Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

• BadgeElevenYears
2 352

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge! Vi är nummer ett i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag. Vare sig du letar efter en villa, lägenhet eller en liten sommarstuga vid fina Dalälven kan du kontakta oss. Vår mäklarkedja är rikstäckande, och vi har full koll både på mäklarbranschen och på Borlängetrakten....

2352 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Sedan starten hos Reco 2016

Daniel H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hagalund

Väldigt bra bemötande och proffsig!

Johan N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Buskåker

Bra kommunikation, proffsig och kunnig - rekommenderas starkt!

Isa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ludvig Löfgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hagalund

Gjorde ett bra jobb och fick lägenheten såld på nolltid.

Jonas K
Hagalund

Pia gav sitt yttersta i en hård marknad. Visningsdatum efter visningsdatum, hon kom med idéer för att underlätta säljandet av min lägenhet. Otroligt driven kvinna och mäklare. Tusen tack för ditt engagemang!

Svar från Pia Rydén

Bästa Jonas, som vi har kämpat! :) I en tuff marknad på framför allt 2:or lyckades vi. Stort lycka till med vad som komma skall för er. Hoppas våra vägar korsas i framtiden.

Karl-Ludwig S
Köpte sitt hus med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mats Knuts

Bra kommunikation. Bra att bolla frågor med. Mycket bra förmedlat. Lyhörd. Toppen!

Lina O
Sålde sitt hus med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Repbäcken

Vi har varit otroligt nöjda med Pias arbete både med försäljning och köp av nytt boende. Bra och lyhörd kommunikation! Alltid med ett leende på läpparna! Kan verkligen rekommendera Pia!

Svar från Pia Rydén

Finaste Lina, tusen tack för en så fin rekommendation! Nöjet har verkligen varit på min sida, att få sälja erat fina hus och sedan ha förmånen att sälja det nya till er. Oj vad jag tror ni kommer att trivas! Vi ses snart igen och tack för förtroendet!

Jörgen L
Köpte sitt hus med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylletäppan

Mycket påläst om objektet ifråga Och trevligt bemötande.

Lwin P
Köpte sin lägenhet med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylletäppan

Responsive and well prepared. She takes time to show around the corner of the apartment and basement which is not quite common with other brokers that I have experienced before.

Michaela S
Köpte sitt hus med hjälp av Hannah Esgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Hedemora

En väldigt tillmötesgående och trevlig kvinna. Allt har gått jättesmidigt och Hannah har varit väldigt bra! Hon fixade visningar till två bostäder som inte ens låg ute riktigt än. Allting inom en och samma vecka. Det har varit lätt att hålla kontakten då Hannah alltid var snabb att svara. Riktigt bra mäklare som jag varmt rekommenderar till andra.

Jimmy E
Hedemora

Det fungerade mycket bra vid visning samt köp

Ing-Britt L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Gylle

Karolina jobbade proffsigt och med engagemang med försäljningen . Hon ingav förtroende och hade kunskap och kompetens att genomföra försäljningen.

Evelina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hagalund

Väldigt trevlig mäklare, som ger ett positivt intryck, samtidigt som hon är lösningsfokuserad och har gett bra råd, och massa stöd under hela processen.

Svar från Karolina Kempe

Tack Evelina och så roligt att du har köpt denna fina lägenhet - kommer bli perfekt för dig! Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Linus L
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Sålde lägenhet via My och köpte hus via Pia. Vi är väldigt nöjda, då processen gick väldigt snabbt. Nu hinner vi få hela flytten gjord långt innan vintern, vilket vi aldrig trodde skulle ske.

Lukas H
Köpte sitt hus med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Bra och trevligt bemötande genom hela processen.

Svar från Pia Rydén

Tack Lukas för att jag fick vara med på er bostadsresa, ni har verkligen hittat ett panghus! :) Stort lycka till med allt och tveka inte att höra av er i framtiden.

Barbro M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pia Rydén en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Musikanten

Pia är en ambitiös mäklare som ser till kundens bästa. Lyhörd för vårt önskemål, som hon med stort engagemang löste snabbt. Vi kände oss trygga och kan varmt rekommendera henne!

Svar från Pia Rydén

Fina Barbro, tusen tack för ett så fint omdöme! Nöjet är på min sida att få vara med och dels förmedla erat fina hus och även hitta rätt bostad till er. Vi ses snart igen!

Anna B
Musikanten

Toppenbra. Så fin hjälp har vi fått. Kunnig och engagerad.

Svar från Pia Rydén

Stort tack Anna för förtroendet att förmedla eran otroligt fina lägenhet!

Thomas A
Mjälga/Årby

Pia var full av energi och hjälpsam och proffsig under hela processen. Vi hade höga förväntningar och hon levde verkligen upp till dem! Väldigt nöjda!

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Thomas för att jag fick förtroendet att sälja erat fantastiska hus! Från första stund jag träffade er och klev in i huset har jag uppskattat varje sekund. Stort lycka till i framtiden och hoppas våra vägar korsas igen.

