Albex Moving AB

• BadgeFourYears
  • BestInSweden2025
1 111
4.9

Välkommen till Albex Moving AB - Din flyttpartner för hela Sverige och utlandet! Vi erbjuder ett brett utbud av flytt och transporttjänster, flyttstäd och magasinering. Allt detta till högsta kvalitet och noggrannhet. Vi är ett familjeägt företag med ett hjärta som brinner för service och omtanke. Oavsett om du står inför...

1111 omdömen om Albex Moving AB

Sedan starten hos Reco 2022

Tim Egbert B
Skrev om Albex Moving AB

Fantastisk upplevelse, bra kommunikation, punktliga, och väldigt väl utförd flytt. Kan verkligen rekommendera, mycket nöjd med jobbet. Väldigt trevlig personal.

Nils Tage Göran S
Skrev om Albex Moving AB

Glada att vi anlitade Albex Moving. De var trevliga, mkt punktliga, noggranna och effektiva. Dessa rekomenderar vi vid flytt. Har inget annat än gott att säga. Värt varenda krona! Fam Skoglund, Ystad

Onspot Logistic AB
Skrev om Albex Moving AB

Profetiorna och duktig som hjälper oss när vi har höga volymer. Gör alltid ett bra jobb!

Jeanette A
Skrev om Albex Moving AB

Jag är supernöjd, trevligt bemötande, Hjälpsam och sociala. Duktiga . kommer att rekommendera Alvex Moving till andra .

Suzanne K
Skrev om Albex Moving AB

Jag har använt Albex Moving AB flertalet gånger till packning, flytt och flyttstädning. Trevlig personal som gör sitt yttersta, snabba och effektiva. Rekommenderas varmt.

Barbara T
Skrev om Albex Moving AB

Oerhört flitiga, snabba, noggranna flyttkillar som dessutom haft ett fantastiskt fint bemötande. Kunde inte varit bättre.

Camilla Lovisa C
Skrev om Albex Moving AB

Samarbetsvilliga , arbetar effektivt och ett trevligt bemötande. Väldigt nöjd, kommer anlita de nästa gång jag flyttar!/ Camilla

Karl Fredrik Andreas Å

Vissa problem uppstod men Albex gjorde det bästa av situationen

Isabella S
Skrev om Albex Moving AB

Mycket bra kommunikation inför och punktliga vid utförandet

Andrea S
Skrev om Albex Moving AB

Dom kom 10 minuter tidigt, visades runt och var så effektiva det var galet. De packade allt varsamt och fyllde verkligen hela lastbilen. Är så nöjd och rekommenderar verkligen flyttjänsten!

Maria L
Skrev om Albex Moving AB

Trevliga, snabba och effektiva. Nöjd!

Nillon A
Skrev om Albex Moving AB

Mycket snabba o perfekt utförande. Är mycket nöjd med både pris o hur arbetet utfördes

JESSICA R
Skrev om Albex Moving AB

Strukturerade flexibla snabba och trevliga

Eje O
Skrev om Albex Moving AB

Trevliga och starka snubbar. Snabba och lösningsorienterade när det gällde var lastbilen skulle stå osv. Supernöjd!

Nils D
Skrev om Albex Moving AB

Vi är oerhört nöjda med Albex Moving AB. Flyttkillarna var helt fantastiska och visade en imponerande professionalitet genom hela processen. Trots flera ändrade förutsättningar löste de allt snabbt och smidigt, alltid med ett leende och ett mycket trevligt bemötande. Alla våra saker hanterades med stor omsorg. Varje möbel och kartong plastades in noggrant och flyttkillarna säkerställde att allt hamnade på rätt plats i vårt nya hem genom att fråga var vi ville ha varje enskild låda och möbel. Det skapade både trygghet och...

Sven H
Skrev om Albex Moving AB

Bra service och kommunikation. Flytten gick smidigt och städningen var otroligt bra!

Emil H
Skrev om Albex Moving AB

Enkla att ha att göra med. Stressreducerande.

Bohyun C
Skrev om Albex Moving AB

I hired the Albex Moving AB to move Copenhagen from Gothenburg. Since this was an international move, it took a long time until the end of work (Appox. 11 hrs). Gozmir and his collegue from Albex Moving AB were exceptionally kind and professional for everything. There were some unexpected troubles including longer distance from car to building at moving house and small elevator to not fit the big furnitures, however, they handled it perfectly with nice manner even if it was late time. The administrator, Daria, was also very...

