Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

• BadgeElevenYears
2 377

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge! Vi är nummer ett i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag. Vare sig du letar efter en villa, lägenhet eller en liten sommarstuga vid fina Dalälven kan du kontakta oss. Vår mäklarkedja är rikstäckande, och vi har full koll både på mäklarbranschen och på Borlängetrakten....

2377 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Sedan starten hos Reco 2016

Emil Niklas Erik B
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Esgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Borlänge

Jag kan varmt rekommendera min mäklare. Från första kontakten till avslutad affär har allt skötts på ett professionellt, engagerat och tryggt sätt. Kommunikation, tillgänglighet och kunskap har varit i toppklass, och jag har hela tiden känt mig väl omhändertagen. Ett stort tack för ett fantastiskt arbete!

Per B
Köpte sitt hus med hjälp av Hannah Esgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Borlänge

Trevlig och kompetent på ett fint avvägt sätt i hela affären.

Feras A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hagalund

Jag är väldigt nöjd med mäklarens insats och skulle varmt rekommendera henne.Mäklaren var professionell, trevlig, engagerad och alltid lätt att få kontakt med. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela försäljningen. Mäklaren var tydlig, hjälpsam och lyhörd för mina önskemål. Allt sköttes på ett smidigt och professionellt sätt, och jag uppskattade verkligen det fina bemötandet och engagemanget. Jag är jättenöjd med hela processen och ger därför högsta betyg, 5 av 5.

Adam O
Sålde sitt hus med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Karolina är en bra mäklare. Hon är väldigt trevlig, kunnig och professionell. Det kändes som att hon i perioder hade väldigt mycket att göra men hon gjorde ändå ett bra jobb och vi är nöjda med utfallet!

Svar från Karolina Kempe

Vad härligt att ni känner er nöjda. Det har varit väldigt roligt att arbeta med er försäljning och fantastiskt att vi i denna marknad kom till budgivning som sträckte sig förbi era förväntningar. Lycka till framöver!

Damla Yudzhel D
Skrev om Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Vi är otroligt nöjda med Pia som mäklare! Hon har varit professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen. Vi har alltid känt oss trygga och väl omhändertagna, och Pia har varit snabb på att svara på våra frågor och hållit oss uppdaterade hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Pia till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare! 🥰

Mats E
Övre Tjärna

Glad och positiv. Ville att allt skulle bli så bra som möjligt. På hugget!!!

Taher Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hagalund

10/10 lätt att arbeta med, hjälpsam och mycket tydlig i sitt arbete.

Svar från Karolina Kempe

Tack för fint omdöme! Hoppas ni ska trivas i lägenheten :)!

Jan G
Vikmanshyttan

Trevlig kunnig bra beskrivet av allt lätt att tala med. 10/10

Tenho M
Vikmanshyttan

Trevlig, kunnig och professionell.

Liam H
Forssa

Väldigt nöjda med hela processen! Professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med från start till mål. Allt gick smidigt och vi fick lägenheten såld snabbt, vilket vi verkligen uppskattade. Vi kände oss trygga genom hela försäljningen och kan varmt rekommendera vidare!

Madelen H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ludvig Löfgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylle

Ludvig är duktig och pålitlig. Snabb kontakt och återkoppling.

Peter G
Sålde sitt hus med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Nedre Tjärna

Väldigt trevlig, kunnig och ambitiös människa. Duktig på att hitta matcha sin kundbas med vad vi kunde erbjuda. När hon väl fick vittring på att kunna avsluta affären skedde det utan dröjsmål.

Svar från Pia Rydén

Tack bästa PG för din fina rekommendation. Nöjet har verkligen varit på min sida. Det var en fröjd att sälja erat fina och STORA hus, haha. Stort lycka till i Skåne och ni är varmt välkomna hit (hem) igen.

Göran M
Kvarnsveden

Pia är en engagerad mäklare som ser till kundens bästa. Hon är mycket trevlig och alltid tillgänglig. Vi har haft god kommunikation med snabb återkoppling vilket ingav oss ett gott förtroende för henne. Vi kan varmt rekommendera Pia till andra för en lyckad försäljning.

