Ha det fint! Städföretag

Ha det fint! Städföretag

www.hadetfintstadforetag.com
  • Badge2025
4.7

Ha det fint! Städföretag är ett professionellt städföretag baserat i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder städtjänster av hög kvalitet med fokus på personligt engagemang, pålitlighet och flexibilitet. Vårt erfarna och dedikerade team skapar rena och trivsamma miljöer varje gång, så att du får tid över till annat. Med oss kan du...

18 omdömen om Ha det fint! Städföretag

Agnieszka L
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Noggrann, trovärdig, värd varje krona

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack så mycket Agnieszka för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med vårt arbete. Ha det fint! Agata

Catharina Cecilia E
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Vi är väldigt nöjda med städningen! Allt går smidigt och vi blir alltid aviserade i god tid innan samt uppdaterade om något ändras. Känns tryggt! Har varmt rekommenderat till familj och vänner!

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack så mycket Catharina för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda och känner er trygga med våra tjänster. Tack för att ni rekommenderar oss vidare! Det betyder mycket! Vänliga hälsningar, Ha det fint! Städteamet

Janet N

Helt otroligt bra Helt otroligt bra Helt otroligt bra Janet

Svar från Ha det fint! Städföretag

Hej Janet! Wow, tusen tack för ditt fantastiska omdöme! Dina ord gör oss verkligen otroligt glada. Ha det fint! Agata

Sandra P
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Mycket nöjd med städningen varje gång!

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda varje gång! Det är alltid lika trevligt att samarbeta med er och hela er familj. Ha det fint! Agata och teamet

Björn Åke J
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Mycket bra städning, rekomenderas varmt.

Svar från Ha det fint! Städföretag

Hej Björn! Stort tack för dina fina ord! Vi blir så glada att du är nöjd med städningen. Det betyder mycket för oss och ger energi att fortsätta leverera vårt bästa. Ha det fint! Agata

johanna E
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Alltid trevlig personal och noggrant städat. Pålitliga och professionella, rekommenderas varmt!

Svar från Ha det fint! Städföretag

Hej Johanna! Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och blir väldigt glada att du är nöjd med både personalen och vårt arbete. Vi ser fram emot att hjälpa dig även framöver!.

Eva Marie Caroline A
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Väldigt nöjd! För mig är det viktigt att företaget hör av sig dagen innan städning för att bekräfta att de kommer. Detta gör de alltid! Städningen är noggrann, kommer med tips och speciella produkter för tex att ta bort kalk när mina egna produkter inte löser jobbet, uppskattas. Städar snabbt men snyggt och samarbetet upplevs tryggt 😀 Kan rekommendera om man önskar sin vardag något enklare och renare. Line

Svar från Ha det fint! Städföretag

Hej Line, Din rekommendation betyder mycket för oss! Varm tack för förtroendet och uppskatning. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver. Ha det fint! Agata och Klaudia

Sofia Maria F
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Väldigt nöjda! De har städat hemma hos oss i 5 års tid nu och är alltid lika nöjd. De piffar ofta det lilla extra också! Guldstjärna till dem! Agata är väldigt tillmötesgående och trevlig och man kan justera enkelt om så önskas.

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tusen tack Sofia för ditt fantastiska omdöme! Det värmer verkligen att ni varit så nöjda i hela 5 år! Tiden går så fort... Det är en glädje att samarbeta med er familj och uppskattar förtroendet enormt! Ha det fint! Agata och teamet

Carina R
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Alltid noggranna och trevliga.

Svar från Ha det fint! Städföretag

Stort tack för dina fina ord, Carina! Det är alltid lika roligt att få komma hem till er. Ni är så trevliga och ordningsamma, det märks att ni uppskattar ett rent och välskött hem. Att dessutom få förtroendet att hjälpa även dina familjemedlemmar betyder mycket för mig. Och utsikten från 52:a våningen är ju något alldeles extra. Varje besök hos er är en glädje, både för hjärtat och ögonen! 😊 Tack för att du är en så lojal kund!

Gun A
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Behöver ha en paus. Har räknat med att återkomma.

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack för din återkoppling, Gun! Det har varit fint att få ta över efter Anna och fortsätta hjälpa dig förre flytten. Jag vet att det blev ett litet misstag vid ett tillfälle, och jag uppskattar verkligen din förståelse. Det betyder mycket för mig. Samarbetet med dig har alltid varit trevligt, och jag hoppas vi hörs igen när du känner att det är dags att återuppta städningen. Varma hälsningar och allt gott tills dess!

