Super bra killer gör sitt jobb the best !
Alarid Flytt&Städ
11 omdömen om Alarid Flytt&Städ
Sedan starten hos Reco 2023
Jag är mycket glad och nöjd med det ni gjort för oss. TACK igen Christoffer med familj
Jätte bra jobb. Stor tack till de
Mycket tillmötesgående och trevlig personal. Flytten gick snabbt och effektivt.
Väldigt fint bemötande och väldigt proffsiga grabbar till ett väldigt förmånligt pris
Jag har anlitat detta företag två gånger vid flytt och varit lika nöjd bägge gångerna! Flyttkillarna är otroligt duktiga, trevliga, arbetsvilliga, snabba men också noggranna. De var även hjälpsamma med att ställa möblerna i rätt rum i den nya lägenheten. Jag kommer absolut att anställa dem på nytt om behovet uppstår och jag rekommenderar dem varmt om man är i behov av flytthjälp eller städning.
Det var en bra flytt med noggranna, starka och trevliga ”flyttgubbar”. De var i tid och jobbade på bra. De var aktsamma om möbler och var bra på att sätta rätt saker i rätt rum och på anvisad plats. De hjälpte även till med att ta isär och sätta ihop möbler. Företaget levde väl upp till förväntningarna. Skulle anlita dem igen.
Mycket bra samarbete, snabba arbetare och bra bemötande.
Perfekt service, trevliga och duktiga. Dem var väldigt smidiga med jobbet. Rekommenderar företaget till alla som behöver flytta eller städa hemmet.
Jättebra service. Dem är jätteduktiga att lasta och lasta ner grejer
Jätte bra och noggranna grabbar som hjälpte mig från Örebro till Stockholm. Rekommenderar