William Engsfelt

William Engsfelt

William Engsfelt en del av A-hus

Jag är en social och driven trähussäljare som gärna bidrar med kunskap, energi och glädje i varje husresa.
Jag uppskattar variationen i mitt arbete och brinner för att hjälpa familjer att hitta lösningar som passar deras behov. På fritiden ägnar jag mig åt golf och musik, och jag möter alltid kunder med ett varmt hjärta och ett stort engagemang.
Du träffar William i Kungälv / Kareby, på Arntorp 155, 442 93 Kareby

20 omdömen om William Engsfelt

Sedan starten hos Reco 2026
Simon L
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

William hjälpte oss genom hela processen på ett tryggt och engagerat sätt. Trots att vi bodde på annan ort under byggtiden kändes samarbetet nära, tack vare en tydlig och kontinuerlig dialog. Den uppskattade kalkylen för kringkostnader stämde väl överens med det faktiska utfallet. Vi är mycket nöjda med helheten.

Marlene A
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

Vi har köpt ett A-hus genom William och är mycket nöjda med hur hans bemötande varit mot oss under tiden. Han har alltid svarat snabbt och följt upp på frågor vi haft. William är engagerad som person, hjälpsam och enkel att ha att göra med. Inga frågor känns dumma:) Mina förväntningar var att man skulle känna sig hållen genom hela hus-resan med allt vad det innebär och det tycker jag verkligen att William sett till. //Marlene

Simon A
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

Hej, Jag har mycket god erfarenhet av att vara kund hos William. Han har väglett oss genom ett köp hos A-hus och jag vill beskriva William som positiv, inspirerande, lätt att prata med, hjälpsam, kunnig inom sitt område och inte minst tålmodig, och alltid nära till hands. //Simon

Hanna G
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

Vi köpte ett villa vallda hus utav William på A hus. Han har varit mycket hjälpsam, är otroligt kunnig inom sitt område och är fantastisk med sina kunder. Vi är mycket nöjda med William som säljare, han har varit till otrolig hjälp även i andra frågor som kommer upp på resans gång. Vi skulle absolut rekommendera honom.

Simon N
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

Trevligt bemötande, lätt att få kontakt med och kunnig. Även tillgänglig efter att avtalet var påskrivet och bygget igång om det uppstod frågor.

Robin T
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

William har på ett föredömligt sätt alltid funnits tillgänglig för mina frågor, både på semestern som sena kvällar. vi är inte färdiga än med vår totala affär, huset är inte rest än och ingen slutbesiktning är gjord, men är övertygad att det inte kommer vara något problem framåt med tanke på hur han skött det hittills. suverän.

Sten K
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

Han var hjälpsam och engagerad i husprojekt. Han var tillgänglig och lätt att nå på mobil/mail och återkopplade snabbt.

Vanessa V
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

Vi har haft förmånen att få hjälp av William Engsfelt i husbyggarprocessen med Ahus, och måste säga att hela upplevelsen har varit över förväntan. Vi är otroligt nöjda med bemötandet och hjälpen vi fått av William Engsfelt. Från första kontakten har kommunikationen varit tydlig, snabb och väldigt professionell. Han har tagit sig tid att lyssna på våra behov och guidat oss genom alla val och möjligheter på ett sätt som gjort hela processen både trygg och inspirerande. Att vi kände oss sedda och lyssnade på gjorde hela processen...

Roger H
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

Vi fick en tydlig och bra genomgång av vad som ingick i entreprenaden av William innan byggstart. Vi kände oss trygga genom hela bygget.

Stefan O
Skrev om William Engsfelt en del av A-hus

William guidade oss igenom hel processen från start till inflyttning. Som kund blir det många frågor på vägen. William har hela tiden varit tillgänglig för att hjälpa oss med alla frågor och beslut genom hela processen.