Charlotte R
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Dom som städat hos mig har gjort ett jättebra jobb. Dom har varit väldigt punktliga och trevliga. Städavgiften är ganska hög med tanke på att dom inte har någon städutrustning med sig utan man får tillhandahålla det själv.

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack så mycket för ditt omdöme, Charlotte! Jag är väldigt glad att du upplevt städningen som noggrann och att vi varit punktliga och trevliga. Det är något vi lägger stor vikt vid. När det gäller priset förstår jag att det alltid är en avvägning. Vi strävar efter att hålla en nivå som motsvarar kvaliteten vi levererar, särskilt i jämförelse med andra aktörer i Göteborgsområdet. Oavsett är jag tacksam för samarbetet och hoppas att du upplevt att vi alltid gjort vårt bästa! Ha det fint!/Agata

Per G
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Mycket nöjd med allt efter att under ett halvår varit kund hos Ha det fint.

Svar från Ha det fint! Städföretag

Stort tack för ditt fina omdöme, Per! Det har varit en glädje att få ta över efter Anna och fortsätta hjälpa dig under det här halvåret. Jag är väldigt glad att du är nöjd med både arbetet och samarbetet. Du är verkligen en toppenkund! Tack för ditt förtroende och det trevliga bemötandet varje gång. Alltid varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen!

Marianne H
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Trevligt bemötande, självgående, jobbade effektivt,välstädat och man känner sig nöjd efteråt.

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack så mycket för dina fina ord, Marianne! Det betyder extra mycket för mig att ni valde att ge mig en chans, särskilt efter att det dröjde lite innan jag kunde ta emot nya kunder. Jag är så glad att få jobba hos er – ni bor så nära att det nästan känns som att jobba hemifrån, vilket gör uppdraget ännu roligare. Tack för förtroendet och det trevliga bemötandet från er också – jag ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete!

Gunilla B
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Jättebra bemötande, snabb och fin och noggrann städning efter önskemål, känns tryggt

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack snälla för ditt fina omdöme, Gunilla! Det gör mig glad att du känner dig trygg och nöjd med både bemötande och städning. Det är precis den känslan jag vill ge mina kunder. Att du dessutom bor så nära gör det extra smidigt och trevligt för mig. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta vårt samarbete!

Per Mikael W
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Bra städföretag aldrig några problem sköter städ perfekt

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tusen tack, Per Mikael! Det är alltid lika roligt att jobba hos dig. Enkelt, tydligt och trevligt. Jag är jätteglad att du är nöjd och att allt flyter på utan problem. Ser fram emot att fortsätta leverera städning du kan lita på!

Eva L
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Otroligt rent och snyggt när dom städat

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack snälla, Eva! Det betyder så mycket att få ha samarbetat med dig i över sex år. En kundrelation jag verkligen värdesätter. Jag blir alltid glad att höra att du är nöjd, och det är lika trevligt att komma till dig varje gång. Tack för ditt förtroende och din lojalitet under alla dessa år!

Anita H
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Bra städning, kommer när vi bestämt. Allt nöjd med deras personal.

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Anita. Det betyder extra mycket att du tog dig tid att skriva, särskilt med tanke på allt du gått igenom den senaste tiden. Vi har haft ett långt och fint samarbete genom åren, och jag uppskattar verkligen både ditt förtroende och alla rekommendationer du har gett vidare. Det är alltid ett nöje att få komma hem till dig. Tack för att du är en så trogen och varm kund!

Karin H
Skrev om Ha det fint! Städföretag

Alltid service-minded, trevliga och duktiga. Jag har anlitat dem länge på regelbunden basis för flera olika typer av städuppdrag och är mycket nöjd. De är flexibla vid oväntade förändringar i schema och de har mitt fulla förtroende. Ha det fint!

Svar från Ha det fint! Städföretag

Tack av hela mitt hjärta, Karin ❤️ Vi har känt varandra i över 10 år nu, och det är svårt att sätta ord på hur mycket jag uppskattar ditt förtroende under alla dessa år. Du har varit med från början, och att du valde att följa mig vidare när jag startade eget betyder oerhört mycket för mig. Det är alltid en glädje att komma hem till er. Ni har ett varmt och välkomnande hem, och vi som team har haft förmånen att få följa dina fantastiska söner från att de var små till där de är idag. Och din man är lika trevlig varje gång....