Magnus M
Sålde sitt hus med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Forssa

My är en helt fantastisk och genuin mäklare. Alltid smidig kommunikation och lyhörd utan att vara för på. Vi är toppennöjda med My och skulle utan tvekan använda henne igen!

Svar från My Dahling

Tusen tack för de fina orden! =) Jag hjälper gärna till i framtiden också, bara att säga till!

Susanna M
Forssa

Vi är väldigt nöjda med My. Hon har varit toppen hela processen igenom!

Svar från My Dahling

Tack fina du, för dina fina ord! Nu ser vi fram emot husbygge! =)

Birgitta Irene N
Skräddarbacken

Har mycket bra referenser ang Pia Rydén.Kände mig så lugn o trygg med henne som mäklare.Hon gav mig hela tiden uppdateringar runt min försäljning o gav mig hopp om att vi skulle få mitt hus sålt.👍👍Bästa betyg till henne.!

Svar från Pia Rydén

Gittan, tack så hemskt mycket för förtroendet att sälja ditt hus som ni har skapat. Du är en helt fantastiskt människa och jag önskar dig all lycka i framtiden. Tack och hoppas vi ses igen!

Niclas E
Gylletäppan

Top notch från första bemötandet till kontraktsskrivningen. Pia förstod våra behov, agerade snabbt och var tydlig, engagerad och professionell genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och ger henne högsta betyg.

Svar från Pia Rydén

Tusen tack bästa Niclas för en sån fin rekommendation och TACK för förtroendet! Det blev verkligen en lyckad försäljning!

Ronja R
Gylletäppan

Proffsig mäklare och genuint hjälpsam med fantastisk positiv energi! Så tacksam

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Ronja för att jag fick vara med på er bostadsresa, stort stort lycka till i framtiden och hoppas ni ska trivas!

Benita E
Gylletäppan

Levererar service i världsklass! :)

Svar från Pia Rydén

Tack så hemskt mycket för förtroendet och att jag fick äran att sälja erat fina hus!! Vilken lyckad försäljning det blev!

Elia D
Bullermyren

Trevlig, hjälpsam och kunnig .

Magnus A
Spraxkya

Trevlig och professionell. Bra på att kommunicera och ge information om läget

Svar från Pia Rydén

Tack snälla Magnus för ett så fint omdöme. Nöjet har helt varit på min sida och oj vilket fint hus ni har byggt. Stort lycka till i framtiden!

Simon T
Skräddarbacken

Toppen! Lätt att få kontakt med hela tiden. Kunnig och duktig på alla sätt och vis!

Lars Erik Peter H
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Esgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Hedemora

Vi upplever att Hanna var både engagerad, nåbar och proffesionell i sitt utövandet.

Moa E
Ringen

Jag har både köpt och sålt min bostad via Karolina och jag är jättenöjd.

Svar från Karolina Kempe

Tack för fint omdöme Moa. Det har varit ett nöje att samarbeta med dig och jag önskar dig och er all lycka på nya orten och med dina nya utmaningar :-)!

Susanna B
Spraxkya

Med energi kommer hon in och sprider optimism och trygghet, en stark personlighet som är tydlig och ärlig med ett stort hjärta!

Svar från Pia Rydén

Bästa Susanna, tack för förtroendet att förmedla erat fina hus. Det där har ni gjort bra! Stort lycka till i framtiden och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något.

Maria L
Ringen

Engagerad och driven, bra kommunikation- uppdaterade mig i alla steg och händelse direkt.

Svar från Karolina Kempe

Tack snälla Mia! Vad roligt att du ska få bo i denna lägenhet som du ju direkt trivdes så bra i :-). Hälsa syrran och ha en kanonfin sommar!

Ann L
Bro

Allt har fungerat väldigt bra. Jag har varit mycket nöjd med My.

Svar från My Dahling

Det var ett sant nöje, Ann, och jag är så glad att vi hittade er köpare som kommer att ta hand om huset i lång tid framöver! =)

Boel W
Spraxkya

En glad, trevlig och kunnig mäklare.

Svar från Pia Rydén

Tusen tack Boel för fint omdöme! Stort lycka till i erat fina hus nu, jag tror verkligen ni kommer trivas!

Ida H
Hedemora

Jag tycker att Hannah har visat engagemang och passion för sitt jobb under hela tiden som vi haft kontakt. Från att jag bestämde mig till försäljningen var klar. Hannah har kommit med tips och råd under hela perioden samt hörsammat mina önskemål. Jag är mycket nöjd med Hannah och kommer att rekommendera henne för andra.

Elia D
Sålde sitt hus med hjälp av Mikael Björklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hytting

Hjälpsam, kunnig och kundvänlig

William F
Lergärdet

Hanna var trevlig från första mötet och var snabb på att ta reda på och svara på de frågor vi hade. Köpprocessen gick smidigt och hon förklarade tydligt inför kontraktskrivning.

