligen glädjande att höra hur du uppskattar kombon av den dynamiska Ashtangayogan och den återhämtande Somatics + Yoga Nidra. Jag håller med dig den kombinationen kan verkligen ge en fantastisk balans. Jag själv kan inte vara utan den. Det betyder mycket för mig att du känner dig sedd och att du uppskattar att få anpassningar efter dina behov. Ser fram emot att fortsätta yoga tillsammans:)

Burbuqe B

Mycket bra upplevelse,atmosfär,bemötande med lite humo

Svar från Yogama

Tack för dina värmande ord Burbuqe! Det värmer mig att höra att du uppskattar atmosfären och bemötandet. Kul att du även uppskattar min humor ;). Ser fram emot fler stunder på mattan med dig!

Linda F
Skrev om Yogama

Har gått på somatics+niddra som förut var soft flow yoga i många år nu. Har fått lär mig att lyssna på min kropp att gör mindre rörelser som kan vara bättre än stora. Även att andas med hela kroppen lugnar nervsystemet och gör att man känner mindre stress mer närvarande i sig själv och kan ta in sin omgivning på ett bättre sätt.

Svar från Yogama

Tack för din fina recension Linda :) Jag är så tacksam att jag har fått följa dig på din resa genom åren. Jag kan minnas de stunder då du delat med dig av hur du har hittat nya platser i din kropp och fått en ökad förståelse för din kropp och soma över tid. Jag ser fram emot att fortsätta denna resa med dig!

Per F
Skrev om Yogama

Miljön gör att jag känner mig trygg, välkommen och öppen. Yoga är bra ;-)

Svar från Yogama

Tack för din fina recension! Det gläder mig att du känner dig trygg och välkommen – det är precis den känslan jag vill skapa i mina klasser. Och ja, yoga är verkligen fantastiskt! 😊🙏

Anna N
Skrev om Yogama

Proffsigt, ödmjukt och vänligt bemötande. Har gått på ashtanga yoga i flera år nu och det har varit mycket berikande för mig både kroppsligt och själsligt. Och hjälpt mig att koppla ihop kropp och själ.

Svar från Yogama

Tack så mycket för dina fina ord! Det betyder mycket att höra hur yogan har berikat dig både kroppsligt och själsligt. Att få följa din utveckling genom åren har varit en glädje, och jag är så tacksam för förtroendet. Ser fram emot att fortsätta dela yogaresan med dig!

Maria O
Skrev om Yogama

Att börja yoga med Marika är den Bästa investeringen jag någonsin gjort för mig själv.

Svar från Yogama

Så fint att höra, Maria! Jag minns så väl när du började hos mig, och vilken fantastisk utveckling du har gjort. Det har varit en glädje att få följa din resa, och jag är så tacksam att du hittade till mig. Det bästa med mitt arbete som yogalärare är just att få vara med och finnas som stöd på någons yogaresa. Tack för ditt fina omdöme!"