Arcus Transport AB

Vi på Arcus transport hjälper dig med allt när det är dags för flytt, oavsett om det gäller flytthjälp, flyttstädning eller städhjälp.

För att allt ska gå så smidigt som möjligt så ingår både försäkring och transport när du flyttar med oss. Utöver att vi kan hjälpa till med packning och montering, så kan ni även låna flyttkartonger - helt kostnadsfritt!

Vi vill erbjuda den bästa servicen och om du inte är helt nöjd så vill vi gärna vara med och åtgärda det så snabbt som möjligt!

Utmärkelser

114 omdömen om Arcus Transport AB

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-20 Verifierad kund
    Väldigt vänliga och tillmötesgående. Väldigt trevlig personal. Allt var till största belåtenhet. Tack så mycket för hjälpen. Katarina
    2023-03-19 Verifierad kund
    Bra bemötande, snabbt utfört arbete, hjälpsamma och allt till ett bra pris.
    2023-03-14 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och snabb personal.
    2023-03-12 Verifierad kund
    Veldig fornøyd med både service og städning! God pris og snabb utførelse :)
    2023-03-10 Verifierad kund
    Väldigt fin upplevelse att flytta med hjälp av Arcus. Allt gick smidigt, från packhjälpen, till flytten till flyttstädningen. Inget att klaga på!
    2023-03-09 Verifierad kund
    Världsklass och supertrevliga killar!
    2023-03-08 Verifierad kund
    Arcus Transport AB hjälpte mig med flytt, tillfällig magasinering, lån av flyttkartonger och flyttstädning på relativt kort varsel (ett par veckor). Sarah var min kontaktperson och hon var alltid tillmötesgående och trevlig och kom med bra förslag hur vi kunde lösa det på bästa sätt. Jag är mycket nöjd med tjänsten!
    2023-03-05 Verifierad kund
    Trevliga och effektiva grabbar. De gjorde flytten smidig så att man kunde fokusera på annat.
    Kommer använda Arcus för nästa flytt.
    2023-02-23 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med Arcus som vi anlitade som flytthjälp. Fick snabb återkoppling under bokningen och när det väl var dags för flytt gjorde de ett kanonjobb och var väldigt flexibla. Extra plus för att de är prisvärda och att man fick låna flyttlådor utan extra kostnad. Kan varmt rekommendera dem!
    2023-02-16 Verifierad kund
    Toppen jobb och service
    Är nöjd som kund och deras bemötande
    2023-02-11 Verifierad kund
    Helt ok städning, fick ta ett extra varv i duschen efteråt för där hade de inte städat bra nog. Annars enligt förväntan.
    2023-02-11 Verifierad kund
    Jag har skött all kontakt över telefon då jag inte kunnat vara med på plats utav olika anledningar. Sarah har skött allt fantastiskt och mitt bohag finns nu magasinerat hos dom för vidare transport.
    Stort tack till er alla som hjälpt mig under dessa omständigheter.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Jag gjorde ett trepartsbyte som innebar utmaningar redan från start. Flyttpersonalen var så professionella. De lindade in alla möbler ordentligt med plast för att de inte skulle skadas. De var effektiva, trevliga och tillmötesgående. De jobbade verkligen på bra. Det var en tuff flytt med trappor både vid utflytt och inflytt. Ändå hade de ett gott bemötande hela tiden. Frågade i vilket rum jag ville ha möblerna och kartongerna.