Victor E
Skrev om Albex Moving AB

Mycket hjälpsamma och trevliga killar, som löser problem om de uppstår. En soffa fick de ut genom mitt fönster när den inte gick att få ut genom dörren. Sedan skruvade de isär den när den inte gick in genom hissen, efter att jag bett om hjälp. Det hade varit omöjligt att flytta utan er. Ett fantastiskt arbete, och jag är mycket nöjd.

Anton S
Skrev om Albex Moving AB

Problemfritt & smidigt. Precis som utlovat.

Göte L
Skrev om Albex Moving AB

Mycket bra jag är mycket nöjd ska använd dom mer

Filip J
Skrev om Albex Moving AB

Effektiva och trevliga. Gjorde ett toppenjobb

Cajsa A
Skrev om Albex Moving AB

Bra kontakt vid offertförfrågan och bra personer som hjälpte till med flytten. Tyvärr uppstod en del skador på våra möbler vid flytten. Därefter sämre kommunikation kring ersättning för skadorna från Albex. Vi fick erbjudandet om ersättning efter 2 1/2 vecka.

Svar från Albex Moving AB

Hej Cajsa, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att du upplevde både offertprocessen och själva flytten som bra, och vi vill samtidigt uttrycka att vi är uppriktigt ledsna över de skador som uppstod på dina möbler. Det är aldrig något vi önskar eller strävar efter, och vi tar sådana situationer på största allvar. När det gäller reklamationshanteringen vill vi bemöta några delar för att ge en rättvisande bild: • Din reklamation registrerades hos oss den 24 november. • Vi bekräftade mottagandet den...

Lena W
Skrev om Albex Moving AB

Ett väl bemötande och en stor noggrannhet och försiktighet. Även en stor arbetsvilja och engagemang i sitt arbete.

Elvira G
Skrev om Albex Moving AB

Allting var bra. Städningen var jättebra.

Gunilla S
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt fint bemötande både av flytt killarna och städ personalen. De arbetade snabbt och effektivt. Resultatet jätte fint. Topp betyg.

Mahmood Q
Skrev om Albex Moving AB

Jag kan varmt rekommendera Albex. De var effektiva och tog väl hand om allt som behövde flyttas. De placerade också allt precis där det var önskat i vårt nya hem.

David L
Skrev om Albex Moving AB

Båda killarna som utförde flytten, gjorde ett mycket bra jobb! Daria som skötte dt administrativa är också väldigt tillmötesgående. Jag är väldigt nöjd!

Camilla A
Skrev om Albex Moving AB

Enkelt, tydligt och professionellt hela vägen. De höll tiderna och gjorde vad vi kom överens om, med det lilla extra. Hela flytten gick väldigt smidigt.

Anton G
Skrev om Albex Moving AB

Bra bemötande innan, under och efter flytten. De var osäkra om de skulle få plats med alla våra saker men de löste det hela ändå! Riktig Tetris! De var riktigt snabba och vår flytt blev så smidig med hjälp av Albex! Det blev en liten kommunikationsmiss med flyttstädet men det löste sig och städbesiktningen gick igenom utan problem.

Ulf H
Skrev om Albex Moving AB

Excellent service och mycket professionella.De skötte sitt uppdrag på bästa sätt. Allt från offertförfrågan till att allt vårt bohag var på plats på vår nya adress. De tog god hand om vårt bohag och var mycket varsamma/aktsamma vid ut och inflyttning.Ett extra plus var att de kom hem till oss innan offert/flytt och tittade på vad som skulle flyttas och hur förutsättningar såg ut på båda platserna.Albex Moving ombesörjde även vår flyttstädning, med mycket bra resultat.Lätt och snabbt att kommunicera, korrekta svar, snabb...

Sevki G
Skrev om Albex Moving AB

Fantastisk service från Albex med klar och tydlig offert och mycket prisvärt . Flytten skötte killarna mycket varsamt och proffessionellt all heder till dem . Jag rekomenderar andra som tänker flytta att anlita Albex.

