Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

• BadgeTenYears
2 021

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge! Vi är nummer ett i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag. Vare sig du letar efter en villa, lägenhet eller en liten sommarstuga vid fina Dalälven kan du kontakta oss. Vår mäklarkedja är rikstäckande, och vi har full koll både på mäklarbranschen och på Borlängetrakten....

2021 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Sedan starten hos Reco 2016

Visar 2021 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Hanna B
Sålde sitt hus med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylletäppan

Sveriges bästa mäklare! Hon ger aldrig upp! Går det segt så får man Hjälp med nya idéer på vad man kan ändra så de ska bli sålt! Kommer välja My igen.

Sandra S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hagalund

Kunnig, trevlig och genuin! Den "enklaste" mäklaren jag någonsin haft att göra med. Rekommenderar Pia alla dagar i veckan!

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Sandra för en så fin rekommendation, det värmer! Är så imponerad av ditt driv och det där kommer bli så bra, kommer gärna ut och värderar när det är dags! Stort lycka till! :)

Thomas F
Sålde sitt hus med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Pia har varit super bra , alltid trevlig ,glad , och tillgänglig . Pia rekommenderas starkt.

Svar från Pia Rydén

Tack Thomas, tack för förtroendet och alla roliga samtal och skratt! Hälsa grannen över sjön :)

Sara M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylle

Otroligt proffsig mäklare. Lugn, lyhörd, trygg och med glimten i ögat. Pia känns genuin och har gjort sitt yttersta för oss i vår försäljning. Alltid ett nöje att samtala med henne. Skulle rekommendera alla som går i köp- och/eller säljtankar att kontakta Pia på SvenskFast! Tack vare Pia gick vår dröm om husköp i uppfyllelse.

Svar från Pia Rydén

Sara, jag är så otroligt glad att jag har fått varit en del av er husresa! Tack för förtroendet och jag har uppskattat alla våra fina samtal från första gången jag var hos er. Tveka inte att höra av er i framtiden om ni vill ha hjälp med något. Stort lycka till!

Doris B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Centrum

Supernöjd!!!! Trevligt bemötande och förtroendeingivande !!

Bo F
Sålde sin lägenhet med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Dagny

Trevlig, kunnig, driftig säljer många objekt

Kajsa Britt S
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Allernäs en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hytting

Engagerad och driven, bra kommunikation - hon uppdaterade mig i alla steg och händelser direkt.

Ann-Cathrin L
Sålde sitt hus med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Mikael är otroligt trevlig & är proffsig, kommer att tipsa om Mikael till vänner som eventuellt ska sälja, bättre mäklare får man inte tag i !!

Warittha K
Köpte sin lägenhet med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylletäppan

Finns tillgänglig och hjälper hela vägen med bostads - försäljning och -köpet.

Svar från My Dahling

Haha, ja, tänk att du sprang på mitt kontor två ggr i rad för att skriva kontrakt på både hus och lägenhet! Du är alltid välkommen tillbaks! =)

Stefan G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Förtroendeingivande och duktig på att förmedla information på ett bra sätt.

Svar från Karolina Kempe

Tack Stefan - så roligt att vi har hittat en bra lösning och att du i lugn och ro kan söka dig till det område du siktat på. Det kommer att bli toppen!

Ann-Mari A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Mycket proffsigt bemötande. Kändes tryggt och att jag kunde lita på henne. Klar och tydlig.

Johan E
Borlänge

Engagerad och kunnig. Bra dialog och hög tillgänglighet som sammantaget gav en trygghet i bostadsaffären.

Odd Conny Sigvard F
Åselby

Hon har varit energisk.kunnig och positiv. Jag skulle rekommendera henne till andra säljare

Svar från My Dahling

Tusen tack, Conny! Jag älskar att du läste på om mig, lät mig ta hand om affären din och att jag levde upp till dina förväntningar! =)

Marcus L
Köpte sitt hus med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Skräddarbacken

Trevlig och hjälpsam. Enkel att få tag i och snabb smidig affär. Bara positiv upplevelse.

