Charlotta är proffsig och lyhörd. Lyssnat in våra önskemål och kommit med bra input och idéer.
Charlotta Otin
Att få lämna över nyckeln på tillträdesdagen är alltid ett speciellt ögonblick för mig.
Jag bor i ett egenritat A‑hus och laddar gärna batterierna i naturen, på fjället eller vid barnens aktiviteter.
Som person är jag kreativ, omtänksam och full av engagemang.
Du träffar Charlotta i Jönköping, på Huskvarnavägen 80, 554 54 Jönköping
7 omdömen om Charlotta Otin
Bra och hjälpsam under processen. Kompetent!
Proffesionell, hjälpsam, kunnig, tillmötesgående,
Väldigt smidigt och enkelt, svarar och hjälper när man än ringer både dagtid och kvällstid.
Super bra.. jätte mycket hjälp när vi skulle bygga. Kom med massa idéer och förslag hur man kan göra.. Kändes väldigt tryckt att ha henne med på resan.
Charlotta har varit ett fantastiskt bollplank genom hela processen. Givit tips på lösningar vi själva inte tänkt på. Vi är supernöjda!
Charlotta är kunnig och erfaren. Hon är en av de på A-hus som gett bäst intryck. Hade nog inga direkt förväntningar från början men var tydlig med att jag gjorde detta ensam och för första gången, och jag därmed behövde en del stöttning. Negativa saker var ett något forcerad process. Hade behövt lite mer tid att förstå vidden av vissa beslut. Jag hade även uppskattat att få bli utmanad i vissa av de beslut jag tog. Någon, som likt en sommelier, säger att har du valt A och B så bör du nog inte ha C. Fick det samspelet...