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Göran för en så fin rekommendation. Är oerhört tacksam att jag fick vara med på din och Barbros resa i både försäljning och bostadsköp. Önskar er stort lycka till med allt, vi ses snart. Stor kram!

Magdalena G
Köpte sitt hus med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Kvarnsveden

Förtroendeingivande, noggrann, glad och trevlig

Svar från Pia Rydén

Tack för en fin reco Magdalena, tvekar inte en sekund på att ni kommer trivas i det här fina huset!!

Anne-Marie O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Skräddarbacken

Från första sekunden klickade det! Fick förtroende för Pia direkt, proffsigt bemötande, engagerad, aktiv men på en lagom nivå, och superduktig på att läsa mig som kund. Underbar humor. Välj Pia!

Svar från Pia Rydén

Det sa verkligen klick Ami! :) Är så glad att du hittade ditt nya hem tillsammans med mig. Tack för förtroendet, vi ses snart igen. Stort grattis än en gång!

Monica E
Skräddarbacken

Pia är en mycket engagerad och social mäklare. Hon är noga med att ta reda på vad vi som kund vill och önskar. Återkopplar hela tiden under processen. Försäljningen gick mycket snabbt och vi är mycket nöjda med affären. Rekommenderas varmt!

Svar från Pia Rydén

Tusen tack för en så fin rekommendation och vilken pang-affär vi fick till Monica! Snabbt, smidigt och bättre pris! Kan inte bli bättre. Vi ses snart igen, stor kram!

Dan E
Mjälga/Årby

Engagerad över att jag ville att hon skulle ordna försäljningen. Vi hade ett mål att sälja 1 sep, vi sålde 8 sep så detta var mycket bra jobbat. Karolina är duktig och väldigt engagerad i jobbet. Hon kan varmt rekomenderas !

Elvis J
Köpte sitt hus med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Medväga

Karolina har ett väldigt fint bemötande med bra koll. Otroligt flexibel, hjälpsam och lösningsfokuserad. Uppfattas som neutral och professionell med viljan att hjälpa oss att hitta vårt hem. Vi ser fram emot tillträdelse!

Svar från Karolina Kempe

Tack för fina ord, Elvis. Det är så roligt att ni ska få flytta in i ert drömhus och fortsätta smida framtida planer tillsammans.

Maja E
Islingby

Vi är otroligt nöjda! Lyhörd, tydlig och rak med en fantastisk kommunikation genom hela processen. Vi kände oss trygga och kunde lita på henne fullt ut. Rekommenderas varmt!

Svar från Pia Rydén

Käraste Maja, tack för förtroendet att sälja erat oerhört vackra hus. Är så glad för er skull att ni ska få påbörja en helt ny resa nu, lova att jag får komma och kika när allt är klart. TACK!

Ona L
Islingby

Många mäklare kan upplevas för på eller försöker försköna verkligen. Pia är verkligen inte en sån mäklare. Hennes engagemang upplevdes genuint och hennes positivitet bidrog till en härlig stämning på visningen. Rätt person på rätt plats helt enkelt. Utöver detta tog hon sig tid att förklara processen i husköpet så att man förstod och svarade på frågor som uppstod längs vägen.

Svar från Pia Rydén

Åh Ona, alltså ni har köpt ett så fint hus! Tack för att jag fick vara med på er hus-resa och tack för en så fin rekommendation. Stort lycka till! Är helt övertygad om att ni kommer att trivas.

Inger B
Romme

Hon är en duktig och engagerad tjej. Man får förtroende för henne.Det är lätt att prata och diskutera med henne.

Svar från Pia Rydén

Tack för en jättefin rekommendation Inger. Nöjet har helt och hållet varit på min sida! Vi ses nästa vecka :)

Mika I
Köpte sin stuga med hjälp av Hannah Esgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Daniels Hage

Mycket bra bemötande, fick bra information om fastigheten. Svarade snabbt på min frågor på både mail och sms. Helhetsintrycket är mycket bra, rekommenderas varmt.