Caroline M
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt nöjd med Albex Moving AB. De var trevliga, duktiga, och effektiva. Starkt rekommenderas!

Veronica A
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt duktig och hjälpsam man hjälpte till med allt så om jag ska flytta så rekommenderar jag er med hela mitt hjärta

Henrik M
Skrev om Albex Moving AB

Vi köpte flytt av Albex Moving från Stockholm till Båstad. Bra dialog genom hela processen. Enkla och trevliga att kommunicera med inför flytten och de som lastade och körde våra möbler var mycket trevliga och professionella. Kan varmt rekommendera Albex Moving

Cecilia S
Skrev om Albex Moving AB

Snabb utryckning när jag behövde akut hjälp med flyttstädningen som behövde kompletteras.

Sjöstorpsgården A
Skrev om Albex Moving AB

Jag fick hjälp med flytt och är mycket nöjd. Välorganiserad, serviceinriktad och noggrann flyttpersonal.

Frey R
Skrev om Albex Moving AB

Mycket smidig och seriös hantering.Vi har bara positivt att säga.

Ilia P
Skrev om Albex Moving AB

Competetive price offer, convenient digital services and quick and easy communication made us choose Albex Moving and we did not regret about our choice. The handlers arrived in time, and as agreed. They were listening and careful about our things. Due to our preparation we managed to move all quickly and smoothly. Unfortunately one damage was left to the wall and furniture, but I am not decreasing score for that, as I think the guys still did their best to make the moving easy for us.

Lars H
Skrev om Albex Moving AB

Hej Ni har flyttat 3 gånger åt mig 2 med betyg 5 Denna får lägre Var i Landskrona. Mycket grejer kvar. Lampan som han lovade ta står kvar. Den lampan gör att jag måste hyra en större flyttbil Måste låna pengar för att finansiera det Dessutom var en annan lampa deformerad som stod i Landskrona Jag är nöjd, men han velat va nöjdare Er personal är olika duktiga på o packa oxå Daniel har överträffat mina förväntningar 2 gånger . Denna flytt kunde gjorts bättre Önskar er en trevlig vecka 🍀

Svar från Albex Moving AB

Hej Lars! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension – och framför allt tack för att du gett oss förtroendet att hjälpa dig vid tre flyttar. Det betyder mycket för oss, och vi är glada att två av dem fått högsta betyg. Vi är samtidigt uppriktigt ledsna över att den här flytten inte levde upp till dina förväntningar. Inför detta uppdrag gick vi igenom omfattningen tillsammans, och eftersom bohaget hade utökats jämfört med tidigare flyttar rekommenderade vi en större kubik för att allt skulle få plats. Du valde,...

Lars Å
Skrev om Albex Moving AB

Kan bara bli högsta betyg. Bra från första kontakten med offert och avtal till att grabbarna satte in den sista pinalen i vårt nya hus. De var försiktiga med våra ägodelar, smidiga, starka, snabba och trevliga. Professionellt helt enkelt, utan att vara dyrast. Rekommenderas!

Martin S
Skrev om Albex Moving AB

Hej på er Jag är 52..Flytt grabbarna mycket trevliga. RIKTIG DUKTIGA..... .Jag rekommenderar Albex...100 %

Lars G
Skrev om Albex Moving AB

Mycket bra och trevlig personal

Christina K
Skrev om Albex Moving AB

Jättebra och flexibel personal. Positiva och enkla att ha att göra med. Kommer absolut att anlita er igen. MVH Christina

Xinhe M
Skrev om Albex Moving AB

Excellent services! Would recommend to my friends, love it

Rodrigo J
Skrev om Albex Moving AB

Allt bra! Snabb och säker flytt!

Sandra D
Skrev om Albex Moving AB

Dom var trevliga o hjälpsamma nästa flyttfirma 👍

Sara R
Skrev om Albex Moving AB

Trevliga och proffsiga, allt flöt på bra!

Markus J
Skrev om Albex Moving AB

Jätte nöjd, fick den flytthjälp jag behövde till ett rimligt pris. Alla på Albex var jätte trevliga. Kommer anlita Er fler ggr👍👍👍

Elizabeth T
Skrev om Albex Moving AB

Amazing service! The guys were super efficient, helpful, and careful. I 100% recommend them.