En mer engagerad och kompetent mäklare får du leta efter! My hjälper säljare och köpare att komma överens så att affärer blir gjorda. Stort tack!!
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge! Vi är nummer ett i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag. Vare sig du letar efter en villa, lägenhet eller en liten sommarstuga vid fina Dalälven kan du kontakta oss. Vår mäklarkedja är rikstäckande, och vi har full koll både på mäklarbranschen och på Borlängetrakten....
2294 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Sedan starten hos Reco 2016
Fina ni! =) Så många affärer vi har gjort tillsammans nu. Sista på ett tag får vi hoppas, då jag med all säkerhet tror att ni kommer att trivas utomordentligt i Skräddarbacken och er son i Forssa!
Otroligt trevlig! Har inte kunnat få bättre hjälp med husköpet. Stort tack!! Bästa mäklaren!
Underbart att ni är nöjda, Niclas! Det var en fullspäckad dag igår med både besiktning, värdering och kontraktsskrivning på samma dag! =) Men nu faller allt på plats samtidigt!
Pia är en helt fantastisk mäklare, som bryr sig om sina kunder utöver det vanliga. Hon får högsta betyg från oss!!
Väldigt trevlig och hjälper, nog fen snällaste och bästa mäklaren jag har sett
Hjälpsam, noggrann, tryggt köp
Gör så man känner sig trygg i sitt bostadsköp. Och mycket glad och trevlig.
Hannah är jättetrevlig, tillmötesgående och proffsig! Hon tog hand om affären på ett snabbt och smidigt sätt!
Hjälpsam, förstående. Effektiv Man kände sig trygg i sitt köp med Pia som mäklare.
Pia är nog marknadens trevligaste mäklare! Hon är otroligt professionell, tydlig och snabb i kommunikationen.Vi kände att Pia gör det lilla extra för oss som säljare, men även för att det skall bli rätt för köparna med. Vi önskar vi hade flera objekt att sälja, så vi kunde anlitar henne igen! 👍
Mycket trevligt bemötande och professionell! Tydlig och hjälpsam genom hela processen :)
Så glad för dina fina ord, Johan! =) Nu kan ni se fram emot flytt till denna fina fastighet med gårdskänsla!
Superbra, rekommenderas starkt. Har haft My vid flera affärer och alltid varit lika nöjd med allting man kan tänka sig.
Tusen tack, Oskar! =) Det gick ju snabbt som vinden att sälja ert hus. Nu ser jag fram emot uppdatering kring vilket hus ni köper i Västerås!
Fantastisk upplevelse från början till slut! Pia är otroligt kunnig, tydlig och noga. Med ett stort leende och med glimt i ögat, har hon gjort att vi känt oss så trygga och lugna under hela processen. Rekommenderar Pia varmt till alla som går i säljtankar framöver! ⭐️
Pia är en mycket engagerad och drivande mäklare. Trots läget på bostadsmarknaden sålde hon vår bostadsrätt på kort tid. Vi är mycket nöjda med Pia som mäklare!
Väldigt professionell och bra.
Vi är så nöjda med Karolina och Svensk fastighetsförmedling! Karolina är allt vad man vill ha av en mäklare; professionell, lyhörd, kunnig och otroligt trevlig! En toppen-person helt enkelt 😊 Svensk fastighetsförmedling har imponerat på oss med sitt sätt att jobba som ett team runt kunden, både på det lokala kontoret men även mellan de olika kontoren.
Hannah Esgård hjälpte mig sälja min lägenhet och affärerna gick mycket smidigt o snabbt i denna tuffa marknad! Bra kontakt,duktig o smidig ha göra med. Behövde snabbt bli av med lägenhet då vi redan köpt hus och slipper nu gå med dubbla boende skönt! Varma rekommendationer! Tack så mycket!
My är väldigt driven och lyhörd. Vid vårat första möte var hon noga med att lyssna in hur jag tänkte kring försäljningen och kom med tips och råd. Hon är enkel och positiv att ha att göra med. Jag är jätteglad att jag valde My som fastighetsmäklare.
Så härligt att höra att du känner så, Charlotte! =) Och jag är också så glad att vår köpare kändes helt rätt för just din lägenhet!
Trevlig, bra och enkel att ha och göra med
Trevlig, väldigt trevligt bemötande och gav ett väldigt bra intryck och slutförde affären utan ngn som helst anmärkning. Rekommenderas starkt
Det var en av de snabbaste, bästa, roligaste försäljningarna på länge! Det kändes som om det var 2021 igen! =)
Fantastiskt bra mäklare, driven och alltid tillgänglig!
Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Pia Ryde'n. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor genom hela processen. Kommunikationen var tydlig och snabb, och jag kände mig trygg från början till slut. Rekommenderas varmt till alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare!
Fantastiskt engagemang och får ens behov och önskemål att kännas prioriterade både som säljare och köpare.
Pia Ryden är mäklare som verkligen bryr sig. Lyhörd, driven och alltid steget före. Det märks att erfarenheten är hög och att fokus ligger på att skapa bästa möjliga resultat för kunden. Med varma hälsningar från en nöjd kund Peter Kjellberg
Hon visar att hon vet vad som gäller inom fastighetsbranschen,
Jajamän, det vet jag haha! =) Tack för de orden, Peter. Nu ska vi hitta ett radhus till er!