Yekealo G
Kvarnsveden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är otroligt nöjd med Pias. insats. Väldigt professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Kommunikationen fungerade utmärkt och jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål. Pia var alltid tillgänglig, tydlig och gjorde det lilla extra för att allt skulle gå så smidigt som möjligt. Kan varmt rekommendera Pia till alla som söker en seriös, kompetent och engagerad person! En mäklare som verkligen levererar – stort tack för all hjälp och engagemang! ⭐️

Svar från Pia Rydén

Bästa Yekealo, är så glad att ni hittade ett drömhem och att jag fick vara med på resan. Tack för ett otroligt fint omdöme. Stort lycka till med allt, vi ses snart igen! :)

Mattias M
Stora Skedvi

Genomsnäll och hjälpsam och professionell! Allt har gått super bra och enkelt!

Pernilla J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hannah Esgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Hedemora

Inlyssnande och tydlig. Jättebra, allt har känts tryggt med Hannah!

Daniel H
Hagalund

Väldigt bra bemötande och proffsig!

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Daniel, så roligt att jag fick förtroendet och att det gick så snabbt och smidigt med försäljningen. Nu ska vi hitta erat drömhus! :)

Johan N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Buskåker

Bra kommunikation, proffsig och kunnig - rekommenderas starkt!

Isa H
Hagalund

Gjorde ett bra jobb och fick lägenheten såld på nolltid.

Jonas K
Hagalund

Pia gav sitt yttersta i en hård marknad. Visningsdatum efter visningsdatum, hon kom med idéer för att underlätta säljandet av min lägenhet. Otroligt driven kvinna och mäklare. Tusen tack för ditt engagemang!

Svar från Pia Rydén

Bästa Jonas, som vi har kämpat! :) I en tuff marknad på framför allt 2:or lyckades vi. Stort lycka till med vad som komma skall för er. Hoppas våra vägar korsas i framtiden.

Karl-Ludwig S
Köpte sitt hus med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mats Knuts

Bra kommunikation. Bra att bolla frågor med. Mycket bra förmedlat. Lyhörd. Toppen!

Lina O
Repbäcken

Vi har varit otroligt nöjda med Pias arbete både med försäljning och köp av nytt boende. Bra och lyhörd kommunikation! Alltid med ett leende på läpparna! Kan verkligen rekommendera Pia!

Svar från Pia Rydén

Finaste Lina, tusen tack för en så fin rekommendation! Nöjet har verkligen varit på min sida, att få sälja erat fina hus och sedan ha förmånen att sälja det nya till er. Oj vad jag tror ni kommer att trivas! Vi ses snart igen och tack för förtroendet!

Jörgen L
Köpte sitt hus med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylletäppan

Mycket påläst om objektet ifråga Och trevligt bemötande.

Lwin P
Köpte sin lägenhet med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylletäppan

Responsive and well prepared. She takes time to show around the corner of the apartment and basement which is not quite common with other brokers that I have experienced before.

Michaela S
Hedemora

En väldigt tillmötesgående och trevlig kvinna. Allt har gått jättesmidigt och Hannah har varit väldigt bra! Hon fixade visningar till två bostäder som inte ens låg ute riktigt än. Allting inom en och samma vecka. Det har varit lätt att hålla kontakten då Hannah alltid var snabb att svara. Riktigt bra mäklare som jag varmt rekommenderar till andra.

Jimmy E
Hedemora

Det fungerade mycket bra vid visning samt köp

Ing-Britt L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylle

Karolina jobbade proffsigt och med engagemang med försäljningen . Hon ingav förtroende och hade kunskap och kompetens att genomföra försäljningen.

Svar från Karolina Kempe

Tack snälla för fina ord - ser fram emot fortsatt samarbete.

Evelina L
Hagalund

Väldigt trevlig mäklare, som ger ett positivt intryck, samtidigt som hon är lösningsfokuserad och har gett bra råd, och massa stöd under hela processen.

