Vi är väldigt nöjda. Anton var alltid tillgänglig, tydlig i kommunikationen och väldigt engagerad i att få till allt bra. Vi kände oss trygga genom hela processen och uppskattade verkligen den professionella hanteringen.
Anton Törne
För mig är det viktigt att kunderna känner sig lugna och väl omhändertagna genom hela resan mot sitt nya hem.
Jag bor i ett Villa Måseskär från 2018 och på fritiden tränar jag, umgås med familjen och ägnar mig åt allt som har med båtliv att göra. Det jag älskar mest med mitt jobb är att hjälpa familjer hitta lösningar som verkligen passar deras behov.
Du träffar Anton i Uppsala, på Spikgatan 10, 753 23 Uppsala
26 omdömen om Anton Törne
Har fungerat bra genom hela processen. Har informerat oss löpande om progress och varit hjälpsam och lyhörd.
Bemötandet var mycket bra, bra beskrvning av huset,och mycket hjälpsam i processen med alla val och tillval. Detta var vårt första husköp av ett komplett nytt hus. Anton guidade oss genom hela äventyret väldigt bra. Vi visste väl inte riktigt vad vi förväntade oss, men A-hus och Anton i synnerhet hjälpte oss med råd och anvisningar. Vår upplevelse och samarbete med A-hus är väldigt positiv. Det enda som drar ner betyget lite är A-hus val av markentreprenör. Det har varit mycket bättre att använda sig av en lokal entreprenör...
Vi blev bemötta väldigt trevligt och professionellt av Anton. Han har varit kunnig, lätt att ha att göra med och alltid tagit sig tid att svara på våra frågor. Vi har uppskattat att han varit tillgänglig under hela processen och att vi snabbt fått hjälp när frågor dykt upp. Våra förväntningar var att få bra vägledning när vi planerar och köper hus, och där tycker vi att A-hus/Anton har levt upp till det. Anton har varit tydlig, hjälpsam och engagerad, vilket har gjort att vi känt oss trygga i processen.
Anton har alltid varit mycket trevlig, serviceinriktad och hjälpsam i alla kontakter med oss – både vid försäljningen och även flera år senare när vi haft frågor. Då vår fastighet ligger lite oländigt till fick Anton tänka till kring hur transporten skulle kunna lösas, vilket han gjorde på ett mycket lösningsorienterat sätt.
Superkunnig och hjälpsam säljare som alltid svarade riktigt snabbt på frågor via mail.
Anton har varit trevlig, tillmötesgående, hjälpsam och professionell genom hela vårat husbygge.
Lyssnade på våra behov och gav förslag på olika husmodeller, det blev ett Vaxholm som vi köpte. Han hade svar på alla våra frågor och det kändes som att han hade full koll på läget. Bra kontakt genom hela processen från val av hus till inflytt.
Vi är supernöjda med Anton Törne! Han har varit väldigt engagerad, professionell och alltid snabb på att hjälpa oss när vi haft frågor. Anton har varit lätt att ha att göra med och har fått oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi uppskattar verkligen hans sätt att jobba och kan varmt rekommendera honom.