Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
 Catrin Hälsocoach

Catrin Hälsocoach

5.0

Catrin Hälsocoach Personlig tränare och coach Jag hjälper dig att hitta hälsa på dina villkor och skapa en hållbar livsstil. Tillsammans analyserar vi din situation, sätter mål och gör en handlingsplan. Förändring är utmanande, men med coaching och motiverande samtal hittar vi din motivation. Jag stöttar och inspirerar dig hela vägen. Kontakta mig så ser vi vad jag kan göra för dig!

4 omdömen om Catrin Hälsocoach

Ann-Marie L
Skrev om Catrin Hälsocoach

Väldigt ödmjukt och bra bemötande av Catrin, som levde upp till mina förväntningar. Jag fick jättebra träningsprogram för styrketräning, som jag använder regelbundet. Jag kan rekommendera detta företag.

Reco tipsar!
Egen tid
4.4/5 i betyg av 377 omdömen 4.4 av 377 omdömen
Badge2024

Nu har det gått ett par veckor av både gruppass och egna pass hemma med hjälp av Egen Tids digitala prenumeration och jag känner bara värme och uppskattning för gravidyogan de tillhandahållit! Trots foglossning har jag fått tillfälle att vara lite aktiv och dessutom tid att slappna av och knyta ann med min kropp och min bebis. Jag har fått så mycket mer energi tack vare min regelbundna yoga och Egen Tid har varit fantastiskt tillmötesgående och vänliga.

Frida T

10000/10! Hon har hjälpt mig jättemycket med träning och kost. ❤️

Jenny R
Skrev om Catrin Hälsocoach

Jag tycker att Catrin var lyhörd, peppande och på ett lugnt och pedagogiskt sätt visade och förklarade olika övningar. Det var anpassade efter mina behov och på en svårighetsgrad så att jag kunde utföra dem rätt och riktigt men ändå utmanande. Stor variation och alternativa övningar för maximal prestation.

Caroline E
Skrev om Catrin Hälsocoach

Superfin och inlyssnande, lugn, strukturerad och kunnig! Flexibel att träna digitalt när behovet var sådant, och fysiskt när det funkade. Rekommenderar varmt!