Svar från My Dahling

Så kul, Marcus, att det blir ni som köper det fina huset i Skräddarbacken! =) Ni och lilla bebis kommer att stortrivas!

Siv Monika V
Övre Tjärna

Väldigt trevlig mäklare och smidig försäljning

Michelle S
Ringen/Forssa

Jätteduktig och kompetent mäklare som har nära till skratt och är jordnära

Svar från Pia Rydén

Tack Michelle för ett fint omdöme. Vi har fått till en superbra affär och många härliga skratt! Lycka till i nya kommunen.

Kristina K
Sålde sitt hus med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hönsarvet

Jag blev väldigt väl bemött av mäklaren. Jag hade inga särskilda förväntningar, då jag inte har varit i den här situationen förut, men hon var verkligen bra på sitt jobb. Hon hörde av sig, så fort det fanns en ny spekulant på huset och informerade om allt. Hon har varit väldigt trevlig och jag är verkligen nöjd med hennes jobb.

Svar från Karolina Kempe

Tack Kristina - det betyder mycket att du känner dig trygg och nöjd med vårt samarbete. Nu håller jag alla tummar jag har att vi ska hitta ditt nya boende så att du kan börja planera för det!

Lovin M
Köpte sitt hus med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Mycket trevlig och ärlig. Han hade förståelse om sitt jobb.

Kristoffer J
Övre Tjärna

Har bara gott att säga om My. Otroligt proffsig och enkel att ha att göra med, trots utdragen försäljning har hon hela tiden varit positiv och kommit med bra input och haft en tydlig kommunikation. Stort plus för snabb återkoppling och enkel att komma i kontakt med. Om vi säljer igen så kommer vi utan tvekan anlita My.

Svar från My Dahling

Jag blir så glad att höra detta! Det är viktigt med kommunikation och återkoppling i ens största affär i livet, det får vi mäklare aldrig glömma bort! =) Nu kan ni äntligen börja se fram emot flytt!

Anna P
Övre Tjärna

Har bara gott att säga om My. Otroligt kunnig, lugn, lyhörd, tydlig, varm och professionell. Vi känner att hon gett allt hon kunnat och vi har hela tiden känt oss otroligt trygga med henne trots att bostadsmarknaden är i en dipp. Hon kommer med kloka råd och vi har känt oss sedda och hörda hela vägen. Om vi någon gång ska sälja ett boende igen så kommer hon vara den första vi kontaktar. Rekommenderar henne varmt!

Svar från My Dahling

Tusen, tusen tack för dina fina ord, Anna! =) Jag vet att det blev en lång process och mycket frustration, men jag är glad att höra att ni har känt er sedda och hörda, det betyder allt för mig!

Ida L
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Allernäs en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Östermalm

Amanda var väldigt professionell och duktig! Lugn och tydlig under hela processen. Skulle rekommendera henne till alla som vill ha en toppenmäklare!

Johan A
Ringen/Forssa

Ett trevligt och proffesionellt bemötande.

Svar från Pia Rydén

Tack Johan för fina ord och ett bra omdöme. Önskar stort lycka till med nya boendet och jag kommer gärna ut och värderar när du är klar! :)

Charles Hubert H
Östermalm

Amanda är proffs. Kunnig och på hugget.

Robin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Skräddarbacken

Väldigt hjälpsam och tillmötesgående.

Linn J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Allernäs en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hagalund

Otroligt nöjd! Bra kommunikation, noggrann och tydlig vilket gjorde allt smidigt

Harrieth W
Östermalm

Har tyvärr inte træffat henne sjælv men pratet i

Sameena N
Köpte sitt hus med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Ödmjuk, hjälpsam. Tydligen kommunikation.

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Sameena för ett fint omdöme, nöjet har varit på min sida!

