Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Zara Sverige AB
skrev om Zara Sverige AB
Ger butiken noll i betyg pga deras otroligt dåliga vilja att hitta en lösning till att bevilja en retur m öppet köp pga smutsigt kvitto.
Kontakten med manager och annan personal därefter för att vädja till en bättre lösning, var helt utan någon som helst serviceinriktning eller visad vilja att hjälpa eller föreslå någon lösning alls, trots att kvittot fanns, men QR - koden fungerade tyvärr ej.
Tycker att man som butik och om man är rädd om sina kunder naturligtvis kan hitta en lösning till detta då det är så tydligt att jackan var köpt på just den butiken, alla lappar fanns kvar på jackan samt att med kvittot samt styrkandet med uttag på kontot kunde visa upp. Såå besviken! Vi kommer aldrig sätta vår fot i de butikerna mer! Välj affärer med bättre syn på kunder och kundservice ! -
skrev om Zara Sverige AB
Ohjälpsam och bitchig personal. Kom igen! Ni har handelsavtal och tjänar lika mkt som dem på Ica. Så sluta tro er så jävla mkt. Ert jobb är att sälja, sälja gör man genom att vara tillmötesgående, dvs TREVLIG OCH HJÄLPSAM. Urk Urk Urk va dålig service det är!
skrev om Zara Sverige AB
Otrevlig personal och hämsk och otrevlig Store manager i Zara Arkaden . Aldrig mer handla där.
skrev om Zara Sverige AB
Jag tycker att Zara är duktiga på att bidra till det senaste modet och samtidigt hjälper sina kunder på ett ytterst professionellt sätt.
skrev om Zara Sverige AB
Mycket bra och trendiga kläder till ett klart vettigt pris. Personalen är dock aningen påstridiga. En stor fördel är läget, butiken ligger precis i stadskärnan.