Vi är väldigt nöjda med Ulf. Han har varit lyhörd genom hela processen, verkligen lyssnat in våra behov och varit snabb på att återkoppla när vi haft frågor eller funderingar. Hans kunskap och trygghet i affären har gjort att vi hela tiden känt oss i goda händer. Tack vare hans engagemang och professionella sätt har hela försäljningsprocessen blivit en underbar upplevelse och ett fint minne för hela familjen. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som går i säljtankar.
Ulf Stenberg
Med 20 års erfarenhet från eget byggbolag har jag en djup förståelse för hela byggprocessen, och jag vet hur viktigt det är att se saker ur kundens perspektiv och ge snabb återkoppling för att skapa långsiktigt förtroende.
Jag bor i ett A‑hus i Ekängen och fyller min fritid med resor, träning, golf och tid med min dotter.
Som person är jag rolig, driven och alltid redo för en utmaning och jag älskar att få vara med och skapa kunders drömboenden.
Du träffar Ulf i Linköping, på Nya Tanneforsvägen 13, 582 42 Linköping
5 omdömen om Ulf Stenberg
Ulf är seriös, kunnig och mån om kunden. Vi köpte ett a-hus, som vi ritade om mha a-hus arkitekt. Ulf var bra på att driva processen, så att vi fattade rätt beslut i rätt tid, men också att få a-hus att ställa upp med arkitekter. Ulf är en duktig säljare och vi kände oss trygga hela resan. Ska han få betyget exceptionell så behöver han bli lite mer engagerad i hur man kan använda digitala verktyg för kommunikation. Vi har även efter köpet haft glädje av hans kundengagemang så han, utan att blivit ombedd, har hjälpt oss att...
Ulf var toppen att ha att göra med. Han var hela tiden tillgänglig för frågor och var duktig på att förklara. Hela byggänget var fantastiska och vi fick tillträde till huset en vecka innan planerat. Har inget att klaga på i samarbetet med Ulf.
Proffesionellt bemötande, hjälpsam, snabb, lyhörd, följt upp eventuella frågor eller problem.
Bra hela vägen från start till mål. Tydligt information och alltid engagerad!