Melinda S
Övre Tjärna

My har varit en tydlig och professionell mäklare som hjälpt oss hitta vårat drömhus!

Svar från My Dahling

Det var verkligen det PERFEKTA huset för er, så glad att det var ni som köpte! =) Jag är också glad för säljarna som nu kan blicka framåt och planera flytten till sitt nya hus!

Lina B
Övre Tjärna

Pia är otroligt trevlig och proffsig. Hon är klar och tydlig i kommunikationen. Vi är glada att vi köpte vårt hus just av henne!

Svar från Pia Rydén

Tack tack tack Lina för ditt omdöme, det värmer att få ha tagit del av erat första husköp! Stort lycka till med allt!

Sirajuddin M
Borlänge

Trevlig, kund focus och tydligt i sin kommunikation. Jag tackar för hennes engagemang i sitt arbete.

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Sirre för ett otroligt fint omdöme, nu ska vi sälja er lägenhet också! :)

Hanna S
Dagny

Amanda levde upp till alla mina förväntningar som mäklare. Tillgänglig, kunnig och vägledande. Rekommenderar verkligen att anlita henne. Är väldigt nöjd att jag anlitade henne när jag sålde.

Svar från Amanda Allernäs

Hej Hanna, stort tack för din fina rekommendation! Vad glad jag blir att jag levde upp till dina förväntningar. Extra kul att vi lyckades sälja lägenheten till ett bra pris i Aktiv Matchning. Lycka till med huset nu så ses vi snart igen!

Hassan Jamal M
Hagalund

Mäklaren var lättillgänglig och svarade alltid snabbt! Höll det hon lovade, supernöjd!

Svar från My Dahling

Jag tror nästan att detta var en rekordsnabb försäljning av en tvåa på Hagalund i dagens marknad! =) Så kul för er att det gick så fort och att ni kunde köpa huset ni ville ha!

Lotta F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jens Bergenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Skräddarbacken

Jag tycker det har varit väldigt bra att det var Jens som hjälpte mig med försäljningen av min bostad, han är trevlig och kan stötta och svara på frågor om allt som är kring en försäljning. Jens känns trygg och professionell.

Mikaela S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Allernäs en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Dagny

Jättetrevlig och hon svarar snabbt samt tar reda på svar till frågorna man har snabbt

Svar från Amanda Allernäs

Hej Mikaela, tack för din rekommendation. Stort grattis igen till en jättefin lägenhet!

Susanne H
Örjansgården

Bra. Proffsig och kunnig, i bemötande och rådgivning om lägenheten. Det blev en enkel och snabb "affär" med bra genomgång vid kontraktsskrivning. Nöjda.

Svar från My Dahling

Tusen tack, Susanne! Ja, det var onekligen en snabb och smidig affär. Men känns det rätt i hjärtat så ska man slå till direkt. Skönt för er att komma ner i boendekostnad och så köpte ni ju i en helt obelånad förening, perfekt! =)

Anders G
Buskåker

My är alltid glad och trevlig, lätt att kommunicera med dessutom kunnigt! Mvh Anders.

Svar från My Dahling

Det var ett nöje att följa med er på resan! Ny lägenhet köpt, den gamla såld och en liten mellanlandning i stugan! =) Hoppas frun din inte tycker det är för tradigt ute i skogen ett par månader!

Bo F
Östermalm

Trevlig, kunnig, vet vad hon pratar om

Svar från My Dahling

Tack, Bosse! Så roligt att ni flyttar tillbaks till samma förening, vägg i vägg med ert gamla hus! Nu ska vi se till att lägenheten er blir såld snabbt och smidigt! =)

Nigisti Weldetensae G
Övre Tjärna

Här beskriver du din erfarenhet av Amanda Allernäs på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge:

Svar från Amanda Allernäs

Hej Nigisti, tack för ert omdöme!

Emina N
Borlänge

Karolina har guidat mig med varm hand genom mitt bostadsköp, hon har fått mig att känna mig trygg genom hela processen. En proffsig och tålmodig mäklare med stort hjärta, Evigt tacksam!

