Vanessa Wingstrand

Vanessa Wingstrand

Vanessa Wingstrand är mäklare på Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Vanessa Wingstrand har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Vanessa Wingstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.7. Vanessa Wingstrand har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

26 omdömen om Vanessa Wingstrand

William O
Köpte sitt hus med hjälp av Vanessa Wingstrand en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Charlottenberg

Allt gick super bra och Vanessa var alltid där och svarade på alla frågor som vi hade!

Patricia F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vanessa Wingstrand en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Arvika Centrum

Gôr trevlig mäklare! Tar reda på svar på frågorna och återkopplar snabbt. Kanske något partisk till säljaren. Som köpare kändes det bra att ha varit med i en sådan här situation tidigare.

Svar från Vanessa Wingstrand

Tack för din recension Patricia! Jag hoppas du kommer trivas bra i lägenheten nu 🙂 Mitt fokus och mål är att alltid vara opartisk mellan köpare och säljare för att skapa en trygg och rättvis affär, så jag tar med mig din reflektion framåt. Ha en fin vecka!

Mirza S
Årjäng

Vanessa va tydlig, hjälpsam och trevlig. Hon förklarade allting, svarade snabbt på frågor kring huset och skickade in kontraktet direkt till banken för att underlätta för mig.

Anke R
Köpte sin stuga med hjälp av Vanessa Wingstrand en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Gårdsvik

Wir lernten Vanessa Wingstrand als eine sehr freundliche, hilfsbereite, kompetente Marklerin im Zuge eines Hauskaufes kennen. Sie half uns bei der Übersetzung des Kaufvertrages und händigte uns eine Kopie in unserer Landessprache aus. Ihre ruhige, besonnene Art führte zu einer vertrauensvollen Zusammenarbeit. Wir sind der jungen Marklerin sehr dankbar für ihre Unterstützung. Lutz und Anke Rohatzsch

Pia Linnéa B
Sålde sin stuga med hjälp av Vanessa Wingstrand en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Gårdsvik

Vanessa har visat ett stort engagemang i försäljningen av vårt hus. Från första mötet med henne och under hela processen upplevde vi hennes mjuka lyhörda bemötande väldigt förtroendeingivande. Vi är supernöjda med hennes arbete och vill därför varmt rekommendera henne till alla som söker efter en engagerad bra mäklare….. (Har en tidigare erfarenhet av oengagerat bemötande från annan mäklarfirma som vi avslutade, vilket gör att vi verkligen kan se skillnad på ett mäklarbemötande.)

Anders H
Sålde sitt hus med hjälp av Vanessa Wingstrand en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Västra Jössefors

Lättsam, bra kommunikation, trevlig och glad.

Nathalie Elisabeth S
Västra Jössefors

Min uppfattning av Vanessa är att hon är professionell och lyhörd. Vi har aldrig sålt hus innan och visste mycket lite om processen men vi har känt oss trygga med Vanessas guidning genom det hela. Hon har lyssnat in oss och samtidigt på ett ödmjukt sätt kommit med inspel. Min upplevelse av försäljningen är att allt gått snabbt och smidigt, faktiskt så blev vårt hus sålt innan det helt hann komma ut på försäljning! Vi tror att Agentur’s användande av tips från stylist samt en duktig fotograf har en stor del i det. Vanessa...

Mattias M
Västra Jössefors

Vanessa är trevlig och professionell. Gick igenom köpet i fullständighet, även det som kommer senare vid tillträde.

Michelle E
Västra Jössefors

Trevlig, lättsam, tydlig och svarade snabbt på både samtal och meddelande. Kan starkt rekommendera Vanessa som mäklare om du ska sälja eller köpa en bostad i framtiden.

Gunilla Å
Styckåsen

Vanessa har verkligen sett till att jag har möjlighet att köpa den lägenhet jag var intresserad av. Hon har gjort det väldigt enkelt för mig som bor i Östersund att få se lägenheten innan det var visning pga att jag var hemma i Arvika innan visningen var. Hon har varit ett stort stöd o svarat på mina frågor snabbt. Dessutom kom hon med lösning via ombud när handpenningen skulle betalas o jag inte kunde vara på plats. Jag är supernöjd med den höga servicenivån hon har hållit under hela processen och kan verkligen rekommendera henne. Jag har känt mig trygg hela tiden vi har varit i kontakt!