Jag är mycket nöjd med My’s arbete. Hon har varit engagerad, professionell och trygg genom hela processen. Kommunikation har fungerat smidigt och jag har alltid känt mig väl informerad och i goda händer. Hennes lugna och förtroendeingivande sätt gjorde att hela försäljningen kändes både enkel och säker. Jag kan varmt rekommendera henne vidare.
Tusen tack för de fina orden, Marita! Så roligt att köparens son ska få fira sin första födelsedag i ert hus, precis som er son gjorde =) Nu ska vi hitta ett fint radhus till er också!
My är en mycket bra mäklare! Är väldigt glad att jag och min sambo fick just hennes hjälp. My kommer jag att rekommendera till alla jag känner!
Åh, tack Josefin! =) Det är så roligt att följa med er på resan. Både försäljningen av lägenheten men också köp av detta nya parhus!
Bra professionell och trevlig. Tak och tydlig.
Bra proffesionell kunnig och trevlig
Professionell och mycket engagerad mäklare med stort kontaktnät. My ser till kundens bästa och är angelägen om att få till det bästa av en fastighetsaffär. Hon är personlig, öppen och skapar en fin relation mellan säljare och kund.
Wow, tusen tack för dina fina ord! =) Det fick oförskämt smidigt med er försäljning, på en lite trög marknad. Nu ska vi bara hitta drömhuset!
Karolina har varit väldigt hjälpsam för att föra mig vidare i processen med att få tag på en ny bostad.
Väldigt trevlig och tillmötesgående.
Tusen tack! Vad roligt att du valde att köpa Murgatan, du kommer att trivas super! =)
Väldigt lyhörd, effektiv och förtroendeingivande mäklare. Otroligt nöjd!
Tack för de orden, Micke! =) Det måste ha känts så skönt, när lägenheten hade legat ute till försäljning i 1,5 år och du bytte till Svensk Fastighetsförmedling, att vi bara behövde fem dagar på oss att få den såld. Vilken seger!
Bra. Brukar ALDRIG svara på frågor av detta slag.
Snabb , effektiv och trevlig. Enkel att ha att göra med. Har både sålt och köpt med hjälp av Hannah.
Bra dialog! Rak, öppen regelbunden kommunikation!
Trevligt och genuint bemötande! Professionellt och hjälpsamt bemötande,har upplevt trygghet under hela processen
My är en otroligt kompetent och engagerad mäklare. Tillgänglig och arbetar för att det ska bli så bra som möjligt för både köpare och säljare. Hennes öppenhet och genuina intresse för att hitta lösningar är fantastisk!
Fina du, tusen tack! =) Nu ser vi till att er försäljning blir lika bra som tidigare gånger!
Jätte trevligt, hjälpsam , proffesionellt och duktig mäklare vi är jätte nöjd med henne .
Hanna Esgård har uppfyllt alla krav man kan tänka sig. Alltid trevlig och tjänstvillig även mycket flexibel med tanke på utvecklingen vid försäljning med vänlig hälsning Britt Staffansson
Vi är otroligt nöjda med Amanda och hela vår upplevelse! Från första kontakt till avslutad affär har allt skötts på ett professionellt, smidigt och tryggt sätt. Amanda har varit engagerad, lyhörd och alltid tillgänglig för våra frågor, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Hon hjälpte oss inte bara att sälja vårt hus snabbt och till ett mycket bra resultat, utan också att hitta och köpa vårt nya hem på ett sätt som kändes helt rätt för oss. Allt gick över förväntan, strukturerat, effektivt och utan...
Trevlig, duktig och flexibel. Kan rekommendera henne
Vänlig, hjälpsam, kunnig och förmedlar trygghet. Ger snabb återkoppling.
Hon är mycket trevlig och till mötes gående och har bra koll jag har bara bra att säga om henne
Amanda är en engagerad, proffsig och trevlig mäklare som med en enkel och rak kommunikation gjorde försäljningen plättlätt! Inom en vecka var min BR visad, såld och ett påskrivet kontrakt. Det är leverans i världsklass! Alltid enkel att nå och svarar snabbt på frågor. Kan varmt rekommendera Amanda och SF!
Härlig energi! Professionell och ödmjuk. Väldigt mycket "go" som gör att allt går snabbt och smidigt men samtidigt rätt. Suverän återkoppling och kontakt.
Trygg, förtroendeingivande och i pågående kontakt under hela processen!
Jag är mycket nöjd med Hanna som mäklare och de uppdrag som hon fick. Enormt bra mottagande och bemötande med respekt. Snabb och bra kunskap som jag ville ha! Väldigt duktig. 1-10. 20 poäng ! Mvh Lena Staberg
My hjälpte oss både vid köp och försäljning och vi är väldigt nöjda! Hon är trevlig, engagerad, lätt att kommunicera med och tillgänglig.
Det har varit så otroligt roligt att följa er resa från bostadsrätt till hus! =) Ni kommer att trivas superduper!
En riktig stjärna! Återkom alltid otroligt snabbt när det var frågor som inte kunde besvaras direkt. Jag uppfattade My som tydlig och väldigt kunnig. Det märks att hon älskar sitt jobb! Rätt person på rätt plats!
Tusen tack, Lisa, vilka fina ord! =) Jag längtar tills du får flytta in och odla dahlior vid väggen i västerläge!
Bra leverans som vanligt. Sålt efter 2 visningar.