De var snabba, effektiva, trevliga och skojiga. Kunden i fokus. Jag är verkligen helnöjd. Allt beröm till flyttpersonalen.
    2023-02-06 Verifierad kund
    Mycket prisvärt och bra bemötande hela vägen!
    2023-02-05 Verifierad kund
    Enkel bokning, snabb och bra flytt och städ.
    2023-02-05 Verifierad kund
    Väldigt fin service. Tänker utanför boxen. Bra priser. Ja, det finns inget dåligt alls. Vi är supernöjda!
    2023-02-05 Verifierad kund
    Mycket hjälpsamma samt snabba med att flytta. Flyttgubbarna var väldigt trevliga och arbetade utifrån vårt önskemål och var behjälpliga med våra önskemål. Vi valde även flyttstäd och där var vi också väldigt nöjda då det blev skinande rent och fräscht. Vi är väldigt nöjda med detta företag och kommer använda oss utav samma flytt och städ firma nästa gång vi flyttar.
    2023-02-04 Verifierad kund
    I strongly recommend arcus transport, I hired them to move my furniture and they were helpful and professional I'm satisfied with the move and the staff were friendly and supportive. They were careful to not damage my stuffs.
    2023-02-04 Verifierad kund
    Det var prisvärt, dock fick jag hål i en tavla jag hade och hål i min madrass. Men på hemsidan stod de att man måste ta före bild för ersättning vilket jag inte tänkte på. Dom sa inte heller hejdå å lämnade min dörr öppen såg att dom åkte iväg genom fönstret ja ba jahapp hejdå på er med. Men annars e jag nöjd.
    2023-02-04 Verifierad kund
    Allt funkade jättebra.Omsorgsfullt och bra service.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Allt toppen! Trevligt bemötande, proffsigt utfört. Både kommunikation, flytt och flyttstäd.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Bokade flytthjälp med Arcus och blev så nöjd! De var effektiva, trevliga och mycket prisvärda! Kommer definitivt att anlita dem igen
    2023-01-27 Spontant omdöme
    Väldigt duktiga flyttare och städare som var väldigt snabba och effektiva när jag och min sambo flyttade ihop. Dom gjorde rent avlopp, fläkt, spis och t.o.m fick bort det gröna smutset från balkongväggarna.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Professionell och trevlig personal som gjorde ett riktigt bra jobb. Vi blev förvånade över hur snabbt och smidigt flytten gick! Rekommenderas starkt.
    2023-01-26 Verifierad kund
    Toppen
    Snabbare och proffsigare än jag kunde ana. Rekommenderas verkligen.
    2023-01-25 Verifierad kund
    Bemöttat genom en kompis.
    Bra förväntninar
    Flyttstäd.
    Så nöjd både med kontakten och resultatet.
    2023-01-25 Verifierad kund
    Kanon på alla sätt! Plastade in alla möbler. Dock gick en golvlampa sönder i flytten men det var inga problem, fick ersättning för den. Rekommenderar dem varmt. Snabb kundtjänst också.
    2022-12-27 Verifierad kund
    Leveransen kom fram med flera timmar förseningar och det blev väldigt stressigt annars allt annat var jätte bra
    Tack för ditt härliga och ärliga omdöme Nahid.
    Det var fullbokat när vi försökte passa in dig i schemat, för att kunna hjälpa dig den dagen du önskade. Vi förklarade i förväg att det tyvärr skulle bli sent! Tack för att du delar med dig, så vi vet vad som inte är bra och vad vi kan göra bättre!
    2022-12-09 Verifierad kund
    Snabba svar i kontakten med Arcus inför flytt. De som utförde flytten var vänliga och snabba.
    Tack för fina omdöme och rekommendation Märta.
    Lycka till”
    2022-12-08 Verifierad kund
    Vänligt och proffesionellt bemötande. Flexibelt och lösningsfokuserat. Uppfyllde alla önskemål och utförde en utmärkt städning och en varsam flytt. Våra bästa rekommendationer!
    Tack för ditt härliga och ärliga omdöme Martin.
    Superkul och höra verkligen : )
    Lycka till!
    2022-12-08 Verifierad kund
    Hej
    Killen som körde var snäll.han kom i tid .han är samarbete medarbetare..tack
    Tack för fina omdöme och rekommendation Fakhri.
    Lycka till : )
    2022-12-02 Verifierad kund
    Mycket bra och professionellt bemött. Skulle möta upp städarna kl 8 för att släppa dem in i lägenheten men försov oss och de var väldigt förstående och väntade på oss.

Resultatet av städat var mycket bra! Förväntade oss inte så mycket men de levererade precis som de ska.
    Lycka till med allt och välkommen åter : )
    2022-11-28 Verifierad kund
    Dem hjälpte mig flytta, billigt och proffsigt.
    Tack för ditt fantastiska omdöme Karin. Kul att du är nöjd. Arcus Transport AB
    2022-11-27 Verifierad kund
    Proffsigt, hjälpsamma och tidseffektiva
    Tack för ditt omdöme och betyg Hanna, är du nöjd så är vi nöjda. Arcus Transport AB
    2022-11-21 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande , trevlig personal.
    Några påpekande på städbesiktningen men det
    löste dom utan problem.
    Beställde tömning / städning.
    Rekomenderas !!!
    Vi blir glada över att du blev nöjd med alla delar av vårt jobb och att du rekommenderar oss per : ) Arcus Transport AB
    2022-11-18 Verifierad kund
    Superbra service!
    Kom på utsatt tid, gick snabbt och effektivt och allt ställdes på rätt plats.
    Vi valde till flyttstäd och den var över alla förväntningar! Wow, tror aldrig jag sett lägenheten så ren som efter att dem städade!