Svar från Karolina Kempe

Tack Evelina och så roligt att du har köpt denna fina lägenhet - kommer bli perfekt för dig! Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Linus L
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Sålde lägenhet via My och köpte hus via Pia. Vi är väldigt nöjda, då processen gick väldigt snabbt. Nu hinner vi få hela flytten gjord långt innan vintern, vilket vi aldrig trodde skulle ske.

Lukas H
Borlänge

Bra och trevligt bemötande genom hela processen.

Svar från Pia Rydén

Tack Lukas för att jag fick vara med på er bostadsresa, ni har verkligen hittat ett panghus! :) Stort lycka till med allt och tveka inte att höra av er i framtiden.

Barbro M
Musikanten

Pia är en ambitiös mäklare som ser till kundens bästa. Lyhörd för vårt önskemål, som hon med stort engagemang löste snabbt. Vi kände oss trygga och kan varmt rekommendera henne!

Svar från Pia Rydén

Fina Barbro, tusen tack för ett så fint omdöme! Nöjet är på min sida att få vara med och dels förmedla erat fina hus och även hitta rätt bostad till er. Vi ses snart igen!

Anna B
Musikanten

Toppenbra. Så fin hjälp har vi fått. Kunnig och engagerad.

Svar från Pia Rydén

Stort tack Anna för förtroendet att förmedla eran otroligt fina lägenhet!

Thomas A
Mjälga/Årby

Pia var full av energi och hjälpsam och proffsig under hela processen. Vi hade höga förväntningar och hon levde verkligen upp till dem! Väldigt nöjda!

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Thomas för att jag fick förtroendet att sälja erat fantastiska hus! Från första stund jag träffade er och klev in i huset har jag uppskattat varje sekund. Stort lycka till i framtiden och hoppas våra vägar korsas igen.

Magnus M
Sålde sitt hus med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Forssa

My är en helt fantastisk och genuin mäklare. Alltid smidig kommunikation och lyhörd utan att vara för på. Vi är toppennöjda med My och skulle utan tvekan använda henne igen!

Svar från My Dahling

Tusen tack för de fina orden! =) Jag hjälper gärna till i framtiden också, bara att säga till!

Susanna M
Forssa

Vi är väldigt nöjda med My. Hon har varit toppen hela processen igenom!

Svar från My Dahling

Tack fina du, för dina fina ord! Nu ser vi fram emot husbygge! =)

Birgitta Irene N
Skräddarbacken

Har mycket bra referenser ang Pia Rydén.Kände mig så lugn o trygg med henne som mäklare.Hon gav mig hela tiden uppdateringar runt min försäljning o gav mig hopp om att vi skulle få mitt hus sålt.👍👍Bästa betyg till henne.!

Svar från Pia Rydén

Gittan, tack så hemskt mycket för förtroendet att sälja ditt hus som ni har skapat. Du är en helt fantastiskt människa och jag önskar dig all lycka i framtiden. Tack och hoppas vi ses igen!

Niclas E
Gylletäppan

Top notch från första bemötandet till kontraktsskrivningen. Pia förstod våra behov, agerade snabbt och var tydlig, engagerad och professionell genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och ger henne högsta betyg.

Svar från Pia Rydén

Tusen tack bästa Niclas för en sån fin rekommendation och TACK för förtroendet! Det blev verkligen en lyckad försäljning!

Ronja R
Gylletäppan

Proffsig mäklare och genuint hjälpsam med fantastisk positiv energi! Så tacksam

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Ronja för att jag fick vara med på er bostadsresa, stort stort lycka till i framtiden och hoppas ni ska trivas!

Benita E
Gylletäppan

Levererar service i världsklass! :)

Svar från Pia Rydén

Tack så hemskt mycket för förtroendet och att jag fick äran att sälja erat fina hus!! Vilken lyckad försäljning det blev!

Elia D
Bullermyren

Trevlig, hjälpsam och kunnig .

Magnus A
Spraxkya

Trevlig och professionell. Bra på att kommunicera och ge information om läget

Svar från Pia Rydén

Tack snälla Magnus för ett så fint omdöme. Nöjet har helt varit på min sida och oj vilket fint hus ni har byggt. Stort lycka till i framtiden!