Trevligt bemötande och väldigt duktig. Fått hjälp många gånger med onda armar/axlar.

Annalena Blomberg salong
Välkommen till Annalena Blomberg salong, en oas av avkoppling och expertis. Vi är mer än bara en massagesalong. Vi är din plats för fantastiskt skön massage. Vi ger alltid dig soim kund ett proffsigt bemötande. Vårt engagerade team är inriktat utifrån dina behov, vilket garanterar en trygg och träffsäker behandling med gott...
25 omdömen om Annalena Blomberg salong
Sedan starten hos Reco 2023
Bra och proffsigt utfört arbete. Lyhörd och behjälplig på alla sätt. Kan verkligen rekommendera Mjuka Muskler.
Har gjort en bioresonans-behandling. Annalena är alltid proffsig när hon jobbar. Jag fick veta vilka brister jag hade i kroppen och fick råd på vad jag behövde köpa för att kunna få ordning på mitt mående.
Helt fantastiska behandlingar, hon tar hand om en som kund på ett väldigt bra sätt.
Super bra! Fantastiskt skön massage och en trevlig pratstund!
Proffsigt bemötande och kunnig.
Du får ett vänligt o engagerat bemötande som är inriktat utifrån dina behov. Hon har en lång erfarenhet inom sitt område vilket ger dig en trygg o träffsäker behandling med gott resultat. Jag ger henne de varmaste rekommendationer.
Välkomnande, inkännande, avslappnande och resultat.
Det var första besök och det känns bra och jag ska försatt jag har tid nästa vecka också det känns bra
Snabbt och proffsigt mottagande trots kort varsel.
Det är en fröjd för kropp och själ att bli behandlad av Anna -Lena. ❤️ Hon tar sig alltid tid och m sin långa erfarenhet och hungern efter nya kunskaper så försöker hon hitta lösningar och hjälp för att man ska må så bra man kan. Rekommenderar henne verkligen m hjärta ❤️
blev bemött på ett trevligt och glatt sätt.Första besöket hade jag fått en hälsokontroll i present så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Har nu på börjat behandlingar av borrelia ,parasiter och svampinfektioner. Jag känner ett förtroende för Anna-Lena då hon har erfarenheter av bla.borrelia och sköldkörteln där sjukvården inte har kunskap. i
Mycket trevlig och bra. Trevlig miljö på lagom avstånd från där jag bor.
Jättebra , mår bättre och fått en vettig koll på kroppen.
Hon kan allt jag har stort förtroende för henne
Har varit där 1 gång, har inte märkt någon skillnad än av den behandling jag fick. Ska prova 1 gång till.
Positivt o trevligt bemötande
Fick en tid snabbt. Vänligt o proffsigt bemötande
Med ett trevligt bemötande, lång erfarenhet och en gedigen utbildningen är en behandling av Mjuka muskler en fullträff!
Jag tycker det är fantastiskt att få behandling av Annalena. Hon är så trevlig, kunnig och professionell och man känner sig så väl omhändertagen under behandlingen. Jag känner verkligen hur kroppen svarar positivt på behandlingen som hon ger mig. Det har överträffat alla mina förväntningar!
Annalena har med hennes kunskap och teknik hjälpt mig att bli av med borrelia, något som den vanliga sjukvården inte klarat av.
Alltid glad och positiv Och upplevs väldigt proffsig
Jättetrevligt bemötande. Jag har fått bort smärtor som ens läkare och sjukgymnaster har kunnat fixa.
Jag tycker: Anna-Lena har ett bra bemötande när man kommer som ny kund. Frågar, lyssnar, informerar och ger tips vad man kan göra för att underlätta sin vardag. Detsamma gäller det när man har varit där några gånger. Alltid samma glada bemötande. Undrar hur allt går. Har det blivit någon förändring med mera Hon tvingar inte på någon fler behandlingar om man inte vill. Vilket är bra. Hon svarar alltid på ens frågor oavsett om de är bra eller knasiga. Anna-Lenas behandlingar är bra. Har man ont, tar hon det varligt....
Super proffesionellt bemötande och kunnande i avslappnad härlig miljö . Jag bokade helkroppsmassage