Alla kategorier Dator Stockholms län Stockholm Bromma Abrahamsberg Aerpad Elektronik AB

Aerpad Elektronik AB

Rörläggarvägen 30, 168 33 Bromma — Visa karta

1.0 i betyg av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Aerpad Elektronik AB

 • Kristian P
  Kristian P skrev om Aerpad Elektronik AB
  Beställde 2 st kameror, fick endast 1 hemskickad. Påtalade detta och sa att det var brådskande pga födelsedagspresent, fick till svar att de skulle skicka. Efter 2 veckor visade det sig att det var bortglömt. Bad dem skicka med express då födelsedagen skulle vara 4 dagar senare, efter 2 dagar skickar dem som vanligt brev och mottog paketet efter födelsedagen. Det tog totalt 7 veckor att få fullständig leverans.

  Som grädde på moset, så var den andra kameran defekt (misstänker att det var en gammal retur, då den var uppackad och förpackningarna såg olika ut).

  Köp ej produkter från detta bolag. Läs mer
  gillar detta
 • S
  S skrev om Aerpad Elektronik AB
  Fick skicka tillbaka ett par hörlurar som inte fungerade som det skulle! Andra paret var nästintill mer defekt och kundservicen var det värsta jag varit med om! Otrevlig, nonchalant och inte alls tillmötesgående! Dessutom höll dem sig inte till konversationen och ljög. Jag blev nekad ett tredje par hörlurar och skulle stå för returen tillbaka när dem skickat en produkt som är trasig! Det är absolut inte värt att handla något där då både produkt och kundservicen var helt katastrof! Personen som svarade mig kallade sig för Mary!!! Läs mer
  gillar detta

Bästa företagen inom dator i Stockholm:

4.7 i betyg av 162 omdömen
4.9 i betyg av 32 omdömen
4.8 i betyg av 117 omdömen
3.8 i betyg av 16 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 300 rekommendationer
Dragonvägen 86, 19470, UPPLANDS VÄSBY
Kategorier