Svar från Karolina Kempe

Tack snälla Emina - vad glad jag blir! Så otroligt roligt att hela kedjan roddes iland och jag hoppas verkligen detta ska bli bra för er alla ❤️.

Emina N
Åselby

Konkret, Proffsig och Ambitiös. Vi kände oss väldigt trygga med My som mäklare i försäljningen av vårat hus. Evigt tacksam!

Svar från My Dahling

Tack så mycket, Emina! Det blev ju en otroligt snabb och smidig försäljning, så nu är det bara att blicka framåt och börja planera för flytt! =)

Stefan S
Ornäs

Raka och snabba puckar, effektiv och konkret

Svar från Mikael Björklund

Tack Stefan. Det blir kul att följa din resa med de här husen.

Ahmad K
Övre Tjärna

Hon är proffs ,hjälpsam och trevlig

Marie G
Östermalm

Amanda har varit otroligt engagerad under hela processen och gav aldrig upp trots att försäljningen drog ut på tiden. Hon har alltid varit tillgänglig på telefon, gett snabb återkoppling och bemött oss på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Vi har känt oss trygga hela vägen och kan varmt rekommendera henne.

Svar från Amanda Allernäs

Hej Marie, tusen tack för din fina rekommendation. Det glädjer mig att ni är nöjda med mitt jobb och att ni kan tänka er att rekommendera mig vidare. Lycka till nu med det nya!

Markus G
Hönsarvet

Tack för en snabb och smidig husaffär. Proffsigt

Svar från My Dahling

Tack själv, Markus! Jag ser fram emot resultatet efter renoveringen sen. Jag vet att ni kommer att göra det riktigt bra! =)

Linus B
Hönsarvet

Trevlig och driven mäklare. Nöjda.

Svar från My Dahling

Tusen tack, Linus! Det ska bli så roligt att se hur resultatet blir sen! =)

Peter M
Östermalm

Mycket trevlig och professionell mäklare. Ordning och reda, snabba svar och bra kommunikation.

Svar från Amanda Allernäs

Hej Peter, stort tack för din rekommendation. Så kul att vi kom i mål med detta köp. Vi ses snart igen!

Michael N
Köpte sitt hus med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Trevlig, förtroendefull och personligt engagerad. Snabba återkopplingar och lösningsorienterade svar.

Anna A
Idkerberget

Redan vid första mötet kände vi förtroende för Karolina. Hon visade genuint intresse för vår lilla stuga och fick oss verkligen att tro på en lyckad försäljning. Vilket det också blev! 🤩 Karolina har varit engagerad, väldigt lätt att få kontakt med och hon har lämnat snabba och förståeliga svar på våra frågor. Rekommenderar verkligen Karolina alla dagar i veckan! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Karolina Kempe

Tack för ett mycket fint omdöme, Anna - det värmer! Det känns så roligt att vi hittat nya ägare till stugan som uppskattar det genuina och som kommer att ta vid när ni lämnar. :-).

Elin E
Hagalund

En trygg person när det gäller försäljning av sin bostad. Som är lyhörd och vill göra allt så smidigt och snabbt som möjligt enligt era överenskommelser. En mäklare jag rekommenderar till mina vänner och familj och en mäklare jag vill anlita i framtiden.

Svar från My Dahling

Jag blir så glad för dina ord, Elin! =) Så roligt också att få till en budgivning på en etta i dessa tider!

Karolina H
Borlänge

Fick direkt förtroende för Pia. Alltid glad och positiv och full av energi. Hon hade tät kontakt med mig under hela processen vilket kändes tryggt och bra. Kan varmt rekommendera Pia som mäklare om ni funderar på att sälja.

Svar från Pia Rydén

Karolina, nöjet har helt och hållet varit på min sida! Tack för att jag fick vara med på er resa. Stort lycka till med nya huset!