Per L
Nygårdsdalen

Proffsigt och sakligt.Inga oklarheter. Mycket nöjda

Svar från My Dahling

Tusen tack, Per! Det var ett stort beslut att ta, men nu ska vi hitta rätt lägenhet åt er också! =)

Vilma E
Sålde sin lägenhet med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Östermalm

Toppen mäklare! Alltid glad och trevlig, rekommenderar starkt!

Svar från My Dahling

Så glad att vi hittade din köpare, som tycker om lägenheten lika mycket som du har gjort! Stor lycka till i Skräddarbacken nu! =)

Ulf E
Åselby

Helt ok, blev affär med lite ansträngning

Svar från Pia Rydén

Tack för fint omdöme Ulf, det blev bra och gick ganska fort ändå med försäljningen :) Stort lycka till i framtiden och tveka inte att höra av dig.

Jan L
Paradiset

Mycket nöjd, snabb och profesionell handläggning. Trevlig och positivt bemötande. Supernöjd!

Svar från My Dahling

Härligt att höra! Jag är så glad att det gick så otroligt smidigt för oss, med både försäljning och köp! =)

Maria C
Borlänge

Rak och tydlig mot alla parter.

Svar från My Dahling

Vad skönt att ni känner att ni har fått tydlighet, det är viktigt i en stor affär! =)

Monica R
Åselby

Vänlig, professionell och lätt att få kontakt med.

Svar från Pia Rydén

Så roligt att träffa dig och din man Monica, hoppas ni kommer att trivas. Tveka inte att höra av er om ni behöver min hjälp i framtiden!

Helene A
Forssa

Supergullig, proffsig tjej som får mig som köpare att känna sig betydelsefull och sedd när man är på väg att göra sin livs affär. Tack:)

Svar från Pia Rydén

Tack bästa Helene för ett sånt fint omdöme! Nöjet har verkligen varit på min sida att få vara med på en liten bit i din resa. Stor kram!

Stefan C
Borlänge

Mycket trevlig, grundlig, kunnig och tillgänglig.

Svar från My Dahling

Det var ett sant nöje och jag är så glad att ni fick köpa det här fina radhuset! =)

Leif A
Borlänge

My är otroligt proffsig och förtroendeingivande! En mycket bra mäklare som verkligen kan rekommenderas.

Svar från My Dahling

Tusen tack för dina fina ord! Ha en fortsatt härlig sommar nu! =)

Julia K
Gylle

Karolina är duktig, proffsig och har ett genuint engagemang. Hon är alltid lika trevlig och glad. Affären kändes väldigt smidig och hon fick oss att känna trygghet hela vägen. Vi är jättenöjda och skulle varmt rekommendera henne!

Svar från Karolina Kempe

Tack Julia! Vad roligt att vi kom i mål och att ni nu kan fokusera på nästa fas. Det har varit så roligt att få hjälpa till med er försäljning och nu önskar jag er en fin sommar!

Jennifer N
Mjälga/Årby

Pia är en fantastisk mäklare som kombinerar professionalism med ett genuint engagemang för både säljare och köpare. Från första kontakten märks det att hon brinner för sitt arbete och verkligen vill att alla parter ska känna sig trygga och nöjda genom hela processen. Hon är lyhörd, rak och tydlig i sin kommunikation, samtidigt som hon alltid ligger steget före och har full koll på varje detalj. Pia gör det där lilla extra som gör stor skillnad – hon skapar ett lugn och en trygghet som gör att hela försäljningen känns både...

Svar från Pia Rydén

Men Jennifer, tusen tusen tack för ett sånt fint omdöme! Jag är helt tagen. Nöjt har verkligen varit på min sida och jag är så glad att allt gick så snabbt och bra. Stort lycka till med erat nya hus och tveka inte att höra av er om ni behöver min hjälp i framtiden. <3

Maria L
Pusselbo

Mycket proffesionellt bemötande och kunde sin sak. Hon fanns alltid för frågor oavsett tid. Lugn och saklig 💞 Man kände sig mycket trygg med henne som mäklare.

Svar från Pia Rydén

Bästa bästa Mia, TACK för förtroendet och vad roligt att vi hade så många gemensamma nämnare med mormor och din dotter. Stort lycka till framåt och tveka aldrig att höra av dig. Kram!

Emelie F
Övre Forssa

Toppen mäklare när vi köpte vårt hus!

Svar från My Dahling

Härligt att höra och jag är så glad att ni ska få flytta in där! 😊 Det kommer att blir alldeles kanon!

Filippa L
Mjälga/Årby

Härlig energi och otroligt hjälpsam genom hela processen!

Svar från Pia Rydén

Tack Filippa och det ska bli så kul att följa er husresa! Stort lycka till med allt :)

Per E
Köpte sin bostad med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Falun

Löste affären snabbt och smidigt,inget att klaga på.

Svar från My Dahling

Ja, huj vad det gick! 😊 Så kul att du fick utöka ditt lantbruksbestånd!