Tack Arcus, kommer definitivt välja er igen i framtiden :)
    Nöjd rakt igenom, så kul och höra. Tack för att du delar med dig Patricija. Lycka till och välkommen åter! Arcus Transport AB
    2022-11-17 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande av både Sarah på kontoret och killarna som flyttade.
    Dock var det mycket skador på mina möbler när flytten var över. Deras försäkring täckte inte skadorna då det ”inte gick att bevisa att dom orsakat skadorna och inte jag själv”. Blev ersatt 500kr i form av avdrag på fakturan efter mycket dividerande fram och tillbaka, där Sarah åter igen har vart väldigt fint bemötande.
    Det tråkiga är att 500kr inte i närheten kompenserar för skadorna på mina möbler. Förväntan när man flyttar är ändå att ens saker kommer hem i bra skick.
    Så flytta inte med Arcus om ni är rädda om era grejer.
    Vi tar hand om kunders ägodelar enligt försäkringsvillkor så att om olyckan skulle vara framme så är det inga problem att få ersättning från dom. De fotas och plastas in inför transporten.

Men dina möbler var redan i dålig sikt och det såg vi i de bilderna våra personal tog.
    Detta är något vi gör inför varje flytt för eran trygghet!

Är det något som är oklart är ni välkomna att kontakta oss på kontoret.
    031- 221066
    Välkommen åter!
    031- 221066
    2022-11-10 Verifierad kund
    Det var perfekt. De var trevliga, och professionella.
    Tack för fina omdöme Maher : ) Arcus Transport AB
    2022-11-06 Verifierad kund
    Snabbt och enkelt. De var trevliga och inga problem med något. Smidigt
    Tack snälla för ditt fina omdöme och för att du gav oss förtroendet!
    Lycka till med allt och välkommen åter : )
    2022-11-04 Verifierad kund
    Toppen! Snabbt, enkelt, schyssta!
    Tack för omdöme och rekommendation Alva. Lycka till” Arcus Transport AB
    2022-11-02 Verifierad kund
    Bra kundservice, bra flyttpersonal, flytten skedde utan skador på bohag. Nöjd kund.
    Tack för ditt omdöme och betyg Mina, är du nöjd så är vi nöjda. Arcus Transport AB
    2022-11-02 Verifierad kund
    Vi har fått hjälp med packning, flytt och flyttstädning av Arcus transport och är mycket nöjda med arbetet. Städningen var exemplariskt utförd. Vi har flyttat med flytthjälp flera gånger tidigare, och upplever att Arcus transport utmärker sig positivt jämfört med andra flyttfirmor vi använt. Många firmor har idéer om att vissa moment i en flyttstädning inte ska ingå, men städarna på Arcus transport har gjort allt som ska göras i en flyttstädning, dvs. städat även bakom vitvaror och där det är svårt att komma åt.
    Vi blir glada över att du blev nöjd med alla delar av vårt jobb och att du rekommenderar oss! Tack för att du delar med dig Maja : ) Lycka till! Arcus Transport AB
    2022-10-29 Verifierad kund
    De var profetionell och utförde jobbet bra.
    Tack för ditt omdöme Masoud : ) Arcus Transport AB
    2022-10-29 Verifierad kund
    Allt gick smidigt från start till slut med både flytt & flyttstäd. Det mest prisvärda alternativet vi fick av offerter.
    Tack för ditt fantastiska omdöme Klara. Kul att du är nöjd : ) Arcus Transport AB
    2022-10-24 Verifierad kund
    Vi anlitade arcus för flytt av vårt företag, de gav ett rimligt fastpris och var flexibla med datum och tid. Grabbarna som gjorde flytten var trevliga och snabba!
    Tack för fina omdöme och rekommendation : ) Lycka till! Arcus Transport AB
    2022-10-16 Verifierad kund
    Väldigt proffsig kommunikation. Effektivt jobb under flyttdagen. Inga skador. Städning fungerade ok.
    Härlig att du är nöjd Martin. Tack för att du delar med dig av din upplevelse : ) Arcus Transport AB
    2022-10-11 Verifierad kund
    Jag beställde flytt och flytt städ och allt var jättebra. Dom är trevliga och man blir jätte bra bemött när man kontaktar dem.
    Vad glada vi blir att du blev nöjd med alla delar i vårt jobb!
    Lycka till med allt och välkommen åter!
    2022-10-11 Verifierad kund
    Väldigt bara och bäst personal.
    Tack snälla för ditt fina omdöme och för att du gav oss förtroendet! Arcus Transport AB
    2022-10-10 Verifierad kund
    Snabbt & smidigt! Bra gjord med både flytt och städ.
    Tack för ditt fantastiska omdöme John. Kul att du är nöjd